Kreatin Pulver Supplement Anmeldelser


Kreatin er et kjemisk stoff som vanligvis finnes i kroppen, mest i muskler. Den er laget av kroppen og kan også fås fra visse matvarer. Fisk og kjøtt er gode kilder til kreatin. Kreatin kan også gjøres i laboratoriet.

Kreatin brukes vanligvis for bedre trening ytelse og øke muskelmasse i idrettsutøvere og eldre voksne. Det er noe vitenskap støtter bruk av kreatin i å forbedre idrettslige prestasjoner av unge, friske mennesker under korte høyintense aktivitet som Sprint.

Men eldre voksne synes ikke å ha nytte. Kreatin synes ikke å forbedre styrke eller kroppsbygning i personer over 60.

Klikk her for å kjøpe kreatin pulver Supplement

Hva er kreatin pulver Supplement?

Kreatin Pulver Supplement AnmeldelserKreatin er utbredt blant profesjonelle og amatører idrettsutøvere og har blitt anerkjent av kjente idrettsutøvere som Mark McGuire, Sammy Sosa og John Elway.

Etter funn at karbohydrater løsning ytterligere øker muskel creatine nivåer mer enn kreatin alene, er kreatin sport drinker blitt populære.

Kreatin er tillatt av internasjonale olympiske komité, National Collegiate Athletic Association (NCAA) og profesjonell idrett. NCAA kan imidlertid ikke lenger høyskoler og universiteter å levere kreatin til sine studenter med skolen midler.

Studenter tillates å kjøpe kreatin alene og NCAA har ingen planer om å forby kreatin hvis medisinske bevis indikerer at det er skadelig. Med gjeldende testmetoder, ville oppdagelsen av supplerende kreatin ikke være mulig.

I tillegg til å forbedre idrettslige prestasjoner, Kreatin brukes for hjertesvikt (CHF), depresjon, bipolar lidelse, Parkinsons sykdom, sykdommer i muskler og nerver, en øyesykdom kalt gyrate atrofi og høyt kolesterol. Det brukes også til å bremse den forverres amyotrofisk lateral sklerose (ALS, Lou Gehrig's disease), revmatoid artritt, Mcardles sykdom, og ulike muscular dystrophies.

Amerikanerne bruker mer enn 4 millioner kilo kreatin hvert år.

Klikk her for å kjøpe kreatin pulver Supplement

Hvor effektivt er kreatin pulver Supplement?

Naturlige medisiner omfattende Database priser effektivitet basert på vitenskapelige bevis etter følgende skala: effektiv, sannsynligvis effektiv, muligens effektiv, muligens ineffektiv, sannsynlig ineffektiv, ineffektiv og tilstrekkelig bevis til Rate.

Effektiviteten karakterene for KREATIN er som følger:

Kreatin pulver Supplement er muligens effektiv

 • Forbedre idrettslige prestasjoner av unge, friske mennesker i løpet av kort, høyintensiv trening som Sprint. Mange faktorer synes å påvirke effektiviteten av Kreatin, inkludert kondisjon og alder på personen som bruker den, typen sport og dosen. Kreatin synes ikke å forbedre ytelsen i aerobic øvelser, eller fordel eldre mennesker. Også synes kreatin ikke å øke utholdenhet eller forbedre ytelsen i godt trente utøvere. Det finnes bevis på at kreatin "lasting," bruke 20 gram daglig for 5 dager, kan være mer effektiv enn kontinuerlig bruk. Men husk, det er fortsatt noen usikkerhet om nøyaktig hvem kan ha nytte fra kreatin og hva dose. Studier hittil har inkludert lite antall personer (alle har involvert mindre enn 40 deltakere), og det er ikke mulig å trekke bastante konklusjoner fra slike små tall.
 • Parkinsons sykdom. Kreatin kan senke forverring av noen symptomer hos personer med tidlig Parkinsons sykdom.
 • Økende styrke og utholdenhet i mennesker med hjertesvikt.
 • Økende styrke hos personer med muskel sykdommer som muskeldystrofi.
 • Bremse tap av syn i en øyesykdom kalt gyrate atrofi.
 • Bedre symptomer på en hjertemuskelen sykdom kalt Mcardles sykdom. Det finnes bevis på at tar høydose kreatin daglig kan øke trening kapasitet og redusere øvelse-indusert muskelsmerter i noen pasienter med Mcardles sykdom.
Klikk her for å kjøpe kreatin pulver Supplement

Hvordan fungerer kreatin pulver Supplement?

