Paras Lisäravinteet Painonnousu


Top kehonrakennus ainesosien luetteloa auttaa te valikoida viisaasti. Paras Lisäravinteet PainonnousuIlman epäilystäkään voit lisätä lihasten syömällä oikein ja nostamalla painoja. Mutta maksimoida kasvun mahdollisuudet todella lisäravinteet ovat vaatimus. Näin ollen olemme keränneet pilaantunut 11 parhaiten massa-gain täydentää joka viettää kovalla työllä ansaitut käteistä. Ne on lueteltu etusijajärjestyksessä ehdoton kriittisin, can't--ilman täydentää vähemmän tärkeiden mutta silti erittäin tehokas ainesosat pakkaus koon. Tarkoituksena on auttaa niitä kurinalainen päättää, joka täydentää ostaa. Jos rahaa ei ole objekti, sitten kaikin keinoin Oleppa ja käyttää niitä kaikkia, koska antaa tehtäväksi. Koska loppujen lopuksi, koska olemme, et voi koskaan olla liikaa lihas.
Klikkaa tästä ostaa paino voitto täydennys

Heravalkuaisjauhe

Hera kärkisijaa massa painonnousu täydentää, koska se on tärkein ajaa proteiinisynteesiä. Hera on maidon proteiini, joka on korkea haaraketjuisten aminohappojen (BCAAta, nro 4 listalta). Hera ottaa kruunu, koska se sulattaa nopeasti ja saa lihakset nopeasti alkaa rakentaa lihas. Hera sisältää myös peptidejä (pieni proteiinit), joka lisää verenvirtausta lihaksiin. Siksi suosittelemme aina vievää heraproteiini heti koulutuksen jälkeen. Miten maksimoida sen vaikutukset Ota 20 grammaa heravalkuaisjauhe 30 minuuttia ennen työskentely rikki ja ottaa 40 grammaa 60 minuutin kuluttua koulutusta. Myös harkita 20-40 grammaa Hera heti kun herää joka aamu käyntiin lihasten kasvua. Paras vaihtoehto on valita, herajauhe, joka sisältää heraa proteiinihydrolysaatit (heraproteiinia pienemmiksi kappaleiksi nopeammin ruoansulatukselle eriteltyinä) tai heraproteiini eristää.
Klikkaa tästä ostaa paino voitto täydennys

Kaseiini proteiinijauhe

Muita maitoproteiinia, kaseiini, nitisee vajaat Hera. Kaseiini on aina ollut toissijainen vuoksi hidasta ruoansulatusta korko, mutta näin on mainio välipala ennen nukkumaanmenoa, koska se estää hajoamista nukkuessa tyhjentämällä hitaasti ja tasaisesti. Kaseiinin myös tuntuu vähemmän täynnä, mikä tekee siitä erinomaisesti välipalaksi niille jotka haluavat Pack lihas massa. Ja uusi tutkimus arvioi, että kaseiinin Hera ajaa sen rahan – kun se otetaan postworkout, kaseiini tehostaa lihasten proteiinisynteesiä paljon kuin heraa ei. Se on jopa ehdottanut että Hera ja kaseiini proteiini ravistetaan jälkeen koulutus lisää lihasten kasvua parempi kuin joko proteiini yksinään. Miten maksimoida sen vaikutukset: Valitse kaseiini proteiini, joka sisältää micellar kaseiinin (hitain sulattamaan kaseiini voit ostaa) ja ottaa 20-40 grammaa juuri ennen nukkumaanmenoa. Kun liikuntaa, lisätä 10-20 grammaa kaseiinin heraproteiinia. Myös käyttää 20-40 grammaa kaseiini proteiini horjuttaa aterioiden välillä.
Klikkaa tästä ostaa paino voitto täydennys

