På Sunn Måte å Få Vekt


Du må øke kaloriinntaket ditt for å få vekt. Det spiller ingen rolle om du spiser ekstra måltider eller øke størrelsen på måltider du vanligvis spiser — som er opp til deg — men ikke faller i en felle junk food.

Velg vekt-få matvarer som er både energi-tett og næringsrike som meieriprodukter, kjøtt, sjømat og fjørfe, belgfrukter, nøtter, frø, oliven og avokado.

Klikk her for å kjøpe vekt gevinst supplement

Vekt gevinst Supplement

På Sunn Måte å Få VektVekttap få Supplement er en blanding av Protein og karbohydrater spesialformulert for å gi den maksimale mengden næringsstoffer på riktig nivå å maksimere mager muskel masse gevinst.

 • Møte kalori kravet for å bygge muskler
 • Spesielt formulert for å hjelpe deg å holde slankere
 • Øke størrelsen og masse
 • Intens mager muskel få
 • Hjelper mot utvinning etter treningen
 • Raske og synlige resultater
Vektøkning er en blanding av Protein og karbohydrater spesialformulert for å gi den maksimale mengden næringsstoffer på riktig nivå å maksimere muskel gevinst.

Egnet for personer med en rask metabolisme eller slank kroppsbygning som ønsker å øke sin størrelse. Med en 60% til 40% karbohydrater protein forhold som sikrer best mulig resultater mens du beundrer produktet.

Klikk her for å kjøpe vekt gevinst supplement

Viktige fakta om Bauer ernæring vektøkning

Er du sliter med å få størrelse?

Vektøknings unike formelen er spesielt utformet for å hjelpe deg få størrelse og masse. Bruke vekt vil hjelpe deg å bygge mager muskel masse og for å nå dine mål.

Du supplere etter trening?

Supplere etter trening er svært viktig som musklene trenger ernæring å reparere og en av de beste tidene å gi dem ernæring er direkte etter en treningsøkt. Vektøkning tillegg musklene det de trenger å komme seg og vokse.

Er du møte dine kaloribehov?

Vektøkning er perfekt for å møte kravene til kalori uten å spise og risikere å gå over daglige kosttilskudd beløpene.

Klikk her for å kjøpe vekt gevinst supplement

Vekt få Tips

 • Har en ekstra skive fullkorn toast med peanøttsmør til frokost.
 • Legge til ekstra ost omelett, og bruke et ekstra egg.
 • Skjær et eple og serveres med mutter eller peanut smør.
 • Rør hakkede nøtter i yoghurt og Legg til honning.
 • Legge til noen flere kalorier i vanlig poteter med saus eller ost sauser.
 • Topp grønn og fargerike grønnsaker med smør, margarin (trans-fett gratis), olivenolje, sauser eller ost.
 • Bære en pose av stien blanding for en enkel matbit.
 • Du kan øke protein inntaket (og kalorier) med protein barer.
 • Tjene deg større deler av stivelsesholdige grønnsaker som poteter og sukkermais.
 • Legge kalorier med næringsrik drikke som melk, 100 prosent fruktjuice eller grønnsak saften.
Klikk her for å kjøpe vekt gevinst supplement

Måltid planlegging

Hvis du ikke er vant til å spise mye på en gang, foretrekker du kanskje å spise flere små måltider eller snacks hele dagen. Hvis du heller vil spise mindre ofte øke porsjonsstørrelser eller legge mer mat til hvert måltid.

Maten skal være balansert med riktige mengder av protein, karbohydrater og fett. Velg en generøs porsjon av kjøtt, fjærfe, fisk, sjømat, belgfrukter eller tofu, og tjene med en side av grønne og fargerike grønnsaker, og noe stivelsesholdige som poteter, søt mais, ris eller pasta.

Hvis du foretrekker å snack på mindre måltider hele dagen, Velg stien-blanding laget med tørket frukt, granola, nøtter og frø. Spise smørbrød med peanut eller andre mutter butters, eller gjøre smørbrød med Tyrkia, roastbiff eller kyllingbryst stykker og legge kalorier med ost eller avocado. Kremet supper er høyere i kalorier enn klar broths, og du kan legge til enda mer kalorier ved røring i en skje med dry melk pulver.

Klikk her for å kjøpe vekt gevinst supplement

Vil kosttilskudd hjelp?

Kosttilskudd som lover vekt få større muskler fungerer ikke, og de kan være farlig.

Produktene kan inneholde skjulte ingredienser som kan skade eller forbindelser som ikke har blitt studert for effekt eller sikkerhet. USA Food and Drug Administration vedlikeholder en liste over skjemt bodybuilding produkter som bør unngås.

Hvis du føler du ikke får vekt ved å øke kaloriinntaket, bør du se helsepersonell før tar noen protein eller vekt-få tilskudd.

Hva med trening?

Motstand øvelser (vektløfting) kan bidra til å øke muskel størrelse, noe som kan øke din kroppsvekt. Aerobic øvelser, som kjører og stasjonære Sykkeltur, er bedre for fett tap. Overdreven aerobic trening kan føre deg å miste vekt.

Klikk her for å kjøpe vekt gevinst supplement