Waar Te Koop Wei Eiwit Supplement?


Waar Te Koop Wei Eiwit Supplement?U hebt zojuist het moedige besluit om samen met uw plaatselijke sportschool en beginnen sommige regelmatige gewicht opleiding met als doel om terug in vorm. Na een paar weken u sommige vrienden te maken en snel leren dat de meeste een soort van supplement in combinatie met hun opleiding gebruikt.

Met een beetje meer indringende weten u komen dat de meeste lijken te zijn op een soort eiwit supplement, met wei-eiwit wordt het meest populair. Als je net als de gemiddelde; u hoeft niet een stapel geld om te spelen rond met wanneer het gaat om het kopen van supplementen. Dus als je gaat om te kopen een wei-eiwit poeder – gewenste waarde en kwaliteit – welke bedelt de vraag; Wat is de beste wei-eiwit poeder?

Meeste oefening wetenschappers, voedingsdeskundigen en fitness professionals eens dat een goede kwaliteit wei-eiwit poeder vertegenwoordigt de meest belangrijk aanvullend instrument vormen voor het gemiddelde individu betrokken in reguliere gewicht opleiding of weerstand oefening. Maar gewoon iemand te vertellen dat ze nodig hebben een wei-eiwit poeder alleen lost de helft hun probleem. Een van de grootste uitdagingen bij het kiezen van een wei eiwit supplement is de enorme hoeveelheid opties beschikbaar.

Klik hier om te kopen van wei-eiwit

Wei-eiwit is belangrijk

U kunt wat u wilt-zij het een super-gerangschikte of mini-tub, exotische smaken of niet-gearomatiseerde of klaar om te drinken weiproteïne weiproteïne tegenwoordig bijna krijgen. Wei-eiwit poeder komen zelfs in een waaier van containers, namelijk, vaten, zakken, zakjes, flessen en kartonnen dozen.

Dan heb je de verschillende typen: gehydrolyseerd, isoleren en concentreren. Al deze factoren invloed natuurlijk op de einde-prijs van het poeder, dus is het handig om een aantal van de belangrijkste factoren die bepalend zijn voor de waarde en kwaliteit van de gemiddelde wei-eiwit poeder weten.

Een paar praktische tips kunnen handig zijn wanneer het proberen om te kiezen van een goede kwaliteit, waarde voor geld wei-eiwit poeder. In de eerste plaats leren tot een fervent label lezer. Meer in het bijzonder, krijg in de gewoonte van het lezen van de rechterkolom van de nutritionele paneel.

Deze kolom geeft u de inhoud van het percentage van de macronutriënten, met inbegrip van eiwit. Als uw hoofddoel waarde voor uw geld is, dan wilt u niet een eiwit poeder dat hoge niveaus van koolhydraten (dat wil zeggen meer dan 10g per 100g portie heeft). Extra koolhydraten Verdun gewoon uw dollar.

Liever dan laten verleiden door de parafernalia op het etiket, leren om te lezen en analyseren van de lijst van ingrediënten. Fabrikanten en resellers kunnen alles wat die ze willen zeggen over een bepaald product, maar ze kunnen niet liegen als het gaat om de ingrediënten. Vergeet niet dat de ingrediënten worden vermeld in aflopende volgorde.

Dus door het zorgvuldig lezen van hettoezichtpanel voeding en de lijst van ingrediënten, kunt u sommige redelijk nauwkeurige veronderstellingen over het bedrag van bepaalde ingrediënten en dus de waarde van de wei-eiwit.

Klik hier om te kopen van wei-eiwit

Typen van wei-eiwit

De andere belangrijke kwestie is het type van wei-eiwit. De twee belangrijke types van wei-eiwit zijn wei-eiwit concentraat (WPC) en wei-eiwit isolaat (WPI). WPC en WPI verschillen overwegend in hun gehalte aan andere melkeiwitten percentage, met WPI hebben de hoogste van de twee.

Het andere belangrijkste verschil tussen deze twee proteïnen is hoe zij zijn verwerkt met ' ionenwisseling "en"cross-flow microfiltratie"de twee belangrijkste technieken. Tot slot, is het andere belangrijkste type van proteïne van de Wei Wei eiwit hydrolysaat. We zullen dit bespreken hieronder nader.

