Hvordan Man Kan Reducere Mandlige Bryststørrelse?


Hvordan Man Kan Reducere Mandlige Bryststørrelse?Udvidede bryster hos mænd kan skyldes flere ting. De første to, der kommer til at tænke er hormonforstyrrelser og overvægt.

Der er grunde til, hvorfor en fyr kan have mand boobs. Først er en medicinsk tilstand.

Kliniske gynækomasti-mand breast udvidelsen-kan skyldes en hormonel ubalance eller forhøjede niveauer af østrogen og lavere niveauer af testosteron.

Det er normalt ikke et alvorligt problem og kan gå væk sin egen. Men hvis du tror du har gynækomasti og det fortsætter med at fortsætter, bør du besøge en læge for at finde ud af om medicin eller kirurgi vil hjælpe.

Klik her for at købe Gynexin fra officielle hjemmeside

Hvordan man kan reducere mandlige bryststørrelse?

Rydde op i din kost

Den første ting at gøre er få slippe af med alle de junk food, fastfood og høje fede fødevarer fra din kost, herunder noget, der er dybt stegt, stærkt forarbejdet, højt raffinerede og højt indhold af mættet fedt. Spise frugt, grøntsager, fuldkorn og lean kilder til protein, og Drik masser af vand.

Gynækomasti er et ualmindeligt hormon ubalance hos voksne og unge mænd, der forårsager brystkirtler væv udvikle på en måde, der svarer til brystvæv findes hos kvinder.

I tilfælde af voksne eller ældre teenagere, kan det være et tegn på en alvorlig underliggende sundhedsmæssige tilstand såsom kræft af hypofysen, adrenal gland(s) eller testikler. Unge teenagere er det normalt et midlertidigt problem forårsaget af hormon forandringer forbundet med puberteten.

Gøre nogle cardio.

Udføre aerob øvelse tre til fire gange om ugen i 45-60 minutter. Det kan være jogging, cykling, svømning, roning, trappe træde, eller noget, du finder underholdende.

Klik her for at købe Gynexin fra officielle hjemmeside
Gøre pushups.

Arbejder brystmusklerne bygger dit bryst, flader dit bryst og også brænde nogle kalorier, fordi muskel er metabolisk aktive. Ligge på din mave. Placer dine hænder ud for dine skuldre med dine albuer bøjet. Hold din krop lige, når du skubber kroppen i luften, indtil dine arme låse. Nu langsomt sænke dig selv indtil du er lige over jorden og Gentag.

Gøre bænk presser.

Ligge på en workout bænk med bar på sikkerhed rack. Placer dine hænder omkring lige forbi skulder bredde fra hinanden. Løft bar og udvide dine arme over din krop over brystet. Langsomt sænke bar, indtil det er omkring en tomme over brystet. Løft det op igen og lave en serie af reps.

Se en plastikkirurg.

Du kan få operation for at fjerne væv i en ambulant procedure. Hvis væv er fedt, kan Fedtsugning ske. Hvis væv er fast, skal det være skåret ud og fjernet.

Gøre en læge udnævnelse.

Gynækomasti er en tilstand, hvor der er en ubalance i østrogen og testosteron i den mandlige krop, hvilket resulterer i brystforstørrelse. Din læge kan ordinere en medicin, der kan hjælpe med at afbalancere din hormon niveauer.

Klik her for at købe Gynexin fra officielle hjemmeside
For at gøre push ups lettere, start med dine hænder på et bord, stol eller boks. Holde arbejder din vej ned, indtil du får på gulvet. En anden lettere variation er begyndt med dine knæ på gulvet. Du kan også gøre bænk presser med håndvægte på en bænk eller en Swiss Ball.

Husk at ånde ordentligt når du laver bryst øvelser. Inhalere på delen sænkning og udånder på anstrengelse. For medicin bold brystet pass, hvis du ikke har en partner, bruge en væg i stedet. Sørg for det er en solid blok væg som beton eller slagge blok.

For at gøre bænkpres bruge mere effektivt på den mandlige brystet en bredere greb så du ikke fokuserer hovedsageligt på armene. I stedet udvide dit greb vil være til gavn for din biceps, triceps, brystfinner majors, og i nogle tilfælde din øvre abdominal område afhængig af hvor bredt dit greb er.

Klik her for at købe Gynexin fra officielle hjemmeside
Hvordan Man Kan Reducere Mandlige Bryststørrelse?