Lihoa Terveellä Tavalla


Sinun täytyy lisätä kalorien saanti saadakseen painon. Sillä ei ole väliä, jos syö ylimääräiset ateriat tai suurentaa ateriat tavallisesti syö — joka on sinun — mutta älä lankea roskaruoka ansaan.

Valitse paino hankkiminen elintarvikkeita, jotka ovat sekä energiaa ja ravinteiden tiheä kuten maitotuotteita, lihaa, mereneläviä ja siipikarjan, palkokasveja, pähkinöitä, siemeniä, oliiveja ja avokadot.

Klikkaa tästä ostaa paino voitto täydennys

Paino voitto täydennys

Lihoa Terveellä TavallaPaino saada täydennys on sekoitus proteiinia ja hiilihydraatteja suunniteltu ravintoaineita maksimoida vähärasvaisen lihasmassaa saada oikea tasoilla enimmäismäärät.

 • Täytä kalorien vaatimus Bodaus
 • Erityisesti suunniteltu auttaa sinua pysymään kevyempi
 • Lisätä koko ja massa
 • Voimakas lihasmassaa saada
 • Auttaa kohti elpymistä treenin jälkeen
 • Nopeita ja näkyviä tuloksia
Painonnousu on sekoitus proteiinia ja hiilihydraatteja suunniteltu ravintoaineita maksimoida lihaksen hyötyä oikein tasoilla enimmäismäärät.

Sopii Nopea aineenvaihduntaa tai laiha fysiikka jotka haluavat lisätä niiden kokoa. 60-40 % hiilihydraatin ja proteiinin suhde joka takaa parhaan mahdollisen tuloksen ottaen tuotteen.

Klikkaa tästä ostaa paino voitto täydennys

Tärkeitä faktoja Bauer ravitsemus painonnousu

On vaikeuksia saada kokoa?

Painonnousu ainutlaatuinen kaava on suunniteltu auttamaan sinua saamaan koko ja massa. Painonnousu avulla voit rakentaa Vähärasvaisen lihaksen massa ja saavuttaa tavoitteesi.

Täydentää harjoittelun jälkeen?

Täydentää liikuntaa on erittäin tärkeä lihakset tarvitsevat ravintoa korjata ja yksi parasta aikaa heille ravitsemus on treenin jälkeen. Painonnousu täydentää lihakset he kaivata jotta elpyä ja kasvaa.

Ovat kokoontuneet kalori vaatimukset?

Painonnousu on täydellinen kalori vaatimukset täyttävä ilman syödä ja riski menee yli päivittäiset ravitsemukselliset tarpeet.

Klikkaa tästä ostaa paino voitto täydennys

Paino saada vinkkejä

 • On ylimääräistä viipale täysjyväviljaa paahtoleipää maapähkinävoita aamiaisella.
 • Lisää ylimääräistä juusto munakas- ja käyttää ylimääräisiä munan.
 • Viipaloi omena ja tarjoile maapähkinä tai pähkinä voita.
 • Sekoita hienonnettu pähkinät tavallinen jogurtti ja Lisää hunaja.
 • Lisää muutaman enemmän kaloreita tavallinen perunat ja kastike tai juustokastikkeita.
 • Alkuun vihreä ja värikkäitä kasviksia voita, margariinia (trans-rasvoja vapaa), oliiviöljyä, kastikkeet ja juustoa.
 • Laukussa trail sekoitetaan kätevä välipala.
 • Voit lisätä proteiinin saanti (ja kaloreita) proteiini bars.
 • Tarjoa itsellesi suurempia annoksia tärkkelyspitoisesta vihannekset kuten peruna ja sokerimaissi.
 • Lisää kaloreita Ravitseva juomat, kuten maitoa, 100 prosentin hedelmämehuja tai vihannes mehu.
Klikkaa tästä ostaa paino voitto täydennys

Aterioiden suunnittelua

Jos et ole käytetty syö milloin tahansa, voit halutessasi syödä useita pieniä aterioita tai välipaloja koko päivän. Jos haluat mieluummin syödä vähemmän usein lisätä annosten kokoa tai lisätä enemmän elintarvikkeita jokaisen aterian.

Aterioita tulisi olla tasapainossa oikea määrä proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvaa. Valitse antelias osa lihaa, siipikarjaa, kalaa, äyriäisiä, palkokasvit tai tofu ja tarjoile puolella vihreä ja värikkäitä kasviksia, ja jotain tärkkelyspitoinen kuin perunoita, maissia, riisiä tai pastaa.

Jos haluat syödä pieniä aterioita koko päivän, valitse trail mix valmistettu kuivattuja hedelmiä, granola, pähkinät ja siemenet. Syödä voileipiä valmistettu maapähkinä tai muut pähkinä butters tai tee voileipiä Turkki, paahtopaisti tai broilerin rintafileetä viipaleiksi ja lisää kaloreita juustoa tai avokado. Cream keitot ovat enemmän kaloreita kuin selkeä liemet, ja voit lisätä enemmän kaloreita ravistelemalla lusikallinen kuiva maitojauhetta.

Klikkaa tästä ostaa paino voitto täydennys

Ravintolisiä apua?

Ravintolisiä, jotka lupaavat paino saada isompi lihakset eivät toimi ja ne voivat olla vaarallisia.

Joitakin näistä tuotteista voi olla piilotettu ainesosia, jotka voivat olla haitallisia tai yhdisteitä, jotka eivät ole tutkittu tehoa ja turvallisuutta. Yhdysvaltojen Food and Drug Administration ylläpitää luetteloa pilaama kehonrakennus tuotteita, että olisi vältettävä.

Jos sinusta tuntuu, ei voi lihoa yksinkertaisesti lisäämällä teidän kalorien saanti, sinun pitäisi nähdä terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin käytät mitään proteiinia tai paino hankkiminen täydentää.

Entä käyttää?

Resistance harjoitukset (painonnostossa) voi auttaa lisäämään lihasten kokoa, mikä voi lisätä kehon painon. Aerobisia harjoituksia, kuten käynnissä ja paikallaan pyöräily, on parempi rasvaa tappio. Liiallinen Aerobinen harjoittelu voi aiheuttaa voit menettää paino.

Klikkaa tästä ostaa paino voitto täydennys