Ionenwisselingschromatografie-

Ionenwisselingschromatografie-is een veelgebruikte proces voor de vervaardiging van wei eiwit isolaat, waarin een hoog niveau van eiwit, d.w.z. > 90%.  Het enige probleem met sommige oudere methoden voor ion-exchange is dat zij hoge temperatuur en/of zuur, dat kan de proteïne denatureren gebruiken. Denaturering van de eiwit is verwant aan structurele configuratie – waardoor het nutteloos om het lichaam te veranderen is.

Meer advacned van ionenwisselingschromatografie-sinds zijn methoden ontwikkeld waar lage temperatuur/zuren om te voorkomen dat denaturatie werkzaam. Veel fabrikanten Ga naar de moeite op te geven dat hun product 'lage-temperatuur' verwerkte ionenwisseling wei eiwit isolaat bevat. Zorg dat u op zoek naar dergelijke claims bij het kiezen van een wei-eiwit isolaat.

Cross-Flow microfiltratie

De andere gemeenschappelijke methode gebruikt voor het verwerken van wei-eiwit is cross-flow microfiltratie (CFM). In tegenstelling tot sommige van de oudere ionenwisseling methoden produceert CFM gedenatureerde eiwitten. CFM wei eiwit isolaat heeft ook een ander profiel van wei eiwitfracties.

Het meest opvallend, bevat het hogere niveaus van de glycomacropeptide (GMP) breuk en lagere niveaus van de bèta-lactoglobulin breuk. Nogmaals, de meeste fabrikanten dit type van wei-eiwit te gebruiken in hun product maken een punt voor het opgeven van het op hun etiket en/of ingrediënt lijst. Voor verdere informatie over de verschillende verwerkingstechnieken voor wei-eiwit, zie ons artikel: "Een kiezen voor de beste eiwit-Supplement".

Klik hier om te kopen van wei-eiwit

Gehydrolyseerde wei-eiwit

In een notendop, is gehydrolyseerde wei-eiwit wei-eiwit dat is opgesplitst in veel kleinere ketens van aminozuren (d.w.z. peptiden). Deze vorm van eiwit is ontworpen om te repliceren de vorm eiwit is in zodra het heeft doorgegeven via het maag-darmkanaal.

Dienovereenkomstig, Wei eiwithydrolysaten vereisen minder spijsvertering dan WPI en daarom worden opgenomen in spieren en andere weefsels zeer snel. De belangrijkste factor met Wei eiwithydrolysaten is hun "graad van hydrolyse". Dit bepaalt op zijn beurt de mate waarin de proteïne is opgesplitst in kleinere peptiden.

Terwijl Wei eiwithydrolysaten met een hoge mate van hydrolyse de beste zijn als het gaat om het maximaliseren van de spier anabolism, is er een vangst op een praktisch niveau; namelijk, hoe hoger de mate van hydrolyse-hoe hoger de bitterheid van het product. Opnieuw, moet u zorgvuldig lezen het etiket/productinformatie, alsmede de ingrediëntenlijst om te bepalen welk type van wei eiwit hydrolysaat gebruikt in een product.

Zoals normaal het geval met een premie ingrediënt, gaat fabrikanten vaak naar de moeite van vermelding op het productetiket bevat het een wei eiwit hydrolysaat met een hoge mate van hydrolyse. Vanwege de superieure werking op spiergroei en herstel, evenals de aanvullende verwerking stappen zijn Wei eiwithydrolysaten over het algemeen duurder dan isolaten van wei-eiwit en wei-eiwit concentraat.

Klik hier om te kopen van wei-eiwit

Wei eiwit Type en prijsvergelijking

De bovenstaande uitoefening biedt een goed voorbeeld van hoe de prijs van verschillende types van wei-eiwit kan aanzienlijk variëren. Daarom is het belangrijk dat u een idee van wat je bent na bij de aankoop van een wei-eiwit.

Als uw aankoop wordt grotendeels bepaald door de waarde, kunt dan door zorgvuldig, winkelen u oprapen een wei-eiwit concentraat met een redelijk hoog eiwitconcentratie en eiwit kwaliteit voor een geweldige prijs. Omgekeerd, als kwaliteit uw primaire zorg is, wei-eiwit hydrolysaten zijn de beste, maar houd in mening u zal betalen veel meer per gram proteïne voor een goede kwaliteit wei-eiwit hydrolysaat.

