Hvordan Redusere Mannlige Bryststørrelse?


Hvordan Redusere Mannlige Bryststørrelse?Forstørrede bryster i menn kan skyldes flere ting. De første to som kommer til hjernen er hormon forstyrrelser og overvekt.

Det er grunner Hvorfor en mann kan ha mann bryster. Først er en medisinsk tilstand.

Klinisk gynecomastia-mann brystforstørring-skyldes en hormonell ubalanse eller forhøyede nivåer av østrogen og senket nivåer av testosteron.

Det er vanligvis ikke et alvorlig problem og kan gå bort egen hånd. Men hvis du tror du har gynecomastia og fortsetter å vedvare, bør du besøke en lege for å finne ut om medikamenter eller kirurgi vil hjelpe.

Klikk her for å kjøpe Gynexin fra offisielle hjemmeside

Hvordan redusere mannlige bryststørrelse?

Rydde opp din diett

Den første tingen å gjøre er bli kvitt all junk mat, hurtigmat og fettrik mat fra kostholdet ditt, inkludert alt som er dypt stekt, svært bearbeidet, svært raffinert og høy i mettet fett. Spis frukt, grønnsaker, hele korn og mager kilder av protein, og Drikk rikelig med vann.

Gynecomastia er en uvanlig hormon ubalanse i voksne og unge menn som forårsaker mammary vev å utvikle på en måte som ligner på brystvev i kvinner.

I saker med voksne eller eldre tenåringer, kan det være et tegn på en alvorlig underliggende helsemessige tilstand som kreft av hypofysen, adrenal gland(s) eller testiklene. I unge tenåringer er det vanligvis et midlertidig problem skyldes hormon endringer forbundet med puberteten.

Gjør noe cardio.

Utføre aerobic trening tre til fire ganger i uka for 45 til 60 minutter. Det kan være jogging, sykling, svømming, roing, trapp trapper eller noe du finner underholdende.

Klikk her for å kjøpe Gynexin fra offisielle hjemmeside
Gjør pushups.

Arbeider brystmusklene bygger brystet, flater brystet og også brenne noen kalorier fordi muskel metabolically aktiv. Ligge på magen. Plass hendene ved siden av skuldrene med albuene bøyd. Holde kroppen rett som du presse kroppen i luften til armene sperre. Nå sakte lavere selv til du er like over bakken og gjenta.

Gjøre benkpress.

Ligger på en trening benk med bar på sikkerhet stativet. Plass hendene om bare forbi skulderbredde hverandre. Løft bar og utvide armer over kroppen over brystet. Sakte senke bar er omtrent en tomme over brystet. Løft den opp og gjøre en rekke representanter.

Se en plastisk kirurg.

Du kan få kirurgi for å fjerne vevet i en poliklinisk prosedyre. Hvis vevet er fett, kan fettsuging utføres. Hvis vevet er fast, vil det måtte være forbrukeravgift og fjernet.

Gjør legen.

Gynecomastia er en tilstand der det er en ubalanse av østrogen og testosteron i den mannlige kroppen, som resulterer i brystforstørrelse. Legen kan forskrive et medikament som kan bidra til å balansere ut hormonnivåene.

Klikk her for å kjøpe Gynexin fra offisielle hjemmeside
For å gjøre push ups enklere, starter med hendene på et bord, stol eller boksen. Holde nedover veien til du kommer til gulvet. En annen lettere variant begynner med kne på gulvet. Du kan også gjøre benkpress med dumbells på en benk eller på en sveitsisk Ball.

Husk å puste riktig når gjør brystet øvelser. Pust inn på senking delen og puster på anstrengelse. For medisin ball brystet pass, hvis du ikke har en partner, bruk en vegg. Kontroller at det er en solid blokk vegg som betong eller slagg blokker.

For å gjøre benkpress mer effektiv på mannlige brystkassen bruke et bredere grep slik at du ikke fokuserer hovedsakelig på armene. I stedet utvide din grep vil være nyttig til biceps, triceps, pectoral hovedfag, og i noen tilfeller din øvre mageområdet avhengig av hvor brede din grep er.

Klikk her for å kjøpe Gynexin fra offisielle hjemmeside
Hvordan Redusere Mannlige Bryststørrelse?