Kako Zmanjšati Velikost Moških Prsi?


Kako Zmanjšati Velikost Moških Prsi?Razširjene prsi pri moških lahko povzroči več stvari. Prva dva, ki pridejo na misel so Hormonski motnje in prekomerna telesna teža.

Obstajajo razlogi, zakaj fant morda človek joške. Prvi je zdravstveno stanje.

Klinični ginekomastija — moške prsi-lahko povzroči hormonsko neravnovesje ali povišane ravni estrogena in Znižana raven testosterona.

To je običajno ni resen problem in lahko oditi lastno. Vendar, če mislite, da imate ginekomastija in še naprej vztrajajo, morate obiskati zdravnika, da ugotovite, če bo pomagal zdravil ali operacijo.

Kliknite tukaj za nakup Gynexin iz uradne spletne strani

Kako zmanjšati velikost moških prsi?

Čiščenje vaše prehrane

Prva stvar je dobil znebi vseh junk hrano, fast food in visoki maščobe hrane iz vaše prehrane, vključno z vse, kar je globoko ocvrte, visoko predelane, visoko rafinirana in visoko vsebnostjo nasičenih maščob. Jesti sadja, zelenjave, celih zrn in pustega virov beljakovin, in Pijte veliko vode.

Ginekomastija je občasni hormonsko neravnovesje pri odraslih in mladostnikih moških, ki povzroča prsne tkiva razviti tako, da je podoben tkivo dojke, najdemo pri ženskah.

V primerih, ki vključujejo odraslih in starejših najstnikov, je lahko znak resne osnovno zdravstveno stanje kot je rak hipofize, adrenal gland(s) ali moda. V mlajšim najstnikom, je ponavadi začasno problem posledica hormon spremembe, povezane s puberteto.

Delati nekaj kardio.

Opravite aerobno vadbo tri-do štirikrat tedensko 45 do 60 minut. Je tek, kolesarjenje, plavanje, veslanje, stopnišč stepping ali karkoli boste našli prijetno.

Kliknite tukaj za nakup Gynexin iz uradne spletne strani
Delati sklece.

Delajo prsih mišice gradi prsih, zravna prsih in tudi gorijo nekaj kalorij, ker mišice metabolično aktiven. Lezite na vaš želodec. Položite roke ob ramenih s kolena ukrivljen. Obdržati vaše telo naravnost, saj ste zviša vaše telo v zraku dokler roke izključili. Zdaj počasi nižji sebe, dokler ste tik nad tlemi in ponovite.

Ne klopi stiskalnice.

Ležijo na klopi vaja z bar o varnosti rack. Položite roke približno tik mimo ramen širina narazen. Dvigalo bar in podaljšati roke nad vaše telo zgoraj prsih. Počasi nižje bar, dokler je približno palca nad prsih. Dvignite se nazaj in ne serijo reps.

Glej plastični kirurg.

Dobite lahko operacijo odstraniti tkivo v ambulantno postopek. Če tkivo maščoba, liposukcija se lahko opravi. Če tkivo je trdno, to bodo morali izrežejo in odstranjena.

Make sestanek z zdravnikom.

Ginekomastija je stanje, kjer je neravnovesje estrogena in testosterona v moškega telesa, ki ima za posledico povečanje prsi. Zdravnik lahko predpiše zdravila, ki lahko pomagajo uravnotežiti vašo hormona.

Kliknite tukaj za nakup Gynexin iz uradne spletne strani
Da bi push ups lažje, začnite z rokami na mizi, stol ali polje. Naj delajo svojo pot navzdol, dokler ne pridete do tal. Druge spremembe lažje se začenja s koleni na tleh. Storite lahko tudi klopi stiskalnice z dumbells na klopi ali na švicarski žogi.

Ne pozabite, da diha pravilno ko delaš vaje za prsni koš. Vdihniti na zniževanje deleža in Izdisati na naporom. Za pass prsni koš žoga medicine, če nimate partnerja, uporabite steno. Poskrbite, da je trdna blok steno kot betonski ali Tekačev blok.

Napravi pritisnite, da bolj učinkovito na moški prsnem košu uporabite širše oprijem tako, da si ne osredotoča predvsem na rokah. Namesto tega širi svoj prijem bi koristno za vaš biceps, triceps, prsno založbe, in v nekaterih primerih vaš zgornjem predelu trebuha, glede na to, kako velika je vaša grip.

Kliknite tukaj za nakup Gynexin iz uradne spletne strani
Kako Zmanjšati Velikost Moških Prsi?