Kreatin Pulver Komplettera Recensioner


Kreatin är en kemikalie som normalt finns i kroppen, mestadels i musklerna. Den är gjord av kroppen och kan även erhållas från vissa livsmedel. Fisk och kött är bra källor av kreatin. Kreatin kan också göras i laboratoriet.

Kreatin är vanligast för förbättra motion prestanda och ökad muskelmassa hos idrottare och äldre vuxna. Det finns några vetenskap som stöder användningen av kreatin för att förbättra prestationsförmågan av unga, friska människor under kort högintensiv aktivitet som tävlar.

Men äldre vuxna verkar inte dra. Kreatin verkar inte styrka eller kroppen sammansättning hos personer över 60.

Klicka här för att köpa kreatin pulver komplettera

Vad är kreatin pulver komplettera?

Kreatin Pulver Komplettera RecensionerKreatin är utbredd bland professionella och amatörer idrottare och har erkänts av kända idrottsmän som Mark McGuire, Sammy Sosa och John Elway.

Efter konstaterandet att kolhydrater lösningen ytterligare ökar muskel kreatin nivåer mer än enbart kreatin, har kreatin sportdrycker blivit populära.

Kreatin är tillåtet av den internationella olympiska kommittén, National Collegiate Athletic Association (NCAA) och professionell idrott. NCAA tillåter dock inte längre högskolor och universitet att leverera kreatin till sina elever med skolans tillgångar.

Studenter är tillåtna att köpa kreatin på egen hand och NCAA har inga planer på att förbjuda kreatin om inte medicinska bevis visar att det är skadligt. Med nuvarande metoder, skulle upptäckt av kompletterande kreatin användning inte vara möjligt.

Förutom att förbättra idrottsprestationer, kreatin används för hjärtsvikt (CHF), depression, bipolär sjukdom, Parkinsons sjukdom, sjukdomar i muskler och nerver, en ögonsjukdom kallas gyrate atrofi och högt kolesterol. Det används också till långsam försämring av amyotrofisk lateralskleros (ALS, Lou Gehrig's disease), reumatoid artrit, McArdles sjukdom och för olika Muscle dystrophies.

Amerikanerna använda mer än 4 miljoner kg av kreatin varje år.

Klicka här för att köpa kreatin pulver komplettera

Hur effektivt är kreatin pulver komplettera?

Naturliga läkemedel omfattande databas priser effektivitet bygger på vetenskapliga bevis enligt följande skala: effektiv, sannolikt effektiv, möjligen effektivt, möjligen ineffektiva, sannolikt ineffektiva, Ineffective och otillräckliga bevis att betygsätta.

Effektivitet betyg för KREATIN är följande:

Kreatin pulver tillägg är möjligen effektivt

 • Förbättra atletiska unga, friska människor under korta, högintensiva träningspass som tävlar. Många faktorer verkar påverka effekten av kreatin, inklusive konditionsnivå och ålder av den person som använder den, vilken typ av sport och dosen. Kreatin verkar inte att förbättra prestanda i aeroba övningar, eller gynna äldre personer. Dessutom verkar kreatin inte öka uthållighet eller förbättra prestanda hos välutbildade idrottare. Det finns vissa belägg för att kreatin "loading," med 20 gram dagligen i 5 dagar, kan vara mer effektiva än kontinuerlig användning. Men kom ihåg, det finns fortfarande viss osäkerhet om exakt som kan dra nytta av kreatin och i vilken DOS. Studierna har inkluderat litet antal personer (alla har omfattade mindre än 40 deltagare), och det är inte möjligt att dra några säkra slutsatser från sådana små siffror.
 • Parkinsons sjukdom. Kreatin kan långsam försämring av vissa symptom hos personer med tidig Parkinsons sjukdom.
 • Ökad styrka och uthållighet hos personer med hjärtsvikt.
 • Öka styrkan hos personer med muskelsjukdomar som muskeldystrofi.
 • Bromsar förlust av syn i en ögonsjukdom som kallas gyrate atrofi.
 • Förbättra symtomen vid en muskelsjukdom som kallas McArdles sjukdom. Det finns vissa belägg för att ta hög dos kreatin dagligen kan öka motion kapaciteten och minska ansträngningsutlöst smärta hos vissa patienter med McArdles sjukdom.
Klicka här för att köpa kreatin pulver komplettera

Hur fungerar kreatin pulver komplettera?

