Lage Testosteronspiegel Veroorzaken Van Gewichtstoename In Jongens?


Lage Testosteronspiegel Veroorzaken Van Gewichtstoename In Jongens?Er zijn vele factoren die van invloed zijn op gewicht, en kunnen leiden tot gewichtstoename of verlies. Dieet en lichaamsbeweging zijn voornamelijk verantwoordelijk voor het veroorzaken van veranderingen in het lichaam, in termen van gewicht en lichaam samenstelling.

Echter, het is steeds meer blijkt uit de resultaten van verschillende klinische studies dat hormonale en chemische veranderingen in het lichaam zijn belangrijke factoren in gewichtscontrole.

Chemische onevenwichtigheden kunnen leiden tot plotselinge of onverwachte veranderingen in gewicht en kunnen wijzen op een onderliggende gezondheidsprobleem, waarvan gewicht verandering slechts een ongewenste bijwerking is. Talrijke studies in de afgelopen jaren hebben gericht op de relatie tussen testosteron niveau bij mannen, en gewichtstoename.

Dit artikel bekijkt de verbanden tussen zwaarlijvigheid, metabool syndroom, lichaamssamenstelling en laag testosteron niveaus. Onderzoek suggereert ook manieren waarin zowel obesitas en testosteron niveaus kunnen worden behandeld, op een manier die zowel positief zal beïnvloeden.

Klik hier om te kopen van testosteron van officiële website

Wat zijn de oorzaken verlaagd niveaus van testosteron?

Laag testosteron niveaus in het lichaam kunnen worden veroorzaakt door een aantal factoren. In het algemeen, gaan mannen via andropauze van dertigers, die is een daling van de productie van testosteron naarmate ze ouder worden. Dit is een natuurlijke en progressieve vermindering van testosteron niveaus.

Laag testosteron niveaus kunnen ook optreden als gevolg van een tekort aan mineralen, vooral zink, evenals stress, verhoogde cortisol productie, verminderde productie van DHEA, overtraindheid, hoofd of gonadale trauma of buik vet accumulatie en insuline resistentie. Sommige recente studies hebben zelfs geconstateerd dat vaderschap een daling van testosteron niveaus veroorzaakt.

Studies hebben in de afgelopen jaren een correlatie tussen lage testosteronspiegel bij mannen en obesitas getrokken. Maar, lage testosteronspiegel veroorzaken van gewichtstoename bij mannen, of een mens die overgewicht lager zijn testosteron niveaus?

Nou, zijn studies begin om te suggereren dat het antwoord zowel is, waardoor er een vicieuze cirkel die het veel moeilijker om gewicht te verliezen en te stimuleren van testosteron niveaus in het lichaam kan maken.

Klik hier om te kopen van testosteron van officiële website
Lage Testosteronspiegel Veroorzaken Van Gewichtstoename In Jongens?

Obesitas veroorzaakt dalingen van testosteron

Vetcellen metaboliseren testosteron aan oestrogeen, testosteron niveaus te verlagen. Daarom, als het lichaam aanzienlijk meer vetcellen, heeft zoals in een zwaarlijvige lichaam, testosteron kon worden gemetaboliseerd veel sneller door het lichaam, wat leidt tot lagere testosteron niveaus. Studies steunen deze correlatie tussen verhoogde lichaamsvet en verlaagd testosteron niveaus.

In een 2006-studie (bron) op meer dan 2100 mannen leeftijd van 45 en oudere, waren zwaarlijvige mannen 2,4 keer meer kans op lage testosteronspiegel vergeleken met die op een gezond gewicht.

Studies tonen ook aan dat naarmate de Body Mass Index (BMI) toeneemt, er evenredige vermindering van testosteron niveaus is. Het omgekeerde is ook waar; Als gewicht is verloren door zwaarlijvige patiënten, vooral als gevolg van oefening, testosteron niveaus stijgen weer.

In een studie gepubliceerd in obesitas onderzoek, onderzoekers gemeten testosteron niveaus in zwaarlijvige mannen van middelbare leeftijd. Verdeeld in twee groepen, onderging een groep een 16-week gewicht-verlies programma terwijl een controlegroep deed niets.

