Jos Ostaa Whey Proteiini Täydentää?


Jos Ostaa Whey Proteiini Täydentää?Olet juuri tehnyt rohkean päätöksen liittyä paikallisen kuntosalin kanssa ja aloittaa säännöllisen voimaharjoittelun kanssa tavoitteena saada takaisin kuntoon. Muutaman viikon voit tehdä joitakin ystäviä ja oppivat nopeasti, että useimmat käyttävät jonkinlaista täydentää yhdessä koulutuksen.

Hieman lisää tunnustelevat saat selville, että useimmat näyttävät olevan jonkinlaista proteiini täydentää heraproteiini on suosituin. Jos olet kuten keskiarvo; sinulla ei ole käteistä leikkiä, kun se tulee ostaa täydentää pino. Joten jos aiot ostaa heravalkuaisjauhe – haluamasi arvo ja laatu – joka herättää kysymyksen; Mikä on paras heravalkuaisjauhe?

Useimmat liikunta tutkijoita, ravitsemusterapeutit ja fitness-ammattilaisten samaa hyvää laatua heravalkuaisjauhe keskimääräinen yksittäinen harjoittavat säännöllistä koulutusta tai vastus käyttää tärkein lisä edustaa. Mutta vain kertoa joku he tarvitsevat heravalkuaisjauhe vain ratkaisee puoli ongelmaa. Yksi suurimmista haasteista valitessaan whey proteiini täydentää on suuri määrä vaihtoehtoja.

Klikkaa tästä ostaa heraproteiini

Heraproteiini on tärkeää

Nykyään saat lähes mitä haluat-super-kokoinen tai mini amme, eksoottisia makuja tai maustamattomalla tai valmis juoma heraproteiini heraproteiini. Heraproteiini puuterit edes tulla eri astiat, eli porealtaat, laukut, pussia, pullot ja pahvilaatikoihin.

Niin sinulla eri: hydrolysoitu, eristää ja keskittyä. Kaikki nämä tekijät vaikuttavat jauhe loppuhinta ilmeisesti, joten on hyvä tietää joitakin keskeisiä tekijöitä, jotka määräävät arvon ja laadun keskimääräinen heravalkuaisjauhe.

Joitakin käytännön vihjeitä voi olla hyötyä, kun yritän valita laadukasta vastinetta rahaa heravalkuaisjauhe. Ensinnäkin oppia tulemaan innokas label-lukija. Tarkemmin sanottuna päästä tapana lukea ravitsemukselliset paneeli oikeanpuoleisessa sarakkeessa.

Tämä sarake antaa prosentuaalinen pitoisuus macronutrients kuten proteiinia. Jos sinun tärkein tavoite on vastinetta rahalle, et halua proteiinijauhe, joka on korkea hiilihydraatteja (eli yli 10g / 100g annos). Lisää hiilihydraatteja laimennetaan vain dollari.

Pikemminkin kuin vaikuttaa itseesi varusteet etiketissä, Opi lukemaan ja analysoida ainesosaluettelossa. Valmistajien ja jälleenmyyjien sanoa kaikki haluavat tietystä tuotteesta, mutta ne voi olla kun kyse ainekset. Muista ainesosat laskevaan järjestykseen.

Joten lukemalla ravitsemukselliset paneeli ja tuoteselosteen huolellisesti, voit tehdä kohtuullisen tarkkoja oletuksia tiettyjen ainesosien määrä ja arvo heraproteiinia.

Klikkaa tästä ostaa heraproteiini

Tyyppisiä heraproteiini

Keskeinen kysymys on heraproteiini. Heraproteiini kaksi päätyyppiä ovat heraproteiinikonsentraattia (WPC) ja heraproteiini-isolaatti (WPI). WPC ja WPI pääasiassa eroavat niiden osuus proteiinipitoisuus kanssa WPI ottaa korkeampi kaksi.

Avain erilaisuus kesken nämä kaksi proteiinia on, miten ne käsitellään "ioninvaihto" ja "työntötankorivimoottori Mikrosuodatuksen" kaksi suurta tekniikoita. Lopuksi toinen suuri tyyppi heraproteiini on Hera jacquardlaitteet. Keskustelemme asiasta tarkemmin jäljempänä.

