Mod Sănătos De A Câştiga în Greutate


Aveţi nevoie pentru a creşte aportul caloric dumneavoastră pentru a câştiga în greutate. Nu contează dacă mâncaţi extra mese sau mări dimensiunea de mese mâncaţi în mod normal, — care este până la tine — dar nu se încadrează într-o capcană de junk food.

Alege alimentele câştigă în greutate, care sunt atât de energie-dens şi nutritiv-dens, precum produse lactate, carne, fructe de mare şi păsări de curte, leguminoase, nuci, seminte, masline si avocado.

click aici pentru a cumpara câştig în greutate supliment

Câştig în greutate supliment

Mod Sănătos De A Câştiga în GreutateCâştig în greutate supliment este un amestec de proteine şi carbohidraţi special formulate pentru a da sumele maxime de substanţe nutritive la nivelurile corecte pentru a maximiza câştigul masei musculare.

 • Satisface cerinţa dvs de calorii pentru construirea musculare
 • Special formulat pentru a vă ajuta să staţi mai suplu
 • Creşte dimensiunea şi masă
 • Intens musculare gain
 • Ajută la refacerea după antrenament
 • Rezultate rapide şi vizibile
Creşterea în greutate este un amestec de proteine şi carbohidraţi special formulate pentru a da sumele maxime de substanţe nutritive la nivelurile corecte pentru a maximiza câştig musculare.

Potrivit pentru persoanele cu un metabolism rapid sau fizicul macră care doresc pentru a mări dimensiunea lor. Cu un carbohidrat 60% la 40% la raportul de proteine care asigură cele mai bune rezultate posibile în timp ce luaţi produsul.

click aici pentru a cumpara câştig în greutate supliment

Fapte importante despre Bauer Nutriţie greutate

Sunteţi luptă pentru a obţine mărimea?

Greutate pe formula unica este special conceput pentru a vă ajuta să câştige dimensiunea şi greutatea. Folosind creşterea în greutate vă va ajuta să construiască macră musculare masa şi să vă atingeţi scopurile.

Să completeze dupa antrenamente?

Completarea după antrenamente este foarte important ca muschii nevoie de nutriţie pentru a repara şi unul dintre cele mai bune ori să le dea hrana este direct după un antrenament. Creşterea în greutate va suplimenta muschii cu ceea ce au nevoie să recupereze şi să crească.

Sunt îndeplinesc cerinţele dumneavoastră de calorii?

Creşterea în greutate este perfect pentru a îndeplini cerinţele dumneavoastră de calorii fără să mănânce şi risc merge peste dumneavoastră zilnic sumele nutriţionale.

click aici pentru a cumpara câştig în greutate supliment

Greutate câştigă sfaturi

 • Au o felie suplimentare de cereale integrale paine prajita cu unt de arahide la micul dejun.
 • Adăugaţi brânză suplimentare la o omleta — şi de a folosi un ou suplimentare.
 • Un măr felie şi se serveşte cu unt de arahide sau de nuci.
 • Se amestecă nuci tocate în iaurt simplu şi se adaugă miere.
 • Adăugaţi câteva mai multe calorii să Câmpia de cartofi cu sos sau brânză sosuri.
 • Top legume verzi şi pline de culoare cu unt, margarina (trans-grăsimi gratuit), ulei de măsline, sosuri sau brânză.
 • Transporta o punga de amestec traseu pentru o gustare convenabilă.
 • Puteţi creşte aportul de proteine (şi calorii) cu bare de proteine.
 • Serveste-te mai mari porţiuni de amidon legume precum cartofi și porumb dulce.
 • Adauga calorii cu o bautura hranitoare, precum lapte, sucuri de fructe de 100 la sută, sau suc de legume.
click aici pentru a cumpara câştig în greutate supliment

Masă de planificare

Dacă nu eşti folosit pentru a mânca mult în orice moment, poate prefera sa manance mai multe mese mici sau gustări pe parcursul zilei. Dacă le-ar mânca mai degrabă mai puţin frecvent, creşte dumneavoastră porţiune dimensiuni sau adăuga mai multe alimente pentru fiecare masă.

Mesele trebuie să fie echilibrat cu sume dreptul de proteine, glucide şi grăsimi. Alege o parte generos de carne, păsări, peşte, fructe de mare, legume sau tofu, şi servi cu o latură de legume verzi şi pline de culoare, şi ceva amidon, precum cartofi, porumb dulce, orez sau paste.

Dacă preferaţi să gustare pe mese mici pe parcursul zilei, alege traseul-mix cu fructe uscate, granola, nuci şi seminţe. Mânca sandwich facut cu arahide sau alte butters de nuci, sau face sandwich-uri dvs., cu Turcia, friptură de vită sau felii de piept de pui şi adăugaţi calorii cu brânză sau avocado. Supe crema sunt mai mari în calorii decât clar ciorbe, şi puteţi adăuga chiar şi mai multe calorii prin agitare în o lingura de lapte praf uscat.

click aici pentru a cumpara câştig în greutate supliment

Va dietetice suplimente ajuta?

Suplimente alimentare, care promit greutate câştig mai mare muşchii nu funcţionează şi pot fi periculoase.

Unele din aceste produse pot conţine ingrediente ascunse, care pot fi dăunătoare sau compusi care nu au fost studiate de eficacitate sau siguranţă. Statele Unite Food and Drug Administration menţine o listă de produse tentată culturism, care ar trebui evitate.

Dacă credeţi că nu poate câştiga greutate prin pur şi simplu creşterea aportul caloric dumneavoastră, ar trebui să vedeţi medicul înainte de a lua orice proteine sau câştigă în greutate suplimente.

Ce zici de exerciţiu?

Exerciţii de formare de rezistenţă (ridicare de greutăţi) poate ajuta la creşterea dimensiunea musculare, care poate creşte greutatea corpului. Exerciţii de aerobic, funcţionare şi bicicleta staţionară, sunt mai bune pentru pierderea de grăsime. Formare aerobe excesivă poate provoca să piardă în greutate.

click aici pentru a cumpara câştig în greutate supliment