Kreatin Pulver Supplement Anmeldelser


Kreatin er et kemikalie, der normalt findes i kroppen, for det meste i musklerne. Det er lavet af kroppen og kan også fås fra visse fødevarer. Fisk og kød er gode kilder til kreatin. Kreatin kan også foretages i laboratoriet.

Kreatin er mest almindeligt anvendt til forbedre motion ydeevne og øget muskelmasse i sportsfolk og ældre voksne. Der er nogle videnskab støtter brugen af kreatin i forbedre sportspræstationer unge, raske mennesker under korte høj intensitet aktivitet såsom sprint.

Men ældre voksne synes ikke at være til gavn. Kreatin virker ikke til at forbedre styrken eller krop sammensætning i mennesker over 60.

Klik her for at købe kreatin pulver tillæg

Hvad er kreatin pulver tillæg?

Kreatin Pulver Supplement AnmeldelserKreatin er udbredt blandt professionelle og amatør atleter og er blevet anerkendt af kendte sportsfolk som Mark McGuire, Sammy Sosa og John Elway.

Efter den konstatering, at kulhydrat løsning yderligere øger muskel kreatin niveauer mere end kreatin alene, er kreatin sportsdrikke blevet populære.

Kreatin er tilladt af den internationale Olympiske Komité, National Collegiate Athletic Association (NCAA) og professionel sport. Men NCAA ikke længere tillader colleges og universiteter til at levere kreatin til deres studerende med skole-midler.

Studerende er tilladt at købe Kreatin på deres egen og NCAA har ingen planer om at forbyde kreatin, medmindre medicinsk tyder på at det er skadeligt. Med aktuelle testmetoder, ville påvisning af supplerende kreatin brug ikke være muligt.

Ud over at forbedre atletiske præstationer, kreatin bruges til kongestiv hjerteinsufficiens (CHF), depression, bipolar lidelse, Parkinsons sygdom, sygdomme i muskler og nerver, en øjensygdom kaldet rotere atrofi og højt kolesteroltal. Det er også bruges til at bremse forværringen af amyotrofisk lateral sklerose (ALS, Lou Gehrig sygdom), leddegigt, McArdles sygdom, og for forskellige muskuløse dystrophies.

Amerikanere bruger mere end 4 millioner kg af kreatin hvert år.

Klik her for at købe kreatin pulver tillæg

Hvor effektiv er kreatin pulver tillæg?

Naturlige lægemidler omfattende Database satser effektivitet baseret på videnskabelige beviser efter følgende fordelingsskema: effektiv, sandsynligvis effektive, eventuelt effektivt, eventuelt ineffektive, sandsynligvis ineffektive, ineffektiv og utilstrækkeligt bevis til sats.

Effektivitet ratings for KREATIN er som følger:

Kreatin pulver tillæg er muligvis effektiv

 • Forbedre sportspræstationer unge, raske mennesker under korte, højintensive træning som sprint. Mange faktorer synes at påvirke effektiviteten af kreatin, herunder fitness-niveau og alder af den person, der bruger det, typen af sport og dosis. Kreatin synes ikke at forbedre ydeevnen i aerobe øvelser, eller gavn for ældre mennesker. Kreatin synes også, ikke at øge udholdenhed eller forbedre ydeevnen i højt uddannede atleter. Der er nogle beviser for at kreatin "loading," ved hjælp af 20 gram dagligt i 5 dage, kan være mere effektiv end kontinuerlig brug. Men husk, der er stadig nogle usikkerhed om præcis hvem kan drage fordel af kreatin og i hvilken dosis. Undersøgelser til dato har medtaget lille antal mennesker (alle har involveret færre end 40 deltagere), og det er ikke muligt at drage faste konklusioner af sådanne små numre.
 • Parkinsons sygdom. Kreatin kan langsom forværring af nogle symptomer hos personer med tidlig Parkinsons sygdom.
 • Stigende styrke og udholdenhed i mennesker med hjertesvigt.
 • At øge styrken i mennesker med muskel sygdomme som muskelsvind.
 • Aftagende mistede synet i en øjensygdom, kaldet rotere atrofi.
 • Forbedre symptomer på en muskel sygdom kaldet McArdles sygdom. Der er nogle beviser for at tage høje doser kreatin dagligt kan øge motion kapacitet og mindske anstrengelsesudløst muskelsmerter i nogle patienter med McArdles sygdom.
Klik her for at købe kreatin pulver tillæg

Hvordan virker kreatin pulver tillæg?