Ioninvaihto kromatografia

Ioninvaihto kromatografia on yleisesti käytetty prosessi valmistaa heraproteiini-isolaatti, joka sisältää korkea proteiini, eli > 90 %.  Joitakin vanhempia menetelmiä ioninvaihto ainoa ongelma on, että ne käyttävät korkea lämpötila ja/tai happo, joka aistinvaraisessa proteiini. Denaturointi proteiini muistuttaa muuttaminen on rakenteellisia määritykset... – jolloin se hyödytön elin.

Lisää advacned menetelmiä ioninvaihto kromatografia on kehitetty vuodesta työllistävät alhainen lämpötila/hapot estääkseen denaturointi. Monet valmistajat mennä vaivaa täsmennetään, että tuote sisältää matalan lämpötilan jalostettujen ioninvaihto heraproteiini-isolaatti. Muista varoa tällaisia väitteitä valitessaan heraproteiini-isolaatti.

Cross-Flow Mikrosuodatuksen

Käytetty käsitellä heraproteiini yhteinen menetelmä on virta-Mikrosuodatuksen (CFM). Toisin kuin jotkut vanhemmat ioninvaihto menetelmiä CFM tuottaa Denaturoimaton proteiinia. CFM heraproteiini-isolaatti on myös erityisasiantuntijoiden Hera proteiinia jakeet.

Selkeimmin on korkeampi glykomakropeptidien (GMP) murto ja beeta-laktoglobuliinia murto alhaisempi. Kerran Useimmat valmistajat tämäntyyppisten heraproteiini niiden tuote asiakseen täsmentää sitä merkkiä ja/tai ainesosa luettelossa. Lisätietoja eri tekniikoita heraproteiini Katso artikkeli: "Valintana Best proteiini täydentää".

Klikkaa tästä ostaa heraproteiini

Hydrolysoitu heraproteiini

Lyhyesti sanottuna hydrolysoitu heraproteiini on heraproteiini, joka paljon pienempi ketjujen aminohappojen (eli peptidejä) eriteltyinä. Tämän lomakkeen proteiini on suunniteltu jäljittelemään muodossa proteiini on kun se on läpi ruoansulatuskanavan.

Näin ollen Hera proteiinihydrolysaatit vaativat vähemmän ruoansulatusta kuin WPI ja siksi otetaan lihasten ja muiden kudosten hyvin nopeasti. Keskeinen tekijä Hera proteiinihydrolysaatit on "asteen hydrolyysi". Tämä puolestaan määrittää tutkinto, johon proteiini on jaettu pienempiin peptidejä.

Kun Hera proteiinihydrolysaatit korkeatasoiseen hydrolyysi ovat paras maksimoida lihasten anabolism, on kiinni käytännön tasolla; eli suuremman hydrolyysi – mitä korkeampi tuotteen katkeruutta. Uudelleen sinun täytyy huolellisesti lukea otsikko/tuotetiedot sekä ainesosaluettelon tyyppi Hera jacquardlaitteet käytetty tuote.

Kuten yleensä käy premium aineena, valmistajien menee usein vaikeuksia määrittää tuotteen etiketissä että se sisältää heraa jacquardlaitteet korkea-asteen hydrolyysi. Superior vaikutusta lihasten kasvua ja elpymistä sekä muita numeroiduista Hera proteiinihydrolysaatit ovat yleensä kalliimpia kuin heraproteiini isolaatit ja Hera valkuaisainetiivisteitä.

Klikkaa tästä ostaa heraproteiini

Whey proteiinia tyyppi ja hintavertailu

Edellä käyttää on hyvä esimerkki siitä, miten erilaisia heraproteiini hinta voi vaihdella merkittävästi. Siksi on tärkeää, että sinulla on jonkinlainen käsitys siitä, mitä olet jälkeen ostaessaan heraproteiinia.

Jos ostoksesi sanelee pitkälti arvo, sitten ostoksia huolellisesti, voit poimia heraproteiinikonsentraattia, joka on kohtuullisen korkea proteiinipitoisuus ja proteiinin laatua edulliseen hintaan. Toisaalta, jos laatu on ensisijainen huolenaihe, heraproteiini hydrolysaatit ovat parhaita, mutta pitää mielessä, voit maksaa paljon enemmän per gramma proteiinia hyvä laatu heran jacquardlaitteet.

