Kreatin Por Kiegészítés Vélemények


A kreatin egy kémiai általában megtalálható a szervezetben, főleg az izmok. A szerv által teljesített, és egyes élelmiszerek is beszerezhető. Hal és a húsok is jó forrásai a kreatin. Kreatin is lehet a laboratóriumban.

Kreatin leggyakrabban használt javítása gyakorlat teljesítmény és a növekvő izomtömeg, a sportolók és az idősebb felnőttek. Van néhány tudományosság kreatin felhasználásának javítása sportteljesítményt, a fiatal, egészséges emberek, rövid nagy intenzitású futásnak tevékenység során.

De idősebb felnőttek nem látszik-hoz jótétemény. Kreatin nem úgy tűnik, hogy javítsa az erő vagy a test összetétele, az emberek több mint 60.

Kattintson ide vásárolni kreatin por kiegészítés

Mi a kreatin por kiegészítés?

Kreatin Por Kiegészítés VéleményekKreatin használata széles körben elterjedt a hivatásos és amatőr sportolók körében, és a jól ismert sportolók Mark McGuire, Sammy Sosa és John Elway is elismerte.

Követően a megállapítás, hogy a szénhidrát megoldás tovább növeli a izom kreatin szintje több, mint a kreatin egyedül, kreatin sport italok lett népszerű.

Kreatin a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, a nemzeti kollégiumi Atlétikai Szövetség (NCAA) és a hivatásos sport is engedélyezte. Azonban az NCAA nem teszi lehetővé, főiskolák és egyetemek kreatin, hogy a diákok iskolai eszközökkel ellátni.

Diákok megengedett, hogy vásárolni saját kreatin és az NCAA már nem tervezi, hogy tiltsák a kreatin, kivéve, ha az orvosi bizonyítékok azt mutatják, hogy ez káros. A jelenlegi vizsgálati módszerek használata kiegészítő kreatin kimutatása nem lenne lehetséges.

Amellett, hogy javítja a sportteljesítményt, kreatin használatos a pangásos szívelégtelenség (CHF), depresszió, bipoláris zavar, Parkinson kór, betegség, az izmok és az idegek, szem betegség úgynevezett gyrate izomsorvadás, és a magas koleszterinszint. A lassú, a romló amiotrófiás laterális szklerózis (ALS, Lou Gehrig-kór), rheumatoid arthritis, megint barátait-betegség, valamint a különböző izmos dystrophies is használják.

Az amerikaiak használ több mint 4 millió kilogramm kreatin minden évben.

Kattintson ide vásárolni kreatin por kiegészítés

Mennyire hatékony a kreatin por kiegészítés?

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis árak hatékonyságát a következő méretskála alapján tudományos bizonyítékok alapján: hatékony, valószínűleg hatékony, esetleg hatékony, esetleg hatástalan, valószínűleg hatástalan, nem hatékony, és elegendő bizonyíték arány.

A hatékonyság besorolások a KREATIN a következők:

Kreatin por kiegészítés esetleg hatékony

 • Javítja a sportteljesítményt, a fiatal, egészséges emberek, mint a futásnak rövid, nagy intenzitású edzés közben. Úgy tűnik, számos tényező befolyásolja a hatékonyságát, kreatin, beleértve az edzettségi szint és használ ez, a típusú sport, és a dózis személy kora. A kreatin nem látszik-hoz tökéletesít előadás-ban szobabicikli, vagy idős emberek javára. Is a kreatin úgy tűnik, nem növeli a kitartást és tökéletesít előadás-ban magasan képzett sportolók. Van némi bizonyíték arra, hogy a kreatin "berakodás" segítségével 20 gramm naponta 5 napig lehet hatékonyabb, mint a folyamatos használat. De ne feledd, még mindig van némi bizonytalanság, hogy pontosan ki veheti igénybe a kreatin, és milyen adagban. Tanulmányok a mai napig is kis számban az emberek (minden vonta volna kevesebb, mint 40 fős), és nem lehet ilyen kis számban határozott következtetéseket levonni.
 • Parkinson-kór. Előfordulhat, hogy a kreatin lassú, néhány tünet az emberek a Parkinson-betegség korai romlásához.
 • Növeli az erőt és az állóképességet, az emberek a szívelégtelenség.
 • Növekvő erejét az emberek az izom betegségek, mint a izomsorvadás.
 • Lassul a elvesztés-ból látnivaló, egy szem betegség, az úgynevezett gyrate atrophia.
 • Javítása egy izom betegség, az úgynevezett megint barátait betegség tünetei. Van némi bizonyíték arra, hogy figyelembe véve a nagy dózisú kreatin naponta fizikai terhelhetőség növelheti és csökkentheti a terhelés indukálta izomfájdalom néhány betegnél a betegség megint barátait.
Kattintson ide vásárolni kreatin por kiegészítés

Hogyan működik a kreatin por kiegészítés?

