Hvor Hen Til Indkøbe Valle Proteintilskud?


Hvor Hen Til Indkøbe Valle Proteintilskud?Du har lige lavet den modige beslutning om at slutte op med din lokale træningscenter og starte nogle regelmæssige vægttræning med målet om at komme tilbage i form. Efter et par uger du gøre nogle venner og lærer hurtigt at de fleste bruger en form for tillæg i forbindelse med deres uddannelse.

Med lidt mere sondering finde du ud af at de fleste synes at være på nogle type af proteintilskud, med valleprotein er den mest populære. Hvis du er ligesom gennemsnitlige; du behøver ikke en stak kontanter at spille rundt med, når det kommer til at købe kosttilskud. Så hvis du vil købe en valleproteinpulver – ønskede værdi og kvalitet – hvilket rejser spørgsmålet; Hvad er den bedste valleproteinpulver?

De fleste motion forskere, ernæringseksperter og fitness fagfolk er enige om en god kvalitet valleproteinpulver repræsenterer det vigtigste supplement til den gennemsnitlige person involveret i regelmæssig vægt uddannelse eller modstand motion. Men bare at fortælle nogen, de har brug for en valleproteinpulver kun løser halvdelen deres problem. En af de største udfordringer, når de skal vælge whey protein supplement er den enorme mængde af muligheder til rådighed.

Klik her for at købe valleprotein

Valleprotein er vigtigt

I dag får du næsten uanset valleprotein, du ønsker – det være sig en super-store eller mini balje, eksotiske smagsvarianter eller aromatiseret eller klar til at drikke valleprotein. Whey proteinpulver kommer selv i en vifte af containere, nemlig bøtter, tasker, poser, flasker og papkasser.

Så har du fået de forskellige typer: hydrolyseret, isolere og koncentrere os. Alle disse faktorer påvirker naturligvis prisen slutningen af pulver, så det er nyttigt at vide nogle af de vigtigste faktorer, der bestemmer den værdi og kvalitet af den gennemsnitlige valleproteinpulver.

Et par praktiske tips kan være nyttigt, når du forsøger at vælge en god kvalitet, værdi for pengene Valle proteinpulver. Først og fremmest lære at blive en ivrig etiket læser. Mere specifikt komme ind i vane med at læse den højre kolonne i den ernæringsmæssige panel.

Denne kolonne giver dig det procentvise indhold af makronæringsstoffer, herunder protein. Hvis dit primære mål er værdi for pengene, så ønsker du ikke et proteinpulver, der har høje niveauer af carbs (dvs. over 10g pr. 100g servering). Ekstra carbs fortyndes bare din dollar.

Snarere end blive påvirket af remedier på etiketten, lære at læse og analysere ingredienslisten. Producenter og forhandlere kan sige alt, hvad de ønsker om et bestemt produkt, men de kan ikke lyve, når det kommer til ingredienserne. Husk, at ingredienserne er opført i faldende rækkefølge.

Så ved at læse de ernæringsmæssige panel og ingredienslisten omhyggeligt, kan du gøre nogle rimelig præcis antagelser om mængden af visse ingredienser og dermed værdien af valleprotein.

Klik her for at købe valleprotein

Typer af valleprotein

Det andre vigtige spørgsmål er typen af valleprotein. De to hovedtyper af valleprotein er whey protein koncentrat (WPC) og whey protein isolat (WPI). WPC og WPI uenig overvejende i deres procentdel proteinindhold, med WPI at have den højeste af to.

Den anden afgørende forskel mellem disse to proteiner er, hvordan de bliver behandlet med ' ion-udveksling "og"cross-flow mikrofiltrering"to store teknikker. Endelig, den andre store type af valleprotein er whey protein hydrolysat. Vi vil diskutere dette yderligere nedenfor.

Ion-udveksling kromatografi

Ion-udveksling kromatografi er en almindeligt anvendte proces til fremstilling af whey protein isolat, som indeholder et højt niveau af protein, dvs > 90%.  Det eneste problem med nogle ældre metoder af ion-udveksling er, at de bruger høj temperatur og/eller syre, som kan denaturerer proteiner. Denatureringen protein er beslægtet med skiftende er strukturelle konfiguration – hvilket gør det nytteløst at kroppen.

Mere advacned metoder af ion-udveksling kromatografi er siden blevet udviklet som beskæftiger lav temperatur/syrer for at forhindre denaturering. Mange producenter gå til besværet med angivelse af, deres produkt indeholder 'lav-temperatur' forarbejdede ionbytning whey protein isolat. Sørg for at kigge for sådanne fordringer, når de vælger en whey protein isolat.

Cross-Flow mikrofiltrering

Den andre fælles metode bruges til at behandle valleprotein er cross-flow mikrofiltrering (CFM). I modsætning til nogle af de ældre metoder, ion-udveksling producerer CFM denaturerede proteiner. CFM whey protein isolat har også en anden profil af Valle protein fraktioner.

Mest bemærkelsesværdigt, indeholder det højere niveauer af glycomakropeptid (GMP) brøkdel og lavere niveauer af betalaktoglobulin brøkdel. Igen, de fleste producenter bruger denne type af valleprotein i deres produkt gør et punkt til at angive det på deres etiket og/eller ingrediens listen. For yderligere information om de forskellige databehandling for valleprotein, venligst se vores artikel: "At vælge den bedste proteintilskud".

Klik her for at købe valleprotein

Hydrolyseret valleprotein

I en nøddeskal, er hydrolyseret valleprotein valleprotein, der har været opdelt i meget mindre kæder af aminosyrer (dvs. peptider). Denne form for protein er designet til at kopiere form protein er i, når det har passeret gennem mave-tarmkanalen.

