Kreatiini Jauhe Täydennys Arvioita


Kreatiini on kemikaali, joka yleensä esiintyy elimistössä lähinnä lihaksissa. Se on valmistettu elin ja saadaan tietyissä elintarvikkeissa. Kala ja lihat ovat hyviä lähteitä kreatiinia. Kreatiini voidaan laboratoriossa.

Kreatiini on yleisimmin käytetty parantaa liikunta suorituskykyä ja yhä lihasmassaa urheilijat ja vanhemmat aikuiset. On olemassa joitakin tiedettä perustellaan kreatiinin käyttö parantaa urheilullinen suorituskyky nuoria, terveitä ihmisiä aikana lyhyt korkean intensiteetin toimintaa kuten sprinting.

Mutta vanhemmat aikuiset eivät näytä saada. Kreatiini ei Näytä parantaa voimaa tai elin kokoonpano yli 60.

Klikkaa tästä ostaa Kreatiini jauhe täydennys

Mikä on Kreatiini jauhe täydennys?

Kreatiini Jauhe Täydennys ArvioitaKreatiini on laajaa ammattilaisten ja harrastajien urheilijoiden keskuudessa ja tunnettu urheilijat kuten Mark McGuire, Sammy Sosa ja John Elway on tunnustettu.

Jälkeen hiilihydraatti ratkaisu edelleen parantaa lihasten kreatiiniarvo yli Kreatiini yksin löytää Kreatiini urheilujuomat ovat suosittuja.

Kreatiini on sallittua kansainvälisen olympiakomitean, National Collegiate Athletic Associationin (NCAA) ja ammattilaisurheilussa. Kuitenkin NCAA ei enää salli yliopistoja toimittamaan Kreatiini opiskelijoille koulun varat.

Opiskelijat saavat Kreatiini omasta ja NCAA ei ole suunnitelmia kiellettävä Kreatiini, elleivät lääketieteelliset todisteet osoittavat, että se on haitallista. Kanssa nykyisten menetelmien toteaminen täydentävän kreatiinin käyttö ei ole mahdollista.

Lisäksi parantaa urheilullinen suorituskyky, kreatiinia käytetään sydämen vajaatoiminta (CHF), masennus, kaksisuuntainen mielialahäiriö, Parkinsonin tauti, sairauksien lihaksia ja hermoja, silmäsairaus kutsutaan gyrate atrofiaa ja korkea kolesteroli. Sitä käytetään myös hidas pahenemista Amyotrofinen lateraaliskleroosi (ALS, Lou Gehrig tauti), nivelreuma, McArdle's tauti ja eri lihaksikas dystrophies.

Amerikkalaisille käyttää yli 4 miljoonaa kiloa Kreatiini vuosittain.

Klikkaa tästä ostaa Kreatiini jauhe täydennys

Kuinka tehokas on Kreatiini jauhe täydennys?

Luonnollinen lääkkeet kattava tietokanta hinnat tehokkuus perustuvat tieteelliseen näyttöön seuraavasti: tehokas, todennäköisesti tehokas, mahdollisesti tehokas, mahdollisesti tehoton, todennäköisesti tehoton, tehottomia ja riittävästi näyttöä korko.

KREATIINI tehokkuutta luokitukset ovat seuraavat:

Kreatiini jauhe täydennys on mahdollisesti tehokas

 • Parantaminen urheilusuoritukseen nuoria, terveitä ihmisiä, kuten sprinting lyhyt, korkean intensiteetin harjoituksen aikana. Monet tekijät vaikuttavat siihen, kreatiinia, kuten kuntoiluun ja ikä se, kirjoita sport ja annos tehokkuutta. Kreatiini ei Näytä parantaa suorituskykyä aerobisia harjoituksia tai vanhusten. Lisäksi Kreatiini ei Näytä lisätä kestävyyttä tai parantaa suorituskykyä korkeasti koulutettujen urheilijoita. On viitteitä siitä, että Kreatiini "lastaus," käyttää 20 grammaa päivittäin 5 päivää, voi olla tehokkaampaa kuin jatkuva käyttö. Mutta muistakaa, on vielä hieman epävarma juuri kenellä Kreatiini ja mitä annos. Tutkimukset ovat tähän mennessä ovat olleet pieni määrä ihmisiä (kaikki mukana alle 40 osallistujaa), ja ei voida tehdä selkeitä johtopäätöksiä pieninä määrinä.
 • Parkinsonin tauti. Kreatiini voi hidastaa joitakin ystävien kanssa alussa Parkinsonin taudin oireiden pahenemista.
 • Lisää voimaa ja kestävyyttä ihmisten sydämen vajaatoiminta.
 • Voiman ihmisten lihassairauksia kuten lihasdystrofia.
 • Hidastavat sokeutuminen silmän sairaus nimeltä gyrate atrofiaa.
 • Parantaa lihasten sairaus nimeltä McArdle's taudin oireita. On olemassa joitakin todisteita että ottaen korkea-annos kreatiinia päivässä voi lisätä suorituskykyä ja vähentää liikunnan aiheuttamaa lihaskipua, joillakin potilailla McArdle's tauti.
Klikkaa tästä ostaa Kreatiini jauhe täydennys

Miten kreatiinifosfokinaasi jauhe täydennys toimii?