Kreatiini

Kreatiini on valmistettu kolme aminohappoja: arginiini, glysiini ja metioniini. Empiirisiä raportit ja tieteellisten tutkimusten samankaltaisia löytää kaverit jotka ottavat Kreatiini saada hyvä 10 kiloa tai enemmän paino ja vahvuus kasvaa dramaattisesti. Kreatiini toimii monin tavoin. Ensinnäkin se lisää paljon nopeasti energiaa lihaksia tarvitaan hoitamaan reps kuntosalilla. Lisää tämä nopeasti energiaa, joka on saatavilla enemmän reps voit tehdä tietyllä painolla, jolloin voit saada isompi ja vahvempi pitkällä aikavälillä. Kreatiini kiinnittää enemmän vettä lihassoluissa, venyttää markkinoille solu, joka lisää pitkän aikavälin kasvua. Viimeksi Kreatiini on todettu lisätä insuliinin kaltainen kasvutekijä 1 (IGF-1) lihaksia, joka on kriittinen edistää kasvua. Miten maksimoida sen vaikutukset: Kestää 2-5 grammaa kreatiinia, kreatiinia, kreatiinia malate, Kreatiini etyyli esteri tai Kreatiini Alfa-ketoglutaraatti proteiini ravistetaan ennen liikuntaa muodossa. Tämä auttaa pitämään lihakset kyllästetty Kreatiini, ne täytyy suorittaa lisää reps. nopean energian kuluttaa sitten toinen 2-5 grammaa postworkout shake (lisäksi 40-100 grammaa nopeasti sulavat hiilihydraatteja), aikaa kun kreatiini nopeasti ottaa lihassolujen ja lisätä IGF-1 tasoja auttaa nopeaa kasvua. Päivinä kun et juna kestää 2-5 grammaa kreatiinia aamiaisella, joka sisältää hiilihydraatteja.
Klikkaa tästä ostaa paino voitto täydennys

Haaraketjuiset aminohapot (BCAAta)

Aikavälillä haaraketjuiset aminohapot viittaa leusiini, isoleusiini ja valiini, ehdottomasti tärkeimmistä aminohapoista korjaus ja rakentaminen lihas-kudosta. Leusiini on vakavin kolme, kuten tutkimus osoittaa, että se voi edistää lihasten proteiinisynteesiä omasta. Silti on edelleen paras ottaa kaikki kolme yhdessä, sillä ne toimivat synergisesti tarjota monia etuja, kuten lihasten kasvua, energiatehokkuuden liikuntaa, laimentuminen kortisolin (catabolic hormoni, joka estää testosteronin ja lisää lihasten rappeutumisesta) ja laski myöhässä alkanut lihasten arkuus. Miten maksimoida niiden vaikutuksia: Ottaa 5-10 grammaa BCAAta aamiaisella sekä esi- ja postworkout tärisee. Etsi BCAA tuotteita, jotka tarjoavat leusiini suhde 2:1 annos isoleusiini ja valiini. Esimerkiksi, jos otat 5 gramman annos BCAAta, noin 2,5 grammaa olisi leusiini, isoleusiini ja valiini 1.25 grammaa 1.25 grammaa.
Klikkaa tästä ostaa paino voitto täydennys

Beta-alaniinia / Karnosiini

Kehossa aminohappo beta-alaniinia yhdistetään toinen amino, histidiini, lomakkeen karnosiinia. Tutkimus osoittaa, että kun lihakset on korkeampi karnosiinia, ne on enemmän voimaa ja kestävyyttä. Karnosiini näyttää lisäävän lihaksen kuidut kyky sopimus voimakkaammin ja tehdä niin enää ilman fatiguing. Useissa tutkimuksissa on raportoitu kasvu lihasvoimaa ja voimaa urheilijoita, jotka ottivat beta-alaniinia. Yksi tuoreessa tutkimuksessa todettiin, että aiheet, jotka ottivat beta-alaniinia sekä Kreatiini saanut lisää lihasten massa ja enemmän menettänyt bodyfat kuin aiheet, jotka ottivat vain Kreatiini. Miten maksimoida niiden vaikutukset: Kestää 1-2 grammaa beta-alaniinia tai Karnosiini välittömästi ennen ja jälkeen jokaisen treenin tärisee ja kreatiinia. Nonworkout päivinä ottaa 2 grammaa aamiainen sekä Kreatiini.
Klikkaa tästä ostaa paino voitto täydennys