Kreatin er involvert i å lage energi musklene skal arbeide.

Vegetarianere og andre personer som har lavere totale creatine nivåer når de begynner å ta kreatin kosttilskudd synes å få mer nytte enn folk som starter med et høyere nivå av kreatin. Skjelettmuskel vil bare holde en viss kreatin; legge mer heve ikke nivået lenger. Denne "metning punkt" er vanligvis nådd i de første dagene av å ta en "lasting dose."

Kreatin pulver Supplement er trygt

Kreatin er TROLIG trygt for de fleste når ved. Kreatin kan forårsake magesmerter, kvalme, diaré og muskel kramper.

Når tatt av munnen i store doser, er kreatin muligens usikker. Det er noen bekymring for at det kan skade den nyre, lever eller hjertefunksjon. Men er en forbindelse mellom høye doser og disse negative effekter ikke bevist.

Kreatin forårsaker muskler trekker vann fra resten av kroppen. Pass på å drikke ekstra vann å gjøre opp for dette. Også, hvis du tar Kreatin, ikke trene i varmen. Det kan føre til at du blir dehydrert.

Mange mennesker som bruker kreatin få vekt. Dette er fordi kreatin gjør at musklene til å holde vann, ikke fordi det faktisk bygger muskel.

Det er noen bekymring at kreatin med koffein og urt ephedra (også kalt Ma Huang) kan øke sjansen for å ha alvorlige bivirkninger som slag.

Det er bekymring at kreatin forårsake ujevn hjerterytme i noen mennesker. Men mer informasjon er nødvendig å vite hvis kreatin kan forårsake dette problemet.

Det er bekymring at kreatin kan forårsake en hudtilstand som kalles pigmentert purpuric dermatosis i noen mennesker. Men mer informasjon er nødvendig å vite hvis kreatin kan forårsake dette problemet.

Klikk her for å kjøpe kreatin pulver Supplement

Kreatin pulver Supplement dosering

Følgende doser har vært studert i forskning:

GJENNOM MUNNEN:

 • For å forbedre fysisk ytelse, har flere dosering regimer blitt prøvd:
  • Kreatin er vanligvis lastet med 20 gram per dag (eller 0,3 gram per kg) for 5 dager, etterfulgt av en opprettholdelsen dose av 2 eller flere gram (0,03 gram per kg) daglig, selv om 5 dager lange innlastingen er typisk, 2 dager for lasting har også blitt brukt.
  • En lasting dose 9 gram per dag 6 dager har også blitt brukt. Enkelte kilder tyder på at i stedet for akutt lasting, lignende resultater kan oppnås med 3 gram per dag i 28 dager.
Under kreatin tilskudd skal vanninntak 64 gram per dag.

 • For hjertesvikt: 20 gram per dag for 5-10 dager.
 • For Parkinsons sykdom:
  • 10 gram per dag.
  • En lasting dose av kreatin 20 gram per dag 6 dager etterfulgt av 2 gram per dag i 6 måneder, og deretter 4 gram daglig i 18 måneder har også blitt brukt.
 • For å forbedre styrketrening i personer med Parkinsons sykdom: en lasting dose 20 gram per dag for 5 dager, etterfulgt av 5 gram per dag.
 • For gyrate atrofi: 1,5 gram per dag.
 • For muscular dystrophies: 10 gram per dag har blitt brukt av voksne og 5 gram per dag har blitt brukt av barn.
 • For Mcardles sykdom: 150 mg/kg daglig i 5 dager og deretter fortsette med 60 mg/kg / dag.
Klikk her for å kjøpe kreatin pulver Supplement