Hvordan At Slippe Af Mænd Bryst?


Hvordan At Slippe Af Mænd Bryst?mænd bryst er resultatet af overskydende fede eller glandulær væv omkring en mands bryst område. Den medicinske betegnelse for denne tilstand, især i tilfælde af forstørrede mælkekirtler, er gynækomasti, og det kan forårsage betydelige stress og sociale ubehag til de mænd, der lider af det.

Hvis du har gynækomasti, Følg trinene nedenfor for at lære at kontrollere eller fjerne det.

Med så mange mænd nu søger overvægtige eller fede, er at udvikle et sæt af mænd bryst (eller gynækomasti give tilstand dets rette navn) foruroligende meget nemt i disse dage.

Desværre, at slippe af med den frygtede mænd bryst er meget vanskeligere, og det er bestemt ikke en enkel sag af dunkende brystet med specifikke øvelser.

Smelter væk denne grimme fænomen kræver en fintunet kost og afgørende, den rigtige fitnessprogram.

Men fortvivl ikke, med en masse hårdt arbejde kan du forvise mænd bryst til gode. Her er alt hvad du behøver at vide.

Klik her for at købe Gynexin fra officielle hjemmeside

Hvorfor får nogle mænd mænd bryst?

Hvis du er selvbevidst om din krop, og er især flov om din såkaldte mand-bryst, så vær, du helt sikkert ikke alene og med den rette attitude og ekspertrådgivning, vil de snart blive en saga blot.

Gynækomasti er en alvorlig årsag til forlegenhed for mange mænd. Der er en række årsager, de mest almindelige selvfølgelig overvægt.

Men andre omfatter hormonelle ubalancer, medicin og tager ulovlige stoffer.

Hvordan finder jeg ud af årsagen til mine?

For størstedelen af jer derude er transporterer overskydende kropsfedt mest sandsynligt årsagen til din mænd bryst.

For at blive klassificeret som sund, din kropsfedt bør være mindre end 22%, og alt over dette vil begynde at bidrage til mænd bryst. For andre, kan der dog være et mere alvorligt problem, der skal løses.

Det kvindelige hormon østrogen, for eksempel, er undertiden overproduced inden for den mandlige krop, forårsager vækst i brystet ligner hunner i løbet af ungdomsårene. Forhøjede niveauer af østrogen kan være forårsaget af overskydende fedt, men det kan også skyldes medicin du tager.

Og hvis du ryger meget af cannabis og har pludselig spirede bryster, dette kunne være grunden til hvorfor.

Klik her for at købe Gynexin fra officielle hjemmeside
Hvordan At Slippe Af Mænd Bryst?

Hvad er det første skridt til at slippe af med dem?

Som med enhver fitness og vægttab mål, mister din mænd bryst handler om engagement og vilje til at vedtage en sundere livsstil i længere tid end blot et par uger.

Hvis mænd bryst har været forårsaget af fattige fødevarevalg og lidt fysisk aktivitet derefter, i teorien, bør de være nemme at komme af med. Dog holder sig til en øvelsesprogram og spise sundt i flere måneder kan vise sig vanskeligt for mange mænd, der har forsømt deres organer gennem årene.

Når det kommer til stykket, det er et spørgsmål om hvor dårligt du vil miste dine mænd bryst. Hvis du vil det nok og kan forpligte sig til at foretage de nødvendige ændringer, vil så du finde de kost og motion program meget lettere at holde sig til.

Hvad skal være min tilgang til at udøve?

Regelmæssigt arbejder er naturligvis kommer til at være nøglen til opholder sig flat-chested, men glem ikke at gøre noget men bryst øvelser.

Lad dig ikke narre til at tro du kan reducere mænd brystkræft ved at gøre masser af press-ups eller brystet presser – desværre er det ikke så let. I stedet jeg anbefaler en øvelsesprogram kombinerer hjerte-kar-motion og vægttræning 3 - 5 gange om ugen i mindst 12 uger til at fastslå, om din vægt er emne.

Måle dit bryst ved start og hver par uger derefter til at overvåge dine fremskridt. Hvis årsagen til brystet mænd er din vægt, derefter en dedikeret 12 ugers træning bør give resultater og du ved, at du er på rette spor.

Holde det i gang, og det vil være mænd brystkræft ikke mere!

Klik her for at købe Gynexin fra officielle hjemmeside
Hvordan At Slippe Af Mænd Bryst?

Er nogen øvelser særligt gode?

Din træning tidsplan bør være en svedig blanding af high-tempo hjerte-kar-træning, som intervaltræning eller spinning klasser, blandet med vægte at fremme muskelvækst.

Bænk presser, tryk på ups og andre bryst øvelser vil selvfølgelig indslag, men du skal sørge for din træning i fitness-centret henvender sig til hele kroppen. Opbygge dine rygmuskler, for eksempel, vil hjælp din kropsholdning, og det er utroligt forskellen stående oprejst kan have på du er udseendet af dit bryst.

Tonet arme, skuldre og mave, når kombineret med lav-krop procent på grund af alle du har gjort, cardio fedt-brænding hjælper også til at give dig en overordnet torso, som de fleste mænd ville dræbe for.

Hvad skal jeg gøre ved min kost?

For at sige farvel til brystet mænd for evigt, regelmæssig motion og lige så vigtigt, en sund, velafbalanceret kost skal være noget du overholder hver dag, ikke bare når du føler dig skyldig eller ned om kroppen.

En god sund kost er måske mere vigtigt end motion når det kommer til at genoprette eventuelle hormonelle ubalancer. Fødevarer, der vil medvirke til at reducere østrogen niveauer omfatter bær, druer, meloner, ananas, broccoli, kål, majs og grøn beens.

Men hvis mænd brystet er simpelthen et resultat af at være overvægtig derefter masser af træning kombineret med en sund kost fungerer bedst. En drastisk reduktion i alkohol, sukker og raffinerede forarbejdede fødevarer vil gå en lang vej, som vil spise mere frisk frugt, grøntsager og magert kød.

Klik her for at købe Gynexin fra officielle hjemmeside
Hvordan At Slippe Af Mænd Bryst?

Hvad hvis det er ikke på grund af min vægt?

For nogle mænd kan det bare være et tilfælde af at miste den overskydende vægt og mænd brystet vil forsvinde. Hvis dette ikke er tilfældet for dig, så dog du stadig muligheder.

Hvis du har givet har ikke motion en alvorlig gå og det hjulpet, så bør du besøge din læge for at diskutere muligheden af en hormonel ubalance og måske forhøjede niveauer af østrogen.

Det er også værd at tale med din doc hvis du har for nylig ordineret ny medicin og endte med mænd bryst.

Hvordan holder jeg mit bryst en mænd bryst-fri zone?

Når din motion og kost regime er trådt i kraft, er det vigtigt, at du ikke glider tilbage i din gamle livsstil, som kun vil fortryde alle dine hårdt arbejde. bare for at tænke på det som en sag af, hvis det ikke er brudt, don't fix det '.

Hvis du har ændret din kost og startede en øvelsesprogram, der har afgivet reelle resultater, siger han, derefter holde det i gang. De vigtigste er at acceptere, at dette er en livsstilsændring i stedet for en kortsigtet fix, især hvis du ikke ønsker at vågne op med et andet par af mænd bryst seks måneder fra nu.

Klik her for at købe Gynexin fra officielle hjemmeside