Kje Kupiti Whey Protein Dopolnilo?


Kje Kupiti Whey Protein Dopolnilo?Pravkar si je pogumno odločitev, da se pridružijo up s vaš lokalni telovadnici in začeti nekaj rednih teža usposabljanja s ciljem pridobivanje nazaj v formi. Po nekaj tednih vam da nekaj prijateljev in hitro naučili, da večina uporabljate neke vrste dodatek v povezavi z njihovo usposabljanje.

Z malo bolj sondiranje boste izvedeli, da večina zdi, da na neke vrste dodatek beljakovin, z sirotkine beljakovine, ki je najbolj priljubljena. Če ste tako kot povprečje; nimate kup gotovine poigrati okrog s, ko gre za nakup dodatkov. Torej, če boste za nakup beljakovin sirotke – želite vrednost in kakovost – kateri zastavlja vprašanje; Kaj je najboljše beljakovine sirotke v prahu?

Večina uresničevanje znanstveniki, strokovnjaki za prehrano in fitness strokovnjaki strinjajo, a dobre kakovosti beljakovin sirotke v prahu predstavlja najpomembnejši dodatek za povprečni posameznik ukvarja redno teže usposabljanja ali odpornost izvaja. Ampak samo nekdo povedal, oni potreba, da beljakovin sirotke reši le pol njihov problem. Eden od največjih izzivov pri izbiri sirotkinih beljakovin dodatek je veliko količino razpoložljivih možnosti.

Kliknite tukaj za nakup sirotkine beljakovine

Whey Protein je pomembno

Danes lahko dobite skoraj karkoli sirotkine beljakovine, ki si želite-super velika ali mini kad, eksotičnih okusov ali nearomatiziran ali pripravljeni za pijačo sirotkine beljakovine. Sirotkine beljakovine v prahu celo pridejo v različnih posodah, namreč, kadi, torbe, vrečk, steklenice in kartonske škatle.

Potem imaš različne vrste: hidrolizirane, izolat in koncentrat. Vsi ti dejavniki očitno vplivajo na ceno konec prahu, zato je koristno poznati nekaj ključnih dejavnikov, ki določajo vrednost in kakovost povprečno sirotkine beljakovine v prahu.

Nekaj praktičnih nasvetov je lahko koristno, ko poskuša izbrati dobro kakovost, vrednost za denar sirotkine beljakovine v prahu. Najprej, naučiti postati navdušen oznako bralec. Natančneje, dobili v navado branja v desnem stolpcu prehranske plošči.

Ta stolpec vam odstotek vsebnost makrohranil, vključno beljakovine. Če je vaš glavni cilj je vrednost za denar, potem ne želite beljakovine v prahu, ki ima visoko raven ogljikovih hidratov (več kot 10g na 100g obrok). Dodatne ogljikove hidrate samo razredčimo vaš dolar.

Raje kot neodvisno od pripomočke na etiketi, se naučijo brati in analizirati seznam sestavin. Proizvajalci in prodajalci lahko vsi hočejo povedati o določen izdelek, vendar ne more lagati, ko gre za sestavine. Ne pozabite, da so sestavine navedene v padajočem vrstnem redu.

Tako skrbno branje prehranske plošči in seznam sestavin, lahko naredite nekaj razumno točne predpostavke o količino določene sestavine in zato vrednost beljakovin sirotke.

Kliknite tukaj za nakup sirotkine beljakovine

Vrste Whey proteinov

Ključno vprašanje je vrsta sirotkine beljakovine. Dve glavni vrsti sirotkine beljakovine so koncentrat beljakovin sirotke (WPC) in izolata beljakovine sirotke (WPI). WPC in WPI pretežno razlikujejo v odstotek vsebnosti beljakovin, z WPI ob višji od dveh.

Druga ključna razlika med ti dve beljakovin je, kako so predelane s "ionsko izmenjavo" in "cross-flow microfiltration" dveh glavnih tehnike. Nazadnje, druge glavne vrste beljakovin sirotke je hidrolizat sirotkinih beljakovin. To bomo razpravljali spodaj.

