Kako Pridobiti Težo Hitro?


Kako Pridobiti Težo Hitro?Telesne mase lahko zahteven dilem za tiste, ki težko, da to storijo. Tukaj je nekaj nasvetov o tem, kako pridobiti težo, ki se lahko vgradijo, zadobiti to videti dobro obdarjen.

Kako lahko pridobivanje teže? – Zaprositi to vprašanje, in vse boste dobili bo Zamišljena izgleda. Za večino ljudi, to vprašanje je kot nekdo zahteva zaslišanje – kako so prometni nesreči? ali nekdo prosim povej mi, kako prekinil moje noge?

Vendar, za veliko ljudi, še posebej tiste, ki imajo metamorfne telesu zaradi genetike, razočarani zatakne na vžigalnik strani tehtanju obsega, je legitimno iskanje.

Medtem ko za tiste, ki so dobro obdarjen so nasveti in prehrane, obilo o tem, kako izgubiti težo, za tiste, ki iščejo nasvete o tem, kako pridobiti težo, je res sam boj.

Torej, kdorkoli tam zunaj obupno iščejo dobiček učinkovito hujšanje nasveti, tukaj so nekaj, ki vam bo pomagal pridobiti težo hitro.

Kliknite tukaj za nakup težo dobiček dopolnilo

Jesti več, da pridobijo težo hitro

Kako Pridobiti Težo Hitro?Čeprav to lahko očitno, je dobro svetoval. Preprosto povedano, da bi pridobili maso, ki bodo morali zaužiti več kalorij kot jih porabljati. Vendar, da bi bil učinkovit, je treba storiti na nadzorovan način.

Najprej začeli s štetjem koliko kalorij ste porabijo v enem dnevu. Ne spreminjati v prehrani, samo jesti kot običajno ne, in preverite, koliko kalorij ste porabijo običajno.

Poskusite bitje kot natančen, kot je mogoče, ker je to zelo pomemben korak. In prav tako, preverite svoje teže. Torej, izhajajoč iz naslednji dan štetja kalorij, poveča vaš vnos kalorij približno 300 do 500 kalorij.

Tako, na primer, če ste običajno porabi 1500 kalorij na dan, bi morali začeti jedo 2000 kalorij na dan, za preostanek tedna. Tudi, namesto treh velikih obrokov na dan, ali jesti hrano ves dan, je priporočljivo širiti kalorij več kot pet do šest manjših obrokov.

Kliknite tukaj za nakup težo dobiček dopolnilo

Eat Right za hitro povečanje telesne mase

Kako Pridobiti Težo Hitro?Medtem ko povečanje vnosa kalorij vpliva, koliko tehtate neposredno, je vrsta hrane, ki jo uživate, ki bodo vplivale na vrsto maso daš na.

Zato če želite estetsko prijeten in zdrave telesne mase, ki vključuje težo mišično namesto samo več telesne maščobe, je pomembno, da se osredotočajo na jedo zdravo hrano in se izognili junk hrane.

Zdrava prehrana mora vsebovati 20-50 odstotkov ogljikovih hidratov, 30-50 odstotkov beljakovin in približno 20-40 odstotkov maščob, najbolj, ki mora izhajati iz esencialnih maščobnih kislin.

Različna razmerja v teh območjih je treba dodelati glede na individualne potrebe.

Kliknite tukaj za nakup težo dobiček dopolnilo

Dvigovali uteži da pridobijo težo hitro

Kako Pridobiti Težo Hitro?Medtem ko povečanje vnosa kalorij in zdravo prehranjevanje je pomembno za telesne mase, teža usposabljanja program prilagojen proti telesa, dodajanje mišice je sestavni dejavnik, ki ga je treba vključiti.

Teža usposabljanja rutinsko osredotočiti na vaje, ki vključujejo krmnih uteži, ki pomeni vaje, ki zahtevajo uporabo več skupin mišic kot klop časnikarstvo ali čepenje.

Uteži, da dvignete, omogočiti početje 6-12 ponovitev vsako množico. Medtem ko obsege, ki vključujejo višje reps bo ton vaše mišice, ne bodo dovolj za rast mišic v telesu signal. Z vsako vaja, poskusite povečati rips ali zneska teže jih je treba dvigniti.

Vendar pa mora paziti, da ne pretiravajo o workouts. Zelo pogosto, tiste, ki imajo težave pri pridobivanju teže, pa v telovadnici odvisnikov, ki lahko dejansko counter produktivno.

Prvič, ker gori off preveč kalorij, ki bi sicer pomagalo pri izgradnji mišic, in drugič, ker mišice dobili preveč usposobljeni tako, da se preveč trdo delali, posledica česar so ravnodušen.

Kliknite tukaj za nakup težo dobiček dopolnilo

Preudarni izbiri dodatkov za hitro povečanje telesne mase

Medtem ko obstaja veliko dodatkov, ki so na voljo na trgu, večina od njih so slabše v primerjavi z naravno hrano, še posebej za izgradnjo mišic, da bi pridobili maso.

Naravne hrane je boljše jih imajo veliko naravno prisotnih mineralov in vitaminov, ki so koristne za rast mišic. Dejstvo je, je priporočljivo, da bi se izognili teže dobiček praški, ker večina od njih so samo prazne kalorije, ne razlikuje veliko od junk hrane na trgu.

Nekateri dodatki, ki lahko bilo vredno poskušam so L Glutamin, zmerne količine, Kreatin monohidrat in dobre beljakovine v prahu, brez umetnih arom, sladil in barve. Vendar, pred sprejetjem kakršne koli dodatek, morate posvetovati z zdravstveni delavec o njegove učinkovitosti in varnosti.

Velik odmerek motivacije, učinkovito težo programa usposabljanja in zdrave prehrane bo odgovor na vaše ‘ kako pridobiti težo hitro "poizvedbe. In še bolje, ko boste dosegli svoj cilj pridobivanja teže, vam ne bo treba vprašati to vprašanje še enkrat in lice te Zamišljena izgleda vrže na vas.

Kliknite tukaj za nakup težo dobiček dopolnilo