Natuurlijk, wei-eiwit isolaten zijn de middenweg en daarom het meest populair. Door winkelen om je heen kunt krijgen een goede wei-eiwit isoleren, met grote kwaliteit gedenatureerde eiwitten, in een hoge concentraties voor tussen de $50 en $70 op bad. Wees ervan bewust dat extra items zoals vitaminen/mineralen, aminozuren, creatine, koolhydraten enz de eiwitten, verdunnen zodat u minder eiwit voor uw dollar.

Klik hier om te kopen van wei-eiwit

Wei eiwit aard en de toepassing

De volgende vraag is: "wat is uw specifieke beoogde gebruik voor uw wei eiwit supplement". Als het is gewoon te verhogen de kwaliteit eiwit inhoud in uw dieet voor verhoogde immuniteit, algemene gezondheid en onderhoud van spiermassa, dan is een wei-eiwit concentraat een grote waarde voor geld optie.

Omgekeerd als u van plan bent te gebruiken een wei eiwit supplement om te vergroten uw gewicht training, vervolgens wei-eiwit isoleert en hydrolysaten zitten naar de beste.

Vele wei eiwit poeders bevatten mengsels van alle grote wei-eiwitten, namelijk, wei-eiwit concentraat, wei-eiwit isolaat en wei-eiwit hydrolysaat. Dergelijke eiwitten zijn zeer geschikt voor het stimuleren van kwaliteit eiwitinname, met enkele populaire voorbeelden met inbegrip van optimale voeding van 100% Wei goudstandaard en Dymatize voeding Elite Wei.

Bij het kiezen van een blended wei-eiwit poeder, herinner enkel dat ingrediënten worden vermeld in volgorde van het afnemende hoeveelheid en in gedachten houden dat de prijs van wei-eiwit verkleind in de volgorde: hydrolysaat, isoleren en concentraat. Dit moet helpen u uw beste waarde voor geld gemengd wei-eiwit poeder ontcijferen.

Als prijs ondergeschikt aan uw trainingsdoelen is, vervolgens sturen duidelijk van mengsels met wei-eiwit concentraat, tenzij het wei-eiwit concentraat is een van de nieuwere generatie typen waarin di-, tri- en oligo peptiden. Dergelijke eiwitconcentraten wei staan meestal als "grensoverschrijdende stroom microfiltered en/of ultrafiltered wei-eiwit concentreren".

Producten zoals elementaire voeding WPI, Maxs WPI en Redback snelle WPI zijn voorbeelden van zuivere wei eiwit isoleren poeders die zijn zeer geschikt om te hebben na opleiding. U kunt ook vertegenwoordigen producten zoals optimale voeding Platinum Hydro Wei, Maxs Reload HGF en BNRG Proto Wei de premie post-workout weiproteïnen met alleen de hydrolysaat van wei-eiwit. Deze weiproteïnen voorzien u van de meest krachtige anabole prikkel om te vergroten uw gewicht opleiding.

Klik hier om te kopen van wei-eiwit

Samenvatting

Dus als u met uw nieuwe fitness-regime beginnen en voer in de 'wereld van wei-eiwit', neem tijd om te lezen alle voeding panelen en ingrediënten zorgvuldig, vooral als je op een begroting. Proberen te bepalen van de belangrijkste reden dat u wilt een wei-eiwit, dat wil zeggen boost uw kwaliteit eiwitinname, maaltijdvervanging, vet verlies of verbetering spier van uw gewicht opleiding winsten.

Onze website bevat een uitgebreid scala aan zowel eiwitconcentraten Wei en wei-eiwit isolaten om uit te kiezen, met volledige productbeschrijvingen, voedingswaarde-informatie, kosten per gram poeder en kosten per dienen van eiwitten.

Er is een aanzienlijk scala in prijzen, dus door het nemen van de tijd om zorgvuldig herziening van alle informatie, kunt u potentieel opslaan jezelf een hoop geld en het beste nieuws is dat dit niet altijd hoeft te betekenen een aanzienlijke compromis in kwaliteit.

Klik hier om te kopen van wei-eiwit