Hur Man Minskar Manliga Bröststorlek?


Hur Man Minskar Manliga Bröststorlek?Förstorade bröst hos män kan orsakas av flera saker. De första två som kommer att tänka är hormon störningar och övervikt.

Det finns anledningar varför en kille kan ha mannen bröst. Först är ett medicinskt tillstånd.

Kliniska gynekomasti – manliga Bröstförstoring – kan bero på en hormonell obalans eller förhöjda nivåer av östrogen och sänkta nivåer av testosteron.

Det är oftast inte ett allvarligt problem och får gå bort sina egna. Men om du tror att du har gynekomasti och fortsätter att envisas, bör du besöka en läkare för att ta reda på om läkemedel eller kirurgi hjälper.

Klicka här för att köpa Gynexin från officiella hemsida

Hur man minskar manliga Bröststorlek?

Rensa upp din kost

Den första sak att göra är att få bli av med alla skräpmat, snabbmat och hög fett livsmedel från din kost, inklusive allt som är djupa stekt, mycket bearbetade, mycket raffinerad och hög i mättat fett. Äta frukt, grönsaker, hela korn och magra källor till protein, och drick mycket vatten.

Gynekomasti är en ovanligt hormon obalans hos vuxna och unga män som orsakar bröst vävnad att utvecklas på ett sätt som liknar bröstvävnad hos kvinnor.

I ärenden som rör vuxna eller äldre tonåringar, kan det vara ett tecken på en allvarlig underliggande hälsotillstånd som cancer av hypofysen, adrenal gland(s) eller testiklar. I unga tonåringar är det oftast ett tillfälligt problem som orsakas av de hormonförändringar som associeras med puberteten.

Gör några kort.

Utföra aerob träning tre till fyra gånger i veckan för 45 till 60 minuter. Det kan vara jogging, cykling, simning, rodd, trappa kliva eller något du hittar njutbar.

Klicka här för att köpa Gynexin från officiella hemsida
Göra armhävningar.

Arbetar bröstmusklerna bygger bröstet, slätar ut bröstet och också bränna några kalorier eftersom muskeln är metaboliskt aktiva. Ligg på magen. Placera händerna vid axlarna med armbågarna böjda. Håll kroppen rak som du driva din kropp i luften tills armarna lockout. Nu sakta sänka dig själv tills du är strax ovanför marken och upprepa.

Göra bänk pressar.

Ligga på en Träningsbänken med baren på säkerhet racket. Placera händerna om bara förbi skuldra bredd isär. Lyft baren och förlänga armarna över din kropp över bröstet. Sakta sänka ribban tills den är ungefär en tum ovanför bröstet. Lyfta tillbaka upp och göra ett antal reps.

Se en plastikkirurg.

Du kan få operation för att avlägsna vävnad i ett öppenvården förfarandet. Om vävnaden är fett, kan Fettsugning göras. Om vävnaden är fast, måste det vara censurerade och tas bort.

Göra ett läkarbesök.

Gynekomasti är ett tillstånd där det finns en obalans av östrogen och testosteron i den manliga kroppen, vilket resulterar i Bröstförstoring. Din läkare kan ordinera en medicin som kan hjälpa till att jämna ut dina hormonnivåer.

Klicka här för att köpa Gynexin från officiella hemsida
För att göra push ups lättare, börja med händerna på ett bord, stol eller box. Håll arbeta dig ner tills du kommer till golvet. En annan enklare variant börjar med knäna på golvet. Du kan också göra bänkpress med hantlar på en bänk eller på en schweizisk boll.

Kom ihåg att andas ordentligt när man gör bröst övningar. Andas in på den lägre delen och andas ut på ansträngning. För medicin ball bröst pass, om du inte har en partner, Använd en vägg istället. Se till att det är en solid block mur som betong eller aska block.

Bänkpress effektivare på manliga bröstet använda ett bredare grepp så att du inte fokus främst på armarna. Istället ökar greppet skulle vara fördelaktigt att dina biceps, triceps, bröst majors, och i vissa fall din övre buken beroende på hur bred din grepp är.

Klicka här för att köpa Gynexin från officiella hemsida
Hur Man Minskar Manliga Bröststorlek?