Kreatiini on mukana jolloin energian lihakset täytyy työskennellä.

Kasvissyöjät ja muut ihmiset, jotka ovat yhteensä Kreatiini alhaisempi, kun he alkavat ottaa Kreatiini tahdo saada enemmän hyötyä kuin ihmiset, jotka alkavat korkeampi kreatiinia. Lihasten pitää vain tietty määrä kreatiinia; lisäämällä ei nostaa tasoa enempää. "Kyllästymiseen" on yleensä saavutettu muutaman ensimmäisen päivän ottaen "aloitusannos."

Kreatiini jauhe täydennys on turvallinen

Kreatiini on TODENNÄKÖISESTI turvallista useimmille käytettäessä suositeltuja annoksia. Kreatiini voi aiheuttaa vatsakipua, pahoinvointi, ripuli ja lihasten kouristelua.

Kun suuria annoksia suun kautta otettava Kreatiini on mahdollisesti vaarallinen. Jotkut ovat huolissaan se voi vahingoittaa munuaisten, maksan tai sydämen toimintaa. Kuitenkin suurina annoksina ja näiden kielteisten vaikutusten välinen yhteys ei ole todistettu.

Kreatiini aiheuttaa lihakset tehdä veden muun kehon. Muista juoda lisää vettä kiinni saamiseksi. Lisäksi jos käytät Kreatiini, eivät käytä lämpöä. Se voi aiheuttaa voit tulla dehydratoidut.

Monet ihmiset, jotka käyttävät Kreatiini lihoa. Tämä johtuu Kreatiini aiheuttaa lihasten pitää vettä, koska se itse rakentaa lihasten.

Jotkut ovat huolissaan Kreatiini kofeiinia ja yrtti ephedra (kutsutaan myös Ma Huang) saattaa lisätä mahdollisuus ottaa vakavia sivuvaikutuksia kuten.

Pelätään, että Kreatiini voi aiheuttaa rytmihäiriöt joillakin ihmisillä. Mutta lisää tietoa tarvitaan tietää jos Kreatiini voi aiheuttaa tämän ongelman.

Pelätään, että Kreatiini saattaa aiheuttaa ihon sairaus nimeltä pigmentoitunut purpuric ihosairaus joillakin ihmisillä. Mutta lisää tietoa tarvitaan tietää jos Kreatiini voi aiheuttaa tämän ongelman.

Klikkaa tästä ostaa Kreatiini jauhe täydennys

Kreatiini jauhe täydennys annostus

Tieteellinen tutkimus on tutkittu seuraavat annokset:

SUUN KAUTTA:

 • Parantaa fyysistä suorituskykyä, kokeillut useita annostelu hoito:
  • Kreatiini on yleensä täynnä 20 grammaa päivässä (tai 0,3 g / kg) 5 päivää sen jälkeen ylläpitoannos vähintään 2 grammaa (0,03 g / kg) päivittäin, vaikka 5 päivän lastaus on tyypillinen, 2 päivää lastaus on myös käytetty.
  • 9 grammaa päivässä 6 päivää aloitusannos on myös käytetty. Jotkut lähteet viittaavat siihen, että eikä akuutisti lastaus samanlaisia tuloksia saadaan 3 grammaa päivässä 28 päivää.
Aikana kreatiinia ravintolisistä veden saanti olisi 64 unssia päivässä.

 • Sydämen vajaatoiminta: 20 grammaa päivässä 10 päivää.
 • Parkinsonin taudin:
  • 10 grammaa/vrk.
  • Aloitusannos Kreatiini 20 grammaa/vrk 6 vrk jälkeen 2 grammaa päivässä 6 kuukautta, ja sitten 4 grammaa päivittäin ajaksi 18 kuu on myös käytetty.
 • Parantaa vastarintaa koulutusta ihmisiä, joilla on Parkinsonin tauti: 20 grammaa päivässä 5 päivää aloitusannos seurasi 5 grammaa päivässä.
 • Gyrate surkastumista: 1,5 grammaa päivässä.
 • Ja lihaksikas dystrophies: 10 grammaa päivässä on käytetty aikuisten ja lasten olisi käytetty 5 grammaa päivässä.
 • McArdle's tauti: 150 mg/kg päivässä 5 päiväksi ja jatkaa sen jälkeen 60 mg/kg / vrk.
Klikkaa tästä ostaa Kreatiini jauhe täydennys