Kreatin är involverad i att göra energi musklerna behöver arbeta.

Vegetarianer och andra som har lägre totala kreatin nivåer när de börjar ta kreatin kosttillskott verkar få mer nytta än människor som börjar med en högre nivå av kreatin. Skelettmuskulaturen kommer bara inneha en viss mängd kreatin; lägga mer kommer inte höja nivåerna något mera. Denna "mättnad" nås oftast inom de första dagarna för att ta en "lastning DOS."

Kreatin pulver tillägg är säkert

Kreatin är sannolikt säker för de flesta när de används vid rekommenderade doser. Kreatin kan orsaka magsmärtor, illamående, diarré och muskel kramp.

När tas genom munnen i höga doser, är kreatin eventuellt osäkra. Det finns viss oro att det kan skada njurarna, levern, eller hjärtfunktion. Ett samband mellan höga doser och dessa negativa effekter är dock inte bevisat.

Kreatin gör musklerna att dra vatten från resten av kroppen. Var noga med att dricka extra vatten för att kompensera för detta. Också, om du tar kreatin, inte utöva i värmen. Det kan orsaka dig att bli uttorkad.

Många människor som använder kreatin gå upp i vikt. Detta beror på att kreatin orsakar musklerna att hålla vatten, inte för att det faktiskt bygger muskler.

Det finns viss oro för att kombinera kreatin med koffein och örten ephedra (även kallad Ma Huang) kan öka risken för att ha allvarliga biverkningar såsom stroke.

Det finns en oro att kreatin kan orsaka oregelbunden hjärtverksamhet hos vissa personer. Men det behövs mer information att veta om kreatin kan orsaka detta problem.

Det finns en oro att kreatin kan orsaka en hudåkomma som kallas pigmenterade purpuric dermatos hos vissa personer. Men det behövs mer information att veta om kreatin kan orsaka detta problem.

Klicka här för att köpa kreatin pulver komplettera

Kreatin pulver komplettera dosering

Följande doser har studerats i vetenskaplig forskning:

GENOM MUNNEN:

 • För att förbättra fysisk prestation, har flera dosering regimer försökt:
  • Kreatin är vanligtvis laddad med 20 gram per dag (eller 0.3 gram per kg) i 5 dagar följt av en underhållsdos av 2 eller fler gram (0,03 gram per kg) dagligen, även om 5 dag lastning är typiska, 2 dagar av lastning har också använts.
  • En lastning dos av högst 9 gram per dag i 6 dagar har också använts. Vissa källor tyder på att, i stället för akut lastning, liknande resultat kan erhållas med 3 gram per dag i 28 dagar.
Under kreatintillskott, bör vattenintaget vara 64 gram per dag.

 • För hjärtsvikt: 20 gram per dag i 5-10 dagar.
 • För Parkinsons sjukdom:
  • 10 gram/dag.
  • En lastning dos av kreatin 20 gram/dag i 6 dagar följt av 2 g/dag i 6 månader och sedan 4 gram dagligen i 18 månader har också använts.
 • För att förbättra styrketräning hos personer med Parkinsons sjukdom: en lastning dos av 20 gram/dag i 5 dagar, följt av 5 gram/dag.
 • För gyrate atrofi: 1,5 gram per dag.
 • För Muscle dystrophies: 10 gram per dag har använts av vuxna och 5 gram per dag har används av barn.
 • För McArdles sjukdom: 150 mg/kg dagligen i 5 dagar och sedan fortsätta med 60 mg/kg / dag.
Klicka här för att köpa kreatin pulver komplettera