Typpioksidin vahvistimet

Typpioksidi (NO) on löytyi koko elin, joka liittyy useita prosesseja molekyyli. Joka painatus on eniten kiinnostunut on sen kyky laajentaa verisuonia, jonka avulla lisää verenvirtausta lihaksiin parannettu toimitus happea, ravinteita, anabolisten hormonien ja vettä (veri on enimmäkseen vettä). Tämä antaa sinulle enemmän energiaa aikana workout, tehostetut lihas pumppu, ja parempi lihasten palautumista ja kasvun harjoittelun jälkeen. EI vahvistimet eivät ole ei, mutta melko aminohappo arginiini, joka muuntuu helposti n kehossa. Tutkimus on todennut, että aiheet jotka saivat arginiini lisääntynyt lihasten voimaa ja kasvua ja menettää bodyfat. Miten maksimoida niiden vaikutuksia: Ottaa ei-booster, joka tarjoaa 3-5 grammaa arginiini L-arginiini, arginiini Alfa-ketoglutaraatti, arginiini etyyli esteri tai arginiini malate muodossa. Mielestämme ei ole vahvistimet, jotka tarjoavat ainesosia kuten citrulline, pycnog enol ja American ginseng, joka parantaa arginiini on kyky lisätä nro Ottaa yhden annoksen kussakin seuraavina aikoina: aamulla ennen aamiaista, 30-60 minuuttia ennen koulutusta heti koulutus- ja 30-60 minuuttia ennen nukkumaanmenoa. Jos mahdollista, ota jokainen annos ilman ruokaa ja yhdistämistä 500-1000 mg C-vitamiinia, joka auttaa ylläpitämään ei enää.
Klikkaa tästä ostaa paino voitto täydennys

Glutamiini

Tämä aminohappo on ollut suosikki kehonrakentajat vuosikymmeniä koska se on keskeinen lihasten toimintaa ja on yksi runsaasti aminos ihmisen elimistössä Glutamiini on monia kehonrakennus etuja, kuten avunanto lihasten kasvua lisäämällä tasoilla leusiini lihassyiden, auttaa vähentää lihasten rappeutumisesta ja vahvistamalla immuunijärjestelmää, joka auttaa estää sairaiden ja puuttuvat liikuntaa. Ennen liikuntaa glutamiini auttaa lihas väsymys ja lisätä kasvuhormonin tasoa. Lisäksi viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että glutamiini voi myös olla merkitystä rasvaa tappio korottamalla kalorit ja polttamasi levossa ja harjoituksen aikana. Miten maksimoida sen vaikutukset: Ottaa 5-10 grammaa glutamiinia aamulla aamiaisen, pre- ja postworkout tärisee ja yöllä välipala.
Klikkaa tästä ostaa paino voitto täydennys

ZMA

ZMA on yhdistelmä sinkki, magnesium Aspartaattiaminotransferaasi ja Vitamiini B6. Se on tärkeää täydentää koska kova koulutus urheilijat kuten kehonrakentajat ovat usein puutteellisia kriittinen mineraaleja, jotka ovat tärkeitä säilyttää hormonitasot ja auttaa unen (pakollinen recovery). Intensiivistä koulutusta voi vaarantaa testosteronin ja IGF-1. Itse asiassa yksi tutkimuksessa todettiin, että urheilijat, jotka ottivat ZMA merkittävästi lisääntynyt niiden pitoisuudet testosteronin ja IGF-1 kahdeksan viikkoa koulutusta, jotka ottivat lumelääkettä kokenut T ja IGF-1. Luonnollisesti testosteroni ja IGF-1 voi tehdä merkittävää vaikutusta lihas voittoja. Miten maksimoida sen vaikutukset ZMA-tuotetta, joka sisältää noin 30 mg Sinkki ja 450 mg magnesiumia ja 10.5 mg Vitamiini B6, ja ota se 30-60 minuuttia ennen nukkumaanmenoa ilman ruokaa tai kalsiumia. Ottaen ZMA tyhjään vatsaan parantaa käyttöönottoa ja käyttöä ja parantaa unen laatua optimaalinen hyödynnettäväksi.
Klikkaa tästä ostaa paino voitto täydennys

Karnitiini

Lisäksi suosittu rasva-tappio täydentää, karnitiini on nyt tiedossa lihasten kasvun edistämiseksi kautta useita mekanismeja, jotka kaikki tukevat kliinistä tutkimusta. Yhden karnitiini voi lisätä verenvirtaus lihaksiin, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa samanlaisia hyötyjä ei vahvistimet. Se myös lisää testosteronin tasoa postworkout ja määrä T reseptoreihin sisällä lihassoluja, joka mahdollistaa enemmän testosteronia lisää kasvua. Karnitiini täydentää on todettu lisätä IGF-1. Lisää kaikki nämä edut yhteen ja sinulla on mahdollisuudet saada valtavia määriä lihas. Miten maksimoida sen vaikutukset: Kestää 1-3 grammaa karnitiini L-karnitiini, asetyyli-L-karnitiini tai L-karnitiini-L-tartraatti kanssa aamiainen, pre- ja postworkout tärisee ja yöllä aterioita muodossa.
Klikkaa tästä ostaa paino voitto täydennys