Varför Idrottare Och Steroid Användare Köpa Dianabol?


Varför idrottare och Steroid användare köpa Dianabol?

En av de mest välkända anabola steroider i världen är Dianabol, som gjordes först av Dr John Ziegler. Denna drog gjordes som ett sätt att hjälpa de Förenta staterna Olympic Team idrottare som har dominerats av idrottare i Sovjetunionen.

Strax efter Dianabol lanserades på marknaden, har Dianabol blivit favorit av kroppsbyggare för sin förmåga att lägga till storlek och rå styrka.

Klicka här för att köpa online Dianabol (officiell)

Dianabol recensioner

Varför Idrottare Och Steroid Användare Köpa Dianabol?Dianabol, även känd som Dbol, är det vanliga handelsnamnet för Methandrostenolone, en Anabol steroid hormon som bär androgena och anabola egenskaper som gör det möjligt att vara väl lämpad för både storlek och styrka.

Med dess action-läge, ökar på grund av de effekter som genereras genom androgenreceptorer, Dianabol livligt både glykogenolys och proteinsyntes snabbt, mer så än andra typer av anabola steroida hormoner tillgängliga.

Methandrostenolone finns i injicerbara form, medan Dianabol är en 17 alfa-alkylerade steroid som tas oralt. Den 17-aa ändring variationen innebär att Methandrostenolone har ändrats på 1600 kol position att kunna uthärda intag, så det kan vara helt absorberas i blodet efter det passerar levern.

Utan förekomsten av 17-aa ändring finns det en stor chans för Dianabol förstöras innan de når blodomloppet. Denna förändring gör att hormonet att bli dynamisk i kroppen. Det finns dock en nackdel.

Visste du att de flesta 17-aa steroider är skadligt för levern, och Dianabol är inte ett undantag? Detta är den stora nackdelen med denna drog, kan du undvika det genom att använda det ansvarsfullt.

Klicka här för att köpa online Dianabol (officiell)

Dianabol fördelar

Som nämnt, Dianabol först skapades för atletiska ändamål. Dock användes senare som medicin på grund av sin myriad av hälsofördelar. Dianabol har förmågan att öka kroppens fettmassa gratis. Detta är anledningen till varför det har modeordet i fältet i bodybuilding i decennier.

Genom att helt enkelt ta denna drog, kroppens intag av kolhydrater blir bättre, och detta är skälet till varför flera personer gör användningen av denna steroid i en vinner eller fyllnadsmedel fas. Den rå energi som denna steroid ger också konverterar in i styrka men det kan också öka lagring av kväve, som i sin tur främjar både styrka och storlek.

Medan flera steroida anabola hormoner kan leda till denna typ av kväve effekt, kommer att Dianabol bana väg för användaren att hålla mer kväve belopp i sin muskelvävnad än andra typer av anabola steroider.

De som använda Dianabol brukar få 20-30 pounds. Som trogen de flesta steroider, Dianabol kan ha många syften, men dess stora fördel är dock samtidigt som fyllnadsmedel. Flera kroppsbyggare ta Dianabol under tävlingen förberedelser cykel att bibehålla sin styrka på ett begränsat kaloriintag. Dessutom, på grund av attributen samband med denna typ av steroid, kan användaren bevara mer magert vävnader.

Klicka här för att köpa online Dianabol (officiell)

Dianabol biverkningar

En av de vanligaste biverkningarna Dianabol är dess vara giftigt för levern. Dessutom ansvarar också för att öka blodtrycket. Detta är anledningen till varför de som har högt blodtryck är varnade för att ta denna steroid tills problemet redan kan kontrolleras.

Användare av denna steroid måste också hålla ett öga på aromatashämmare som Letrozol och Arimidex, som biverkningar relaterade till östrogen som gynekomasti kan uppstå. Dianabol kan också hämma produktionen av testosteron i kroppen.

Anadrol och Dianabol

Anadrol och Dianabol är effektiva för att öka kroppens storlek och styrka. Den senare upplevs ofta som ett bättre val, men detta är inte sant. Tidigare finns starkare än Anadrol mätt per milligram men missförstånd finns av en anledning-de flesta användare kommer att ta mer Anadrol än Dianabol.

De vanliga Anadrol cyklerna är över 100mg medan vanliga Dianabol cykler är bara så liten som 30mg. Ja, det är sant att båda steroider fungerar utmärkt, men Dianabol är fortfarande det överlägset.

Klicka här för att köpa online Dianabol (officiell)

Doser och cykler av Dianabol

Eftersom Dianabol är bäst för att öka kroppens storlek och styrka, kan det användas effektivt i ett bulkmedel cykel. Det är snabbt agerar steroid, men med bara en kort halveringstid. Den har en halveringstid på ca 5 timmar, vilket gör det en av de snabbaste tillförordnade och korta intervall anabola steroider någon någonsin skulle kunna använda.

På grund av dess snabba effekter, de flesta hittar tar denna steroid i början av en cykel vara mycket effektivt som ett sätt att jumpstart cykeln. Medan rivstarta är ett vanligt ställe, kan Dianabol utnyttjas senare i ett fyllnadsmedel skede att bryta igenom en platå när vinster börjar sluta; flera bodybuilders kommer att hantera Dianabol i 2 faser under en fas, som en platå buster och jumpstart.

När det gäller dosering, ingenting är hugget i sten, men 20 mg kommer att visa sig minsta att se det verkliga utfallet med 100 mg är de maximala de flesta Dianabol användarna skulle någonsin vilja ta. Medan 100 milligram kan utnyttjas på ett säkert sätt, kommer att de flesta användare vara nöjd med bara 50 milligram; anta att deras produkt är giltig eftersom det finns en stor mängd låg-doseras Dianabol säljs på svarta marknaden.

Första gången användarna av detta läkemedel rekommenderas att ta endast 30mg som det kommer att ge kroppen uppsving behöver de. Detta kommer också att garantera att de problem som kan uppstå förr eller senare är hanterbara. Som trogen alla anabola steroider är det mycket viktigt att hålla sin dos låg i början att veta hur du reagerar och hur du kan tolerera sammansatt.

Nu när du redan vet alla fakta om Dianabol, dess fördelar och biverkningar, är det dags att veta var man köper den. För att säkerställa en snabb och säker shopping upplevelse, kan du köpa Dianabol i en tillförlitliga och pålitliga online-apotek. Dock komma ihåg att du måste rådfråga din läkare först för att säkerställa din hälsa säkerhet. Kom alltid ihåg att inget slår sinnesfrid när du köper en steroid.

Klicka här för att köpa online Dianabol (officiell)
Varför Idrottare Och Steroid Användare Köpa Dianabol?