Var Köpa Vassle Proteintillskott?


Var Köpa Vassle Proteintillskott?Du har bara gjort det modiga beslutet att gå upp med ditt lokala gym och starta några regelbunden styrketräning med målet att komma tillbaka i form. Efter några veckor du göra några vänner och lär sig snabbt att de flesta använder någon form av tillägg i samband med sin utbildning.

Med lite mer sondera reda du på att de flesta verkar vara på någon typ av proteintillskott, med vassleprotein är de mest populära. Om du är precis som genomsnittligt; du behöver inte en bunt med pengar för att leka med när det gäller att köpa kosttillskott. Så om du ska köpa ett vassleproteinpulver – du vill ha värde och kvalitet – som väcker frågan; Vad är den bästa vassleproteinpulver?

De flesta motion forskare, dietister och fitness professionals håller en god kvalitet vassleproteinpulver representerar det viktigaste tillägget för den genomsnittliga enskilda som bedriver regelbunden vikt utbildning eller motstånd övning. Men bara tala med någon de behöver ett vassleproteinpulver bara löser halva deras problem. En av de största utmaningarna när du väljer ett vassle proteintillskott är den stora mängden tillgängliga alternativ.

Klicka här för att köpa Whey Protein

Vassleprotein är viktigt

Numera kan du nästan få oavsett vassleprotein som du vill-är det en super-sized eller mini badkar, exotiska smaker eller okryddat eller redo att dricka vassleprotein. Vassle proteinpulver kommer även i en rad av containrar, nämligen baljor, väskor, påsar, flaskor och kartonger.

Då du har olika typer: hydrolyserat, isolera och koncentrera. Alla dessa faktorer påverkar självklart slutpriset på pulvret så det är bra att veta några av de viktigaste faktorerna som avgör värdet och kvaliteten av den genomsnittliga vassleproteinpulver.

Några praktiska tips kan vara till hjälp när du försöker välja en god kvalitet, värde för pengarna vassleproteinpulver. För det första lär dig bli en ivrig etikett läsare. Mer specifikt, ta för vana att läsa kolumnen till höger på panelen näringsmässiga.

Denna kolumn ger dig är procentandelen av makronäringsämnen, inklusive protein. Om ditt huvudsakliga mål är värde för pengarna, du inte ett proteinpulver som har höga halter av kolhydrater (dvs. över 10g per 100g portion). Extra kolhydrater späd bara din dollar.

Snarare än svepas med av grejor på etiketten, lära sig läsa och analysera ingrediensförteckningen. Tillverkare och återförsäljare kan säga allt de vill om en viss produkt, men de kan inte ljuga när det gäller ingredienser. Kom ihåg att ingredienser anges i fallande ordning.

Så genom att läsa den näringsmässiga panelen och ingredienslistan noga, kan du göra en någorlunda korrekt antaganden om mängden av vissa ingredienser och därför värdet av vassleprotein.

Klicka här för att köpa Whey Protein

Typer av vassleprotein

Den andra viktiga frågan är vilken typ av vassleprotein. De två vanligaste typerna av vassleprotein är vassleproteinkoncentrat (WPC) och vassleproteinisolat (WPI). WPC och WPI huvudsakligen skiljer sig åt i deras procentandel proteininnehåll, med WPI med det högre av två.

Andra viktiga skillnaden mellan dessa två proteiner är hur de behandlas med "jonbyte" och "cross-flow Mikrofiltrering" två största tekniker. Slutligen, den andra stora typ av vassleprotein är vassle protein hydrolysat. Vi kommer att diskutera detta vidare nedan.

Jonbyteskromatografi-

Jonbyteskromatografi-är en vanligt förekommande process att tillverka vassleproteinisolat, som innehåller en hög nivå av protein, dvs > 90%.  Det enda problemet med vissa äldre metoder för jonbyte är att de använder hög temperatur och/eller syra, som kan denaturera proteinet. Denaturering av protein är förbunden att ändra är strukturella konfiguration – vilket gör det meningslöst att kroppen.

Mer advacned metoder för jonbyteskromatografi-har sedan utvecklats som sysselsätter låg temperatur/syror för att förhindra denaturering. Många tillverkare gå till besväret att ange att deras produkt innehåller "low-temperature" bearbetade jonbyte vassleproteinisolat. Var noga med att se upp för sådana fordringar när du väljer en vassleproteinisolat.

Cross-Flow Mikrofiltrering

Den andra gemensamma metod som används för att bearbeta vassleprotein är cross-flow Mikrofiltrering (CFM). Till skillnad från vissa av de äldre metoderna som jonbyte producerar CFM odenaturerad protein. CFM vassleproteinisolat har också en annan profil för vassle protein fraktioner.

Framför allt, innehåller den högre nivåer av den del glykomakropeptid (GMP) och lägre nivåer av beta-lactoglobulin fraktionen. Återigen, de flesta tillverkare använder denna typ av vassleprotein i deras produkt noga med att ange det på deras etikett eller ingrediens listan. För ytterligare information om de olika teknikerna för att vassleprotein, vänligen se vår artikel: "Att välja den bästa proteintillskott".

Klicka här för att köpa Whey Protein

Hydrolyserat vassleprotein

I ett nötskal, är hydrolyserat vassleprotein vassleprotein som har brutits ned i mycket mindre kedjor av aminosyror (t.ex. peptider). Denna form av protein är utformad för att replikera form protein är i när det har passerat genom mag-tarmkanalen.