Ionsko izmenjalno kromatografijo

Ionsko izmenjalno kromatografijo je pogosto uporabljeni postopek za izdelavo izolata beljakovine sirotke, ki vsebuje visoko raven beljakovin, tj > 90 %.  Edini problem pri nekaterih starejših metode ionske izmenjave je, da uporaba visoke temperature in/ali kisline, ki lahko denaturira beljakovine. Denaturacija beljakovin je podobna, spreminjanje je strukturni konfiguracija – česar je neuporaben za telo.

Več advacned metode ionsko izmenjalno kromatografijo so od razvili ki zaposlujejo nizke temperature/kisline tako, da preprečujejo denaturacijo. Mnogi proizvajalci gre za težave z navedbo, da njihov izdelek vsebuje nizko temperaturo predelanih izmenjevalnih izolata beljakovine sirotke. Bodite prepričani, da pazi za take trditve, pri izbiri izolata beljakovine sirotke.

Cross-Flow Microfiltration

Druge skupne metode za obdelavo sirotkine beljakovine je cross-flow microfiltration (CFM). Za razliko od nekaterih starejših metod, ionsko izmenjavo, CFM proizvaja nedenaturirane beljakovin. CFM izolat sirotkinih beljakovin je tudi drugačen profil beljakovin frakcije sirotke.

Predvsem, vsebuje višjo raven frakcije glikomakropeptida (GMP) in nižje ravni beta-lactoglobulin frakcije. Again, Večina izdelovalcev, ki uporabljajo to vrsto beljakovin sirotke v njihovih izdelkov bi točko določite na seznamu oznake in/ali sestavine. Za dodatne informacije o različnih predelavo tehnike sirotkine beljakovine, preberite naš članek: "Izbira najboljše beljakovin dodatek".

Kliknite tukaj za nakup sirotkine beljakovine

Hidrolizirane sirotkine beljakovine

Na kratko, hidrolizirane sirotkine beljakovine je sirotkine beljakovine, ki je bil razčlenjen na veliko manjše verig aminokislin (t.j. peptidi). Ta oblika beljakovin zasnovani, da posnema obliko beljakovin je v, ko je šlo skozi prebavni trakt.

Zato hidrolizatov beljakovin sirotke zahtevajo manj prebavo kot WPI in zato so prevzeli v mišicah in drugih tkivih zelo hitro. Ključni dejavnik z hidrolizatov beljakovin sirotke je "stopnjo hidrolize". Ta pa določa stopnjo, ki je razčlenjeno beljakovin v manjše peptide.

Medtem ko hidrolizatov beljakovin sirotke z visoko stopnjo hidrolize so najboljši, ko gre za povečanje mišične anabolizem, tam je o ulovu na praktični ravni; namreč, višja stopnja hidrolize-višja grenkobe izdelka. Again, morate pazljivo prebrati izdelka/informacije o oznakah, kot tudi seznam sestavin ugotoviti vrsto sirotkine beljakovine hidrolizat uporablja v izdelek.

Kot je običajno v primeru vse sestavine premium, proizvajalci pogosto gredo na težave z navedbo na etiketi proizvoda, da vsebuje hidrolizata sirotke beljakovin z visoko stopnjo hidrolize. Zaradi vrhunsko vpliva na rast mišic in obnovo, kot tudi dodatne obdelave korake, so na splošno dražja od izolatov beljakovin iz sirotke in sirotkine beljakovine koncentrati hidrolizatov beljakovin sirotke.

Kliknite tukaj za nakup sirotkine beljakovine

Tip beljakovine sirotke in primerjava cen

Nad izvajanjem zagotavlja dober primer, kako cen različnih vrst sirotkine beljakovine se lahko močno razlikuje. Zato je pomembno, da imate kakšno idejo, kaj potem ob nakupu sirotkine beljakovine.

Če vaš nakup v veliki meri narekuje vrednost, nato jih previdno, nakupovanje lahko poberem whey beljakovinski koncentrat, ki ima razmeroma visoko beljakovin koncentracije in kakovosti beljakovin, za veliko ceno. Nasprotno, če kakovost je vaša glavna skrb, sirotkine beljakovine hidrolizatov so najboljši, vendar imejte v mislih si bodo plačali veliko več na gram beljakovin za hidrolizata dobre kakovosti sirotkine beljakovine.

