Porkoláb-hoz Elveszít A Férfiak Természetes Mell


Porkoláb-hoz Elveszít A Férfiak Természetes MellNem veszíti el a férfi mell mellett csinálás egy gazillion láda él, csakúgy, mint a hasa zsír elveszíti nem csinál végtelen situps, mert azonnali csökkentése egy myth.

Férfi mell csak zsírszövet, amely a mellkas izmait, és mivel nem tud éget zsírt helyben, akkor kisebb a teljes testzsír elveszíteni őket.

Így a jó régi vágású stratégiák a zsírégetést alkalmazni: Ha az összeg kalóriát eszel alacsonyabb a kalóriát a test éget, akkor elveszíti a zsírt, és így is a férfi mell.

Itt van 3 erős tippek segítségével azonnal hozzon létre egy kalória hiány, plusz egy extra harmadik Tanács, melyik én akarat megmagyaráz.

Kattintson ide vásárolni Gynexin hivatalos honlapja

Porkoláb-hoz elveszít a férfiak természetes mell


1. Egyél egészségesebb.

Férfi mell is szinte mindig az eredménye éves evés gyorsétel, amelyek több kalóriát, mint egész élelmiszerek tartalmaznak. Ez nem jelenti azt, abba kell hagynia, evés gyorsétel, örökre elveszti a férfi mell, de meg kell enni sok egészségesebb az idő legnagyobb részében.

  • Több húsok, csirke, hal, zöldségek és gyümölcsök. Nem kell viszont az egyik ilyen paleo nácik – szemek is finom, ha mértékkel enni őket.
  • Kevesebb szemét, alkohol és szóda. 2 sör és egy hamburgert, ha ki meg rendben, de a napi 6 pack és TV dinner egy nyilvánvaló no-go.

2. Kap erősebb.

Egy, izomtömeg közvetlenül kapcsolódó erőt nyer, és így az egyre erősebb a fekvenyomás, majd alakja a mellkasát. Két, a több mér lift, annál több kalóriát éget, egy edzés. Három, erő képzés elősegíti az egészségesebb élelmiszerek megválasztására, és ragaszkodni a diéta jobban teszi.

StrongLifts 5 × 5 így bőven, bár akkor csak nem 3 gyakorlatok egy edzést, 3 x / week. A gyakorlatok mennyisége nem számít, intenzitása nem. Például ellenőrizze, milyen erős felvonók tag elvesztette a férfi mell, erős felvonók 5 × 5 után fellendítése a zömök, 20 kg, 135 kg.

Kattintson ide vásárolni Gynexin hivatalos honlapja

3. Rögzítse a testtartás.

Mögött a számítógép egész nap működő húzza ki a mellkas izmait, és ok slouching váll, ami a férfi mell megjelenés rosszabb. Ez hasonló-hoz hogyan felesleges ülő okozhat a hip izmok, hogy szigorítsák, és a hasa, hogy nagyobb eredményeként. Ha megnézed a tagállamok Vlad testtartás, az egyértelmű felső háta egyenesebb után csinálás erős felvonók 5 × 5.

Szokni, hogy ül, és sétált a vállán vissza ahelyett, hogy hagyta őket lomha egész idő alatt. Napi váll diszlokációk párosul alacsony bár ellenállás zenekar guggolás 3 x / hét is javítja a testtartás jelentősen.

Ne aggódj a gynecomastia - férfi mell okozta csökkent tesztoszteron és ösztrogén, bizonyos gyógyszerek, vagy szteroid visszaélés abban nőtt.

A túlnyomó többsége a srácok a férfi mell antiestrogen kezelés, műtét, vagy Kramer Mansierre, nem kell, de lehet megszabadulni a férfi mell természetesen egyszerűen evés egészségesebb, egyre erő, és kijavítja a testtartást.

Kattintson ide vásárolni Gynexin hivatalos honlapja
Porkoláb-hoz Elveszít A Férfiak Természetes Mell