Följaktligen vassle proteinhydrolysater kräver mindre matsmältning än WPI och därför tas i muskler och andra vävnader mycket snabbt. Den viktigaste faktorn med vassle proteinhydrolysat är "graden av hydrolys". Detta bestämmer i sin tur graden som proteinet bryts ned i mindre peptider.

Medan vassle proteinhydrolysat med en hög grad av hydrolys är bäst när det gäller att maximera muskel anabolism, finns det en hake på en praktisk nivå. nämligen, ju högre graden av hydrolys – ju högre bitterhet av produkten. Igen, måste du noga läsa etiketten/produktinformation samt listan ingredienser för att avgöra vilken typ av vassle protein Hydrolysatet används i en produkt.

Som är normalt fallet med någon premien ingrediens, kommer tillverkare ofta gå till besväret att ange på produktens etikett att det innehåller ett vassle protein Hydrolysatet med en hög grad av hydrolys. På grund av dess överlägsna effekt på muskeltillväxt och återhämtning, samt de ytterligare behandling steg är vassle proteinhydrolysat generellt dyrare än whey protein isolat och vassle proteinkoncentrat.

Klicka här för att köpa Whey Protein

Vassle Protein typ och prisjämförelse

Den ovanstående övningen ger ett bra exempel på hur priset på olika sorters vassleprotein kan variera kraftigt. Det är därför viktigt att du har någon idé om vad du är ute efter när man köper ett vassleprotein.

Om ditt köp bestäms till stor del av värdet, kan sedan genom att handla försiktigt, du plocka upp en vassleproteinkoncentrat som har en relativt hög proteinhalt koncentration och protein kvalitet för ett bra pris. Omvänt, om kvaliteten är din primära oro, vassleprotein hydrolysat är bäst, men hålla i åtanke kommer att betala mycket mer per gram protein för en god kvalitet vassle protein hydrolysat.

Whey protein isolat är naturligtvis en medelväg och därför den mest populära. Av shopping runt du kan få en bra vassleprotein isolera, med stor kvalitet odenaturerad protein, en hög halt för mellan $50 och $70 på badkar. Tänk på att extra objekt som vitaminer/mineraler, aminos, kreatin, kolhydrater etc späda proteinet så att du får mindre protein för din dollar.

Klicka här för att köpa Whey Protein

Vassle Protein typ och tillämpning

Nästa fråga är: "vad är din specifika användningsområde för din vassle proteintillskott". Om det är helt enkelt att öka kvaliteten proteininnehållet i kosten för ökad immunitet, allmän hälsa och underhåll av muskelmassa, då är ett vassleproteinkoncentrat ett stort värde för pengar alternativ.

Omvänt om du tänker använda ett vassle proteintillskott för att öka din styrketräning, då vassleprotein isolat och hydrolysat är bästa.

Många vassle proteinpulver innehåller blandningar av alla stora vassleproteiner, nämligen vassleproteinkoncentrat, whey protein isolat och vassle protein hydrolysat. Sådana proteiner är bäst lämpade för att öka kvaliteten proteinintag, med några populära exempel inklusive Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard och Dymatize Nutrition Elite vassle.

När du väljer en blended vassleproteinpulver, kom bara ihåg att ingredienser anges i fallande mängd ordning och Tänk på att priset på vassleprotein minskar i ordning: hydrolysat, isolera och koncentrat. Detta bör hjälpa dig att tyda dina bästa värdet för pengarna blandas vassleproteinpulver.

Om pris är sekundär till dina träningsmål, sedan styra klara av blandningar som innehåller vassleproteinkoncentrat, såvida inte det vassleprotein koncentratet är en av de nyare generation som innehåller di, tri och oligo peptider. Sådana vassle proteinkoncentrat finns vanligen som "cross flow microfiltered och/eller ultrafiltrerat vassleprotein koncentrat".

Produkter som elementärt kost WPI, Maxs WPI och Redback snabba WPI är exempel på pure whey protein isolera pulver som är bäst lämpade att ha efter träning. Alternativt utgör produkter som Optimum Nutrition Platinum Hydro vassle, Maxs Reload HGF och BNRG Proto vassle premien efter träningen vassleproteiner som innehåller bara vassle protein hydrolysat. Dessa vassleproteiner ger dig den mest potenta anabola stimulansen att öka din styrketräning.

Klicka här för att köpa Whey Protein

Sammanfattning

Så som du inleda din nya fitness regimen och in i "världen av vassleprotein", ta tid att läsa alla näring paneler och ingredienser noga, speciellt om du är på en budget. Försök att bestämma den främsta orsaken som du vill ha ett vassleprotein, dvs öka din kvaliteten proteinintag, måltidsersättning, fett förlust eller förbättra muskel vinster från din styrketräning.

Vår hemsida innehåller ett omfattande utbud av både vassle proteinkoncentrat och whey protein isolat att välja mellan, med full produktbeskrivningar, näringsinformation, kostnaden per gram pulver och kostnaden per serve av protein.

Det finns ett stort utbud i priser, så genom att ta tid att granska alla uppgifter noga, du kan potentiellt spara dig mycket pengar och den bästa nyheten är att detta inte alltid att innebära en betydande kompromiss i kvalitet.

Klicka här för att köpa Whey Protein