Heraproteiini isolaatit ovat tietenkin välimaastoon ja siksi suosituin. Shoppailemalla noin saada hyvä heraproteiini eristää, erinomainen laatu denaturoimattomille proteiini korkeina pitoisuuksina välillä 50 dollaria ja 70 dollaria on poreallas. Muista, että extra kohteita, kuten vitamiinit/mineraalit, aminos, Kreatiini, hiilihydraatteja jne laimennetaan proteiini, niin saat vähemmän proteiinia dollari.

Klikkaa tästä ostaa heraproteiini

Whey proteiinia tyyppi sekä sovelluksen

Seuraava kysymys on: "mikä on sinun tiettyä aiottua käyttöä whey proteiini täydentää". Jos se on yksinkertaisesti lisätä laatua proteiinipitoisuus ruokavalioosi lisääntynyt koskemattomuus, yleinen terveydentila ja huolto lihasten massa, ultrasuodatettu on erinomaista vastinetta rahalle vaihtoehto.

Toisaalta jos aiot käyttää whey proteiini täydentää laajentaa paino koulutus, heraproteiini eristää ja hydrolysaatit ovat parhaita.

Monet heraproteiini puuterit sisältää kaikki suuret heraproteiinien saostumisesta, eli heraproteiinikonsentraattia, Hera isolaatti ja Hera proteiinia jacquardlaitteet sekoituksia. Tällaisia proteiineja sopivat parhaiten tehostaa laatuun proteiinin saanti, kuten Optimum Nutrition: n 100 % heraproteiini kultakantaan ja Dymatize Nutrition Elite Whey suosittu esimerkkejä.

Sekoitettu heravalkuaisjauhe valittaessa muista ainesosat on lueteltu laskevassa järjestyksessä määrä ja muista että heraproteiini hinta laskee järjestyksessä: hydrolysaatit, isolaatti ja keskittyä. Tämän pitäisi auttaa sinua tulkita parasta vastinetta rahaa sekoitettu heravalkuaisjauhe.

Jos hinta on keskiasteen koulutuksen tavoitteet, sitten ohjata selväksi siitä sekoituksia sisältävät heraproteiinikonsentraattia, ellei ultrasuodatettu on yksi uudemman sukupolven tyyppejä, joka sisältää di, tri ja oligo peptidejä. Tällainen Hera valkuaisainetiivisteiden on yleensä lueteltu "cross flow microfiltered ja/tai ultrasuodatettu heraproteiini keskittää".

Kuten alkuaine ravitsemus WPI, Maxs WPI ja Redback Nopea WPI esimerkkejä puhdasta heraproteiini eristää jauheet voivat parhaiten jälkeistä koulutusta. Vaihtoehtoisesti kuten Optimum Nutrition Platinum Hydro Hera, Maxs Reload HGF ja BNRG Proto Hera edustavat premium post-workout heraproteiinin sisältävät vain Hera jacquardlaitteet. Nämä heraproteiinin tarjota tehokkain anabolisia kannustin lisätä paino koulutus.

Klikkaa tästä ostaa heraproteiini

Yhteenveto

Joten aloittaa uuden kuntoasi ja tulla maailman heraproteiini, aikaa lukea kaikki ravitsemus paneelit ja ainekset huolellisesti, varsinkin jos olet talousarvio. Yritä selvittää pääsyy haluat heraproteiini, eli vauhtia laatuun proteiinin saanti, ateriankorvike, rasvaa tappio tai parantaa lihas voitot paino koulutus.

Sivustomme sisältää laajan valikoiman Hera valkuaisainetiivisteiden ja heraproteiini isolaatit valita, tuotteiden täydellisten kuvausten, ravitsemuksellisia tietoja, hinta per gramma jauhetta ja hinta palvella proteiinia.

Hinnat, on monia, joten ottamalla aikaa tarkistaa kaikki tiedot huolellisesti, voit mahdollisesti säästää paljon rahaa ja paras uutinen on, että tämä ei aina tarvitse merkitä huomattavaa kompromisseja laadun.

Klikkaa tästä ostaa heraproteiini