Hvordan Bli Kvitt Menn Brystet?


Hvordan Bli Kvitt Menn Brystet?menn bryst er et resultat av overflødig fet eller kjertel vev rundt en manns brystet området. Den medisinske termen for denne tilstanden, spesielt i tilfeller av Forstørret brystkjertlene, er gynecomastia, og det kan føre til betydelig stress og sosiale ubehag til menn som lider av det.

Hvis du har gynecomastia, følger du trinnene nedenfor for å lære å kontrollere eller fjerne det.

Med så mange menn nå ser overvektig eller obese, er utvikle et sett med menn bryst (eller gynecomastia gi tilstanden riktig navn) alarmerende lett disse dager.

Dessverre, bli kvitt den fryktede menn brystkreft er mye vanskeligere, og det er absolutt ikke et enkelt tilfelle av pounding brystet med spesifikke øvelser.

SmeIter borte fenomenet skjemmende krever en finstemt diett og, avgjørende, høyre fitness-programmet.

Men fortvil ikke, med mye hardt arbeid kan du forvise menn bryst for godt. Her er alt du trenger å vite.

Klikk her for å kjøpe Gynexin fra offisielle hjemmeside

Hvorfor får noen menn menn brystet?

Hvis du er sjenert om kroppen, og er spesielt flau om såkalte mann-brystet, så være ikke, du er ikke alene og med riktig holdning og ekspertråd, de vil snart bli en ting fra fortiden.

Gynecomastia er en alvorlig årsak til forlegenhet for mange menn. Det er en rekke årsaker, de vanligste selvfølgelig overvekt.

Men omfatter andre hormonelle ubalanser, medisiner og tar narkotika.

Hvordan finner jeg ut årsaken til min?

For fleste av dere der ute er bære overflødig kroppsfett mest sannsynlig årsaken til menn brystet.

For å bli klassifisert som sunn, kroppfett bør være mindre enn 22%, og alt over dette vil begynne å bidra til menn bryst. For andre, men kan det være et mer alvorlig problem som må håndteres.

Kvinnelige hormone estrogen, for eksempel er noen ganger overprodusert i den mannlige kroppen, forårsaker vekst i brystkassen ligner på kvinner i ungdomsårene. Forhøyede nivåer av østrogen kan være forårsaket av overflødig fett, men det kan også være forårsaket av eventuelle medisiner du tar.

Og hvis du røyker mye av cannabis og plutselig spiret bryster, dette kan være grunnen.

Klikk her for å kjøpe Gynexin fra offisielle hjemmeside
Hvordan Bli Kvitt Menn Brystet?

Hva er første skritt for å bli kvitt dem?

Som med enhver fitness og vekttap målet, mister menn bryst handler om forpliktelse og vilje til å vedta en sunnere livsstil i mer enn bare et par uker.

Hvis menn brystet skyldes dårlig matvalg og litt fysisk aktivitet da, i teorien, bør de være lett å bli kvitt. Men stikker til et øvelsesprogram og spise sunt månedene kan vise seg vanskelig for mange menn som har forsømt kroppene gjennom årene.

Når det kommer til det, er det et spørsmål om hvor dårlig du vil miste menn bryst. Hvis du ønsker det nok og kanne bedrive å gjøre de nødvendige endringene, så finner du kosthold og mosjon programmet enklere å holde seg til.

Hva bør være min tilnærming til trening?

Arbeider ut regelmessig er åpenbart kommer til å være nøkkelen til å holde flatbrystet, men glemmer å gjøre noe annet enn brystet øvelser.

Ikke la deg lure til å tro du kan redusere menn bryst gjør masse press-ups eller brystet presser-dessverre er det ikke så lett. I stedet anbefaler jeg et øvelsesprogram kombinere kardiovaskulær trening og vekt trening 3 - 5 ganger en uke i minst 12 uker å etablere hvis vekten er problemet.

Måle brystet ved start og hver ukene fra da av å overvåke utviklingen. Hvis årsaken til menn brystet er vekten din, deretter en dedikert 12 ukers trening bør gi resultater og du vet at du er på rett spor.

Holde det gående og det vil være menn bryst lenger!

Klikk her for å kjøpe Gynexin fra offisielle hjemmeside
Hvordan Bli Kvitt Menn Brystet?

Er noen øvelser spesielt bra?

Tidsplanen trening bør være en svett blanding av høyt tempo kardiovaskulær trening, som intervalltrening eller lærindustrien, blandet med vekter for å fremme muskelvekst.

Benkpress, trykk ups og andre brystet øvelser vil selvfølgelig funksjonen, men du må kontrollere din trening i treningsstudio mål hele kroppen. Bygger opp ryggmuskulaturen, for eksempel vil hjelpe din holdning, og det er utrolig forskjell står opp rett kan ha på du er utseendet på brystet.

Tonet armer, skuldre og magen, kombinert med lav-kroppen andel på grunn av alle de fett-brenning cardio du har gjort, hjelper også for å gi deg en generell torso som de fleste menn ville drepe for.

Hva bør jeg gjøre med mitt kosthold?

For å si farvel til menn brystet alltid, regelmessig mosjon og, akkurat som viktigere, et sunt, balansert kosthold trenger å bli noe du overholder hver dag, ikke bare når du skyldig eller ned om kroppen.

En god sunt kosthold er kanskje mer viktig enn øvelse når det gjelder å gjenopprette noen hormonelle ubalanser. Mat som vil bidra til å redusere østrogennivå inkluderer bær, druer, meloner, ananas, brokkoli, kål, mais og grønne beens.

Men hvis menn brystet er bare et resultat av å være overvektig vil så masse trening kombinert med et sunt kosthold fungere best. En drastisk reduksjon i alkohol, sukker og raffinerte matvarer vil gå en lang vei, som vil spise mer frisk frukt, grønnsaker og magert kjøtt.

Klikk her for å kjøpe Gynexin fra offisielle hjemmeside
Hvordan Bli Kvitt Menn Brystet?

Hva om det er ikke på grunn av min vekt?

For noen menn kan det bare være et tilfelle av å miste overflødig vekt og menn brystet vil forsvinne. Hvis dette ikke er tilfelle, men har fortsatt du alternativer.

Hvis du har gitt øvelse en alvorlig gå og det hjalp ikke, så du bør besøke Fastlegen din for å diskutere muligheten for en hormonell ubalanse og kanskje forhøyede nivåer av estrogen.

Det er også verdt å snakke til din doc hvis du nylig har foreskrevet nye medisiner og endte opp med menn bryst.

Hvordan holder jeg brystet en menn bryst-fri sone?

Når din trening og kosthold regime har trådt i kraft, er det viktig at du ikke gli tilbake i gamle livsstil, som vil bare angre alle dine hardt arbeid. bare for å tenke på det som et tilfelle av hvis den ikke er ødelagt, ikke reparer det '.

Hvis du har endret kosthold og startet et øvelsesprogram som har levert virkelige resultater, sier han, så holder det gående. De viktige er å akseptere at dette er en livsstilsendring i stedet for en kortsiktig løsning, spesielt hvis du ikke ønsker å våkne opp med et par menn bryst seks måneder fra nå.

Klikk her for å kjøpe Gynexin fra offisielle hjemmeside