Klik hier om te kopen van testosteron van officiële website
De gewicht-verlies groep verloren een gemiddelde van 45 pond en had significante toenames in testosteron niveaus, wat erop wees dat het gewichtsprobleem behandelen had een belangrijke invloed op de endocrinologie van het lichaam.

Een review van vier relevante studies gevonden dat;

obesitas is een belangrijke oorzaak van laag testosteron niveaus met hypogonadisme, of lage niveaus van testosteron, wordt ' gevonden in 75% van de mannen beschouwd als zeer zwaarlijvig (BMI > 40 kg/m2).

Obesitas leek te worden gekoppeld aan lage testosteronspiegel bij mannen van alle leeftijden studeerde. Tot slot, en dit is het belangrijkst is, werd geconcludeerd dat;

testosteron daling gezien bij mannen als ze ouder kunnen worden omgekeerd met gewichtsverlies.

De problemen met studies die volgen om vast te stellen een verband tussen hun gewicht en hun lage testosteronspiegel dat zij patiënten sporen zodra zij reeds zwaarlijvige zijn patiënten met obesitas, en al laag testosteron niveaus.

Dit maakt het moeilijk om duidelijk welke gezondheidsprobleem kwam eerst, of als ze samen vooruitgang geboekt. Het kan zijn dat zij beide het indirecte gevolg van sommige andere gedrag, zoals voedingsgewoonten of levensstijl en fitness niveaus.

Klik hier om te kopen van testosteron van officiële website

Laag testosteron bevordert obesitas

Studies vinden steeds vaker dat testosteron niveaus wijzigen kan worden gebruikt om te voorspellen de ontwikkeling van metabool syndroom en diabetes type 2, wanneer beschouwd als een onderdeel van een breder beeld van de gezondheid van de patiënt. Een studie opgemerkt dat;

Epidemiologische studies steunen een bidirectionele relatie tussen serum testosteron en obesitas alsmede tussen testosteron en het metabool syndroom.

Dit kan zijn omdat testosteron een effect op vet verordening, glucose en insuline heeft, en een gebrek aan evenwicht of een tekort aan testosteron kan leiden tot onevenwichtigheden in deze gebieden, die onvermijdelijk tot veranderingen in gewicht en lichaam samenstelling op de lange termijn leiden.

Metabool syndroom verhoogt het risico op hartaanvallen en beroertes, en is vaak een voorloper van type 2 diabetes en andere ernstige gezondheidsklachten. Bovendien, lager-dan-normale testosteron niveaus verhogen ophoping van vet deposito's, met name buikvet (viscerale).

Deze vet verdeling is geassocieerd met hogere kans op het ontwikkelen van metabool syndroom en dus andere ernstige gezondheidsklachten, namelijk type 2 diabetes en hart-en vaatziekten. Metabool syndroom is een toestand waarin de aanwezigheid van abnormale cholesterolgehalte, hoge bloeddruk, taille obesitas en hoge bloedsuikerspiegel.

Klik hier om te kopen van testosteron van officiële website

Effecten op spiermassa

Dalende testosteronspiegel betekent dat het moeilijker te handhaven spier massa. Dit kan optreden als een andere factor die bijdraagt tot gewichtstoename. Dit is omdat spier massa is een grote factor bij het bepalen van uw stofwisseling en een afname van de stofwisseling, zonder aanpassing calorische inname aan deze wijzigingen, kan leiden tot gewichtstoename.

Mannen overwegen om tegen dit effect van testosteron niveaus te verlagen, te verhogen van de frequentie dat zij uitoefenen, en moeten overwegen het toevoegen van krachttraining. Zelfs kleine hoeveelheden van krachttraining uitgevoerd regelmatig kunnen aanzienlijke verschillen aan het bedrag van spier massa een persoon heeft, evenals over zijn rust stofwisseling.

Studies hebben ook aangetoond dat oefenen oorzaken testosteron niveaus stijgen, waardoor het een waardevol instrument voor het verbeteren van gezondheid in het algemeen. Dit advies vertaalt naar vrouwen, ook in termen van gewichtsverlies; meer spier betekent een hogere stofwisseling, die een significante invloed hebben kan op inspanningen dieting.

