Kuinka Vähentää Miesten Rintojen Kokoa?


Kuinka Vähentää Miesten Rintojen Kokoa?Laajentuneessa rinnat miehillä voi aiheuttaa useita asioita. Kaksi ensimmäistä, jotka tulevat mieleen ovat hormoni häiriöitä ja ylipaino.

Syitä miksi mies voi olla mies boobs. Ensimmäinen on sairaus.

Kliininen gynekomastia — mies rintojen laajentuminen – voivat aiheuttaa hormonaalisen epätasapainon tai kohonneet estrogeenin ja testosteronin alensi tasoja.

Se ei yleensä ole vakava ongelma ja saattaa mennä pois omasta. Jos sinulla on gynekomastia ja se on edelleen, sinun pitäisi käydä lääkärin selvittää jos lääkitystä tai leikkausta auttaa.

Klikkaa tästä ostaa Gynexin kotisivut

Kuinka vähentää miesten rintojen kokoa?

Puhdistaa ruokavalio

Ensimmäinen asia tehdä on päästä eroon roskaruokaa, pikaruokaa ja rasvaa elintarvikkeet teidän ruokavalio, kuten mitään, joka on syvä paistettu, pitkälle jalostettuja, erittäin hienostunut ja runsaasti tyydyttyneitä rasvoja. Hedelmät, vihannekset, täysjyvätuotteita ja vähärasvaisen proteiinin lähteitä syödä ja juoda runsaasti vettä.

Gynekomastia on harvinaista hormoni epätasapaino aikuisilla ja nuorilla miehillä, joka aiheuttaa rintarauhasen kudoksen kehittää tavalla, joka muistuttaa naisten rintarauhaskudokseen.

Tapauksissa, joissa aikuiset tai vanhempi teini-iässä se voi olla osoitus taustalla terveyden vakava kuten syöpä on aivolisäkkeen, adrenal gland(s) tai kivekset. Nuoria ihmisiä on yleensä tilapäinen ongelma aiheuttama hormoni muutokset liittyvät murrosikä.

Tee jokin neuletakki.

Tee aerobista liikuntaa kolme tai neljä kertaa viikossa 45-60 minuuttia. Se voi olla lenkkeily, pyöräily, uima, soutu, rappu tehostamalla tai jotain löytää nautittavaa.

Klikkaa tästä ostaa Gynexin kotisivut
Tee pushups.

Rintalihasten rakentaa rintaa, litistää rintaa ja myös polttaa joitakin kaloreita, koska lihas on metabolisesti aktiivinen. Makaa vatsaan. Laita kädet vieressä olkapäät ja kyynärpäät koukussa. Pidä kehosi suoraan, kuten push kehon up ilmassa kunnes kädet työsulun. Nyt hitaasti alempi itsesi kunnes olet hieman maanpinnan yläpuolella ja toista.

Tehdä penkki puristimet.

Makaa workout penkki Baari turvallisuuden telineeseen. Laita kädet noin juuri viime hartia leveys lisäksi. Nosta Baari ja laajentaa kädet kehon yli rintaa. Hitaasti laskea rimaa, kunnes se on noin tuuman yläpuolella rintaa. Nosta se takaisin ylös ja tehdä useita toistoa.

Katso plastiikkakirurgi.

Saat leikkaus poistaa kudosta avohoidossa menettely. Jos kudos on rasvaa, Rasvaimu voidaan toteuttaa. Jos kudos on yritys, se on poistettu ja poistettu.

Tee aika lääkärille.

Gynekomastia on sairaus, jossa vallitsee epätasapaino estrogeenin ja testosteronin uros elin, joka johtaa rintojen. Lääkäri voi määrätä lääkitystä, joka voi auttaa tasapainottamaan hormonitasot.

Klikkaa tästä ostaa Gynexin kotisivut
Tehdä push ups helpompaa, alkaa kädet taulukko, tuoli tai laatikko. Pidä työ tiesi alas kunnes saat lattialle. Toinen helpompaa muutos alkaa polvet lattialle. Voit myös tehdä penkki puristimet yksittäisestä käsipainosta penkki tai jumppapallon päällä.

Muista hengittää kunnolla kun teet rinnassa harjoitukset. Hengittää model after alentaa osa ja ulos rasituksessa. Kuntopallo rinnassa Pass, jos ei ole kumppania, käytä seinään. Varmista, että se on kiinteä lohkon seinään, kuten betoniin ja karrelle estää.

Penkkipunnerrus tehokkaampi mies rintakehän alueella voit laajempaa otetta niin, että olet ei keskitytään pääasiassa sylissä. Sen sijaan laajentaa otetta hyödyttäisi hauis, ojentaja, rintalihas suurten yhtiöiden ja joissain tapauksissa ylä vatsan alueella riippuen kuinka leveä ote on.

Klikkaa tästä ostaa Gynexin kotisivut
Kuinka Vähentää Miesten Rintojen Kokoa?