Seveda, izolati beljakovin sirotke so kompromisno rešitev in zato najbolj priljubljen. Nakupovanje okoli vas lahko dobite dober sirotkine beljakovine izolata, z veliko kakovostjo nedenaturirane beljakovin, v visoki koncentraciji za med 50 $ in $70 na kad. Samo se zaveda, da dodatnih predmetov, kot so vitaminov/mineralov, aminokislin z, Kreatin, ogljikovih hidratov itd razredčimo beljakovine, tako da boste dobili manj beljakovin za vaš dolar.

Kliknite tukaj za nakup sirotkine beljakovine

Tip beljakovine sirotke in uporaba

Naslednje vprašanje je: "kaj je vaš specifičnega namena uporabe za vaš sirotkinih beljakovin dodatek". Če je preprosto povečati kakovost vsebnost beljakovin v vaši prehrani, poveča imunost, splošno zdravje in vzdrževanje mišične mase, koncentrat beljakovin sirotke je veliko vrednost za denar možnost.

Nasprotno, če nameravate uporabljati dodatek beljakovin sirotke za bogatenje vaše teže usposabljanja, nato izolatov beljakovin iz sirotke in hidrolizatov so najboljši.

Veliko sirotkine beljakovine v prahu vsebuje mešanice vse večjih sirotkine beljakovine, namreč, koncentrat beljakovin sirotke, sirotke protein izolat in sirotkine beljakovine hidrolizat. Takšne beljakovine so najbolj primerni za pospeševanje kakovost vnosa beljakovin, z nekaj priljubljenih primerov, vključno z Optimum Nutrition 100 % Whey Gold Standard in Nutrition Dymatize Elite Whey.

Pri izbiri meša beljakovin sirotke, Zapomnite si, da sestavine so navedene po vrstnem redu zmanjšuje količino in ne pozabite, da cena sirotkinih beljakovin zmanjša v vrstnem redu: hidrolizat, izolata in koncentrata. To vam lahko pomagajo razvozlati vaša najboljša vrednost za denar meša sirotkine beljakovine v prahu.

Če je cena drugotnega pomena vaše cilje usposabljanja, potem jasno usmerjanje za mešanice, ki vsebujejo koncentrat beljakovin sirotke, razen če koncentrat beljakovin sirotke sodi med novejše generacije tipi, ki vsebuje di, tri in oligo peptidi. Taka sirotka beljakovinski koncentrati so običajno navedeni kot "cross flow mikrofiltrirano in/ali ultrafiltriranega sirotkine beljakovine koncentrat".

Proizvodov kot elementarno prehrano WPI, Maxs WPI in Redback hitro WPI so primeri pure whey protein izolata praški, ki so najbolj primerni, da so po usposabljanju. Izmeničen, izdelkov, kot so Optimum Nutrition Platinum Hydro sirotke, Maxs Reload HGF in BNRG Proto sirotke predstavljajo premije po treningu sirotkinih beljakovin, ki vsebuje le hidrolizat sirotkinih beljakovin. Te beljakovine sirotke vam najbolj močan anabolični spodbud za bogatenje teža usposabljanja.

Kliknite tukaj za nakup sirotkine beljakovine

Povzetek

Torej, ko stopijo na vaš novi fitnes režim in vstopiti v svet sirotkinih beljakovin, vzamejo čas za Preberite vse sestavine in prehrano plošče, še posebej, če ste na proračun. Poskusite ugotoviti, glavni razlog želite sirotkine beljakovine, tj povečati vaš vnos beljakovin kakovost, nadomestni obrok, izgubo maščobe ali izboljšanje mišične dobiček iz vaše teže usposabljanja.

Naša spletna stran vsebuje obsežno paleto whey beljakovinski koncentrati in izolati beljakovin sirotke lahko izbirate, s poimenovanja, prehranskih informacij, cena na gram praška in ceno na služijo beljakovin.

Obstaja precejšen razpon cen, tako z vzeli čas, da skrbno pregledajo vse informacije, lahko potencialno shranite si veliko denarja in najboljše novice je, da to ne vedno pomeni pomemben kompromis v kakovosti.

Kliknite tukaj za nakup sirotkine beljakovine