Klik hier om te kopen van testosteron van officiële website

Testosteron behandelingen kunnen steun gewichtsverlies?

Een recente studie (bron) suggereert dat testosteron behandelingen over een langere periode van tijd een positieve, en aanzienlijke invloed op gewicht en BMI hebben evenals taille omvang.

De deelnemers, alle zware of zwaarlijvige mannen tussen de leeftijden van 38 en 83, werden bestudeerd meer dan vijf jaar, en verloren een gemiddelde van 36 pond in de loop van vijf jaar. Deelnemers werden gegeven advies over hoe te verbeteren hun voeding en levensstijl, maar werd niet naar aanleiding van een gecontroleerde dieet of oefening regime.

De onderzoekers opgemerkt dat lange termijn testosteron;

behandeling keert vet accumulatie met significante verbetering van de vetvrije massa, insulinegevoeligheid en biochemische profielen van cardiovasculair risico.

Echter, sommige wetenschappers hebben gespeculeerd dat de koppeling tussen de behandeling van laag testosteron niveaus en gewichtsverlies indirecte kan worden. Behandeling van laag testosteron niveaus verbetert stemming, energie niveaus, en vermindert gevoelens van vermoeidheid.

Deze wijzigingen kunnen inspannen gewicht verlies minder uitdagende, zoals slechte humeur en gebrek aan motivatie, evenals lage energieniveaus alle bekende zijn te ontsporen diëten, evenals het verminderen van de kansen van daadwerkelijk waardoor het naar de sportschool uit te oefenen.

Opmerkingen hebben ook geboekt over de motivaties van de bovengenoemde studie, zoals het werd gedeeltelijk gefinancierd door Bayer Pharma, een bedrijf dat produceert een merk van testosteron undecanoate, een vorm van injecteerbare testosteron die werd gebruikt in de studie. De hoofdauteur was ook een werknemer van de onderneming.

Andere studies dat de focus op de gevolgen van testosteron behandelingen hebben gevonden die spier massa verhogingen en vet massa dalingen. Verlies van het totale gewicht verschilt echter tussen studies, vooral omdat ze alle patiënten voor wisselende hoeveelheden tijd volgen.

Studies hebben ook geconstateerd dat wanneer patiënten gewicht verliezen hun testosteron niveaus natuurlijk stijgen.

Klik hier om te kopen van testosteron van officiële website

Onze conclusie

Uiteraard lage testosteronspiegel gaat niet de enige factor in het veroorzaken van gewichtstoename; het is waarschijnlijker dat verlaagd testosteron niveaus bij tot gewichtstoename, naast andere slechte gewoonten dragen. Dieet en lichaamsbeweging zal altijd spelen de belangrijkste rol bij het bepalen van lichaamsgewicht en samenstelling, en kunnen zelfs helpen om te stimuleren van testosteron niveaus zo goed.

Het is ook belangrijk niet te zelfmedicatie of zelf diagnosticeren. Als u vermoedt laag testosteron niveaus als u wilt worden een factor in veranderingen in het lichaamsgewicht of stemmingswisselingen dat, is het het beste om te spreken met een medische professional, wie kundig voor test uitvoeren zitten zal om de bron van het probleem duidelijk wordt vastgelegd.

Niet-medische interventie is altijd beter om lange termijn medische behandeling, en uw arts zal zitten kundig voor suggereren talrijke manieren waarin om natuurlijk testosteron niveaus te verhogen, evenals de beste manieren om veilig en permanent afvallen

Disclaimer: Onze beoordelingen en onderzoeken zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek van de openbaar beschikbare informatie aan ons en consumenten op het moment van eerste publicatie van het bericht.

Informatie is gebaseerd op onze persoonlijke mening en terwijl wij pogen om ervoor te zorgen dat informatie is up-to-date, fabrikanten hun producten van tijd tot tijd kunnen wijzigen en toekomstig onderzoek kan niet akkoord gaan met onze bevindingen. Als u denkt dat de informatie onjuist is, zullen gelieve ons te contacteren en wij de verstrekte informatie.

Klik hier om te kopen van testosteron van officiële website