Vinkkejä Menettää Miehesi Rintojen Luonnollisesti


Vinkkejä Menettää Miehesi Rintojen LuonnollisestiEt voi menettää miehesi rintojen tekemällä gazillion rinnassa harjoituksia, kuten et voi menettää vatsa rasvaa tekemällä loputon situps, koska paikalla on myth.

Mies rinta on vain rasvakudosta kattaa rintalihasten ja koska et pysty polttamaan rasvaa paikallisesti, sinun täytyy laskea koko kehon rasvaa menettää niitä.

Joten hyvä vanha vanhanaikaisia strategioita rasvaa tappio: Jos määrä kaloreita voit syödä on pienempi kuin määrä kaloreita elimistö polttaa, menetät rasvaa ja siten myös miesten rintojen.

Tässä on 3 voimakas vinkkejä voit hetkessä luoda lämpöarvoa alijäämä, plus ylimääräistä kolmas kärki, jotka selitän.

Klikkaa tästä ostaa Gynexin kotisivut

Vinkkejä menettää miehesi rintojen luonnollisesti


1. Syö terveempiä.

Mies rinta ovat lähes aina seurausta vuoden syödä roskaruokaa, joka sisältää enemmän kaloreita kuin koko elintarvikkeet. Tämä ei tarkoita, sinun täytyy lopettaa syömisen roskaruoka ikuisesti menettää teidän miehet, rinta, mutta sinun täytyy syödä paljon terveellisempää suurimman osan ajasta.

  • Lisää lihaa, kanaa, kalaa, vihanneksia ja hedelmiä. Ei tarvitse tehdä yksi näistä paleo natsit – jyvät ovat kunnossa, jos syöt niitä kohtuullisesti.
  • Vähemmän roskaruokaa, alkoholi ja sooda. 2 olutta ja burger kun jalkapallo on hieno, mutta päivittäin 6 pack ja TV dinner on ilmeinen no-go.

2. Vahvistua.

Yksi, lihasten koon liittyy suoraan vahvuus voitot ja niin saada vahvempi penkkipunnerrus, voit muokata rintaa. Kaksi, sitä enemmän painoa nostat, sitä enemmän kaloreita voit polttaa harjoitus. Kolme, voimaharjoitteluun edistää terveellisempiä ruokavalintoja ja tekee kiinni ruokavalio paremmin.

StrongLifts 5 x 5 on siis paljon, vaikka voit tehdä vain 3 harjoitukset treenin, 3 x / viikko. Paljon harjoituksia ei ole väliä, intensiteetti ei. Esimerkiksi Tarkista, miten vahva nostaa jäsen menetti hänen miesten rintojen vahva hissit 5 × 5 jälkeen lisäämällä hänen kyykky 20kg 135kg.

Klikkaa tästä ostaa Gynexin kotisivut

3. Korjaa ryhtiä.

Työskentely jäljessä tietokone koko päivän kiristää rintalihasten ja aiheuttaa slouching hartiat, joka saattaa miehesi rintojen näyttää pahempi. Tämä on samanlainen miten liikaa istuntoon voi aiheuttaa lonkan lihaksia kiristää ja vatsa näyttää isompi seurauksena. Jos tarkastellaan jäsenvaltioiden Vlad ryhti, on selvää, ylä selässä on suorempi kun tekee vahva hissit 5 × 5.

Tottua istuminen ja kävely hartiat takaisin sijaan kerroit niitä loma koko ajan. Päivittäinen Olkapään sijoiltaan vastus bändi yhdessä alhaisen baarissa kyykky 3 x / viikko myös parantaa ryhtiä dramaattisesti.

Älä ole huolissasi gynekomastia - miesten rintojen aiheuttama alentaa testosterone ja lisääntynyt estrogeenin tekemästä tiettyjä lääkkeitä tai steroidi väärinkäyttö.

Valtaosa kaverit miesten rintojen tarvitse antiestrogen hoito, leikkaus tai Kramerin Mansierre, mutta päästä eroon miesten rintojen luonnollisesti yksinkertaisesti syömällä terveellisempää, saada voimaa ja vahvistaa niiden asento.

Klikkaa tästä ostaa Gynexin kotisivut
Vinkkejä Menettää Miehesi Rintojen Luonnollisesti