I overensstemmelse hermed, Valle proteinhydrolysater kræver mindre fordøjelsen end WPI og derfor tages i muskler og andet væv meget hurtigt. Den vigtigste faktor med Valle proteinhydrolysater er deres "grad af hydrolyse". Dette bestemmer igen graden som protein er opdelt i mindre peptider.

Mens Valle proteinhydrolysater med en høj grad af hydrolyse er bedste, når det kommer til at maksimere muskel anabolisme, er der en fangst på et praktisk niveau; nemlig, jo højere grad af hydrolyse-jo højere bitterhed af produktet. Igen, skal du omhyggeligt læse etiketten/produktinformation samt ingredienser listen til at bestemme, hvilken type af Valle protein hydrolysat anvendes i et produkt.

Som normalt er tilfældet med enhver præmie ingrediens, vil producenter ofte gå til besværet med angivelse på etiketten, det indeholder en whey protein hydrolysat med en høj grad af hydrolyse. På grund af sin overlegne effekt på muskelvækst og genopretning samt de yderligere behandlingstrin er Valle proteinhydrolysater generelt dyrere end whey protein isolater og whey proteinkoncentrater.

Klik her for at købe valleprotein

Whey Protein Type og prissammenligning

Den ovenstående øvelse giver et godt eksempel på hvordan prisen på forskellige typer af valleprotein kan variere betydeligt. Det er derfor vigtigt, at du har en idé om, hvad du er ude efter, når de køber en valleprotein.

Hvis dit køb er hovedsagelig dikteret af værdi, kan derefter ved shopping omhyggeligt, du afhente en whey protein koncentrat, der har en rimelig høj proteinkoncentration og protein kvalitet til en fantastisk pris. Omvendt, hvis kvalitet er din primære bekymring, valleprotein hydrolysater er bedste, men husk på, vel at mærke vil betale meget mere pr. gram protein for en god kvalitet whey protein hydrolysat.

Whey protein isolater er naturligvis, den gyldne middelvej og derfor den mest populære. Af shopping rundt om du kan få en god whey protein isoleres, med stor kvalitet udenaturerede protein, på en høj koncentration for mellem $50 og $70 på karret. Bare være opmærksom på, at ekstra ting som vitaminer/mineraler, aminer, kreatin, kulhydrater osv fortyndes proteinet, så du får mindre protein for din dollar.

Klik her for at købe valleprotein

Whey Protein Type og anvendelse

Det næste spørgsmål er: "Hvad er dine særlige anvendelsesformål for din Valle protein komplettere". Hvis det er simpelthen at øge kvalitet proteinindhold i din kost for øget immunitet, generelle sundhed og vedligeholdelse af muskelmasse, derefter er et Valle protein koncentrat en stor værdi for pengene indstilling.

Omvendt hvis du påtænker at bruge en whey protein supplement til at forøge din vægttræning, derefter valleprotein isolater og hydrolysater er bedste.

Mange Valle proteinpulver indeholder blandinger af alle de store valleproteiner, nemlig Valle protein koncentrat, whey protein isolat og whey protein hydrolysat. Disse proteiner er bedst egnet til at øge kvalitet proteinindtag, med nogle populære eksempler herunder Optimum Nutrition's 100% Whey guldstandarden og Dymatize Nutrition Elite Whey.

Når du vælger en blandet valleproteinpulver, bare husk at ingredienser er opført i rækkefølge efter faldende mængde og husk at valleprotein prisfaldene i rækkefølge: hydrolysat, isolere og koncentrat. Dette bør hjælpe dig med at tyde dine bedste værdi for pengene blandet Valle proteinpulver.

Hvis prisen er underordnet i forhold til dine træningsmål, derefter styre fri af blandinger indeholdende whey protein koncentrat, medmindre whey protein koncentrat er en af de nyere generation typer, der indeholder di, tri og oligo peptider. Sådanne whey proteinkoncentrater er typisk angivet som "cross flow mikrofiltreret og/eller ultrafiltered Valleprotein koncentrat".

Produkter såsom elementært ernæring WPI, Maxs WPI og Redback hurtige WPI er eksempler på pure whey protein isoleres pulver, der er bedst egnet til at have efter træning. Alternativt, repræsenterer produkter såsom Optimum nutritions platin Hydro Valle, NoGrp Reload HGF og BNRG Proto Valle de premium post-workout valleproteiner indeholder kun whey protein hydrolysat. Disse valleproteiner giver dig den mest potente anabolske stimulans til at forøge din vægttræning.

Klik her for at købe valleprotein

Resumé

Så som du gå i gang med din nye fitness regime og Træd ind i verden af valleprotein, tage tid til at læse alle de ernærings paneler og ingredienser omhyggeligt, især hvis du er på et budget. Prøv at bestemme vigtigste grunden til du vil en valleprotein, dvs boost din kvalitet proteinindtag, måltid udskiftning, fedt tab eller forbedre muskel gevinster fra din vægttræning.

Vores hjemmeside indeholder et omfattende udvalg af både whey proteinkoncentrater og whey protein isolater at vælge fra, med fuld produktbeskrivelser, ernæringsmæssige oplysninger, cost per gram af pulver og omkostningerne pr. mølle af protein.

Der er et stor udvalg i priserne, så ved at tage sig tid til at gennemgå alle oplysninger omhyggeligt, du kan potentielt spare en masse penge og den bedste nyhed er, at dette ikke altid behøver at betyde et betydeligt kompromis i kvalitet.

Klik her for at købe valleprotein