Kreatin er involveret i at gøre energi musklerne har brug at arbejde.

Vegetarer og andre, som har lavere samlede kreatin niveauer, når de begynder at tage kreatin-supplementering synes at få mere gavn end mennesker, der starter med et højere niveau af kreatin. Skeletmuskulatur kun holder en vis mængde af kreatin; tilføjelse mere vil ikke hæve niveauet mere. Denne "mætning point" nås som regel inden for de første par dage for at tage et "loading dosis."

Kreatin pulver tillæg er sikker

Kreatin er sandsynligt sikkert for de fleste mennesker når de anvendes ved anbefalede doser. Kreatin kan forårsage mavesmerter, kvalme, diarré og muskel kramper.

Når det tages gennem munden i høje doser, er kreatin muligvis usikker. Der er en vis bekymring, at det kunne skade nyre, lever eller hjertefunktion. En forbindelse mellem høje doser og disse negative virkninger er imidlertid ikke blevet bevist.

Kreatin forårsager muskler til at trække vand fra resten af din krop. Sørg for at drikke ekstra vand for at kompensere for dette. Også, hvis du tager kreatin, ikke udøve i varmen. Det kan få dig til at blive dehydreret.

Mange mennesker, der bruger kreatin tager på i vægt. Dette skyldes, at kreatin forårsager muskler til at holde vand, ikke fordi den faktisk bygger muskler.

Der er en vis bekymring, at kombinationen af kreatin med koffein og herb ephedra (også kaldet Ma Huang) kan øge chancen for at have alvorlige bivirkninger som slagtilfælde.

Der er bekymring at kreatin kan medføre uregelmæssig hjerterytme i nogle mennesker. Men er behov for flere oplysninger at vide Hvis Kreatin kan forårsage dette problem.

Der er bekymring at kreatin kan forårsage en hudlidelse kaldet pigmenteret purpuric hudsygdom hos nogle mennesker. Men er behov for flere oplysninger at vide Hvis Kreatin kan forårsage dette problem.

Klik her for at købe kreatin pulver tillæg

Kreatin pulver Supplement dosering

Følgende doser er blevet undersøgt i videnskabelig forskning:

GENNEM MUNDEN:

 • For at forbedre fysisk ydeevne, har flere dosering regimer været forsøgt:
  • Kreatin er typisk fyldt med 20 gram pr. dag (eller 0,3 gram pr. kg) i 5 dage efterfulgt af en vedligeholdelsesdosis på 2 eller flere gram (0,03 gram pr. kg) dagligt, selv om 5 dag lastning er typisk 2 dage af læsning har også været brugt.
  • En ladning dosis af 9 gram om dagen i 6 dage har også været brugt. Nogle kilder tyder på, at i stedet for akut lastning, lignende resultater kan opnås med 3 gram om dagen i 28 dage.
Under kreatin tilskud bør vandindtaget 64 ounce per dag.

 • For hjertesvigt: 20 gram om dagen i 5-10 dage.
 • For Parkinsons sygdom:
  • 10 gram/dag.
  • En ladning dosis af kreatin 20 gram/dag i 6 dage efterfulgt af 2 gram/dag i 6 måneder, og derefter 4 gram dagligt i 18 måneder også har været brugt.
 • For at forbedre styrketræning i mennesker med Parkinsons sygdom: en loading dosis af 20 gram/dag i 5 dage, efterfulgt af 5 gram/dag.
 • For rotere atrofi: 1,5 gram pr. dag.
 • For muskuløse dystrophies: 10 gram om dagen er blevet brugt af voksne og 5 gram om dagen er blevet brugt af børn.
 • For McArdles sygdom: 150 mg/kg dagligt i 5 dage og derefter fortsætte med 60 mg/kg / dag.
Klik her for at købe kreatin pulver tillæg