A kreatin van szó, abban, hogy az energia izmok kell dolgozni.

Vegetáriánusok és más emberek, akik alacsonyabb teljes kreatin, amikor elkezdi kreatin supplements úgy tűnik, hogy több hasznot, mint az emberek, akik elkezdik a kreatin magasabb szinten. Vázizom csak tart egy bizonyos összeget a kreatin; hozzá még nem növelje szinten többé. Ez a "telítődési" általában hamarabb elérik, az első napokban, hogy egy "berakodás adag."

Kreatin por kiegészítés is biztonságos

Kreatin már valószínűleg biztonságosan a legtöbb ember, amikor a javasolt dózisban használják. Kreatin is okozhat hasi fájdalom, hányinger, hasmenés, és az izom görcsök.

Amikor a szájon át nagy dózisban, kreatin az esetleg nem biztonságos. Van némi aggodalomra ad okot, hogy árthat a vese, a máj vagy a szív működését. Azonban a nagy dózisban és ezek a negatív hatások közötti kapcsolat nem bizonyított.

Kreatin okoz izmok vizet meríteni a test többi részétől. Győződjön meg arról, hogy ki ez az extra vizet inni. Is ha a kreatin szedése nem gyakorolja a hő. Ez okozhatja, hogy kiszárad.

Sokan, akik használni a kreatin hízni. Ennek oka, mert a kreatin az izmokat, hogy tartsa a vizet, nem azért, mert valójában épít izom.

Van némi aggodalomra ad okot, hogy a kreatin a koffein és a gyógynövény ephedra (más néven Ma Huang) növelheti az esélyt, amelyek súlyos mellékhatások, mint például a stroke.

Aggodalomra ad okot, hogy a kreatin szabálytalan szívverés okozhat néhány ember. De további információ szükséges tudni, hogy ha a kreatin okozhat-e ez a probléma.

Aggodalomra ad okot, hogy a kreatin okozhat a bőr állapotát, úgynevezett pigmentált purpura dermatosis, egyesek. De további információ szükséges tudni, hogy ha a kreatin okozhat-e ez a probléma.

Kattintson ide vásárolni kreatin por kiegészítés

Kreatin por kiegészítés adagolás

A következő adagot a tudományos kutatásban vizsgálták:

SZÁJON ÁT:

 • A fizikai teljesítmény javítása, több adagolási rend már próbáltam:
  • Kreatin általában tele van 20 gramm / nap (vagy 0,3 gramm per kg) követi a fenntartás adag-ból 2 vagy több gramm (0,03 g / kg) naponta 5 napig, bár 5 nap terhelés jellemző, 2 nappal a berakodás is használták.
  • A berakodás 9 gramm / nap 6 nap is használtak. Egyes források azt sugallják, hogy helyett akutan, hasonló eredményeket a 3 g / nap 28 napig lehet beszerezni.
Során a kreatin-kiegészítés a beszívott víz kell 64 uncia naponta.

 • A szívelégtelenség: 20 gramm naponta 5-10 napig.
 • A Parkinson-kór:
  • 10 gramm/nap.
  • A kreatin berakodás adag 20 gramm/nap 6 napig majd 2 gramm/nap 6 hónapig, és aztán 18 hónapig naponta 4 gramm is használják.
 • Javítása a rezisztencia tréning az emberek a Parkinson-kór: egy adag be 20 gramm/nap, 5 napig, majd 5 gramm/nap.
 • A gyrate izomsorvadás: 1,5 gramm / nap.
 • Az izmos dystrophiák: 10 gramm / nap óta használják a felnőttek és gyermekek 5 gramm / nap is használták.
 • A betegség megint barátait: 150 mg/kg naponta 5 napig, és folytassa a 60 mg/kg / nap.
Kattintson ide vásárolni kreatin por kiegészítés