Hur Gå Upp I Vikt Snabbt?


Hur Gå Upp I Vikt Snabbt?Viktökning kan vara en betungande dilemma för dem som har svårt att göra så. Här är några tips om hur att vinna vikt, som kan integreras, att få det väl försett utseendet.

Hur kan jag gå upp i vikt? – Ställa den frågan, och alla får du blir förvirrade ser ut. För de flesta, frågan är som att höra någon be – hur gör jag har en bilolycka? eller någon berätta för mig, hur bryter jag mitt ben?

För många människor, särskilt de som har ett metamorphic organ på grund av genetik, frustrerad över att fastna på den ljusare sidan av vägning skalan, är det dock en legitim strävan.

För de som är väl utrustade finns tips och Dieter galore på hur gå ner i vikt, för dem som söker efter tips på hur man upp i vikt, kan men vara en ensam kamp faktiskt.

Så, för någon där ute desperat söker effektiv viktminskning viktökning tips, här är några som hjälper dig att gå upp i vikt snabbt.

Klicka här för att köpa vikt vinna tillägg

Äta mer för att gå upp i vikt snabbt

Hur Gå Upp I Vikt Snabbt?Även om det kan vara uppenbara, det är bra råd. Enkelt uttryckt för att gå upp i vikt måste du förbruka mer kalorier än du ned. För att vara effektiv, har det dock ske på ett kontrollerat sätt.

Först börja genom att räkna hur många kalorier du förbrukar på en dag. Inte göra några ändringar i kosten, bara äta som du brukar göra, och kolla hur många kalorier du förbrukar normalt.

Försök att vara så exakt som möjligt, eftersom detta är ett mycket viktigt steg. Och också, kolla in din vikt. Sedan, start från nästa dag för att räkna kalorier, öka ditt kaloriintag med ca 300 till 500 kalorier.

Så, till exempel om du äter normalt 1 500 kalorier per dag, bör du börja äta 2000 kalorier per dag för resten av veckan. Också, istället för tre stora måltider per dag, eller äta mat hela dagen, det är tillrådligt att sprida kalorier över fem till sex mindre måltider.

Klicka här för att köpa vikt vinna tillägg

Äta rätt att gå upp i vikt snabbt

Hur Gå Upp I Vikt Snabbt?Samtidigt ökar kaloriintaget kommer att påverka hur mycket du väger direkt, blir det typ av mat du äter som kommer att påverka vilken typ av vikt du lägger på.

Därför, om du vill ha en estetiskt tilltalande och hälsosam viktökning, bestående av muskelmassa i stället för bara mer kroppsfett vikt, det är viktigt att fokusera på äta hälsosam mat och undvika skräpmat.

En hälsosam kost bör bestå av 20-50 procent kolhydrater, 30-50 procent protein och ca 20-40 procent fett, mest som bör komma från essentiella fettsyror.

Olika nyckeltal i dessa intervall kan utarbetas enligt individuella behov.

Klicka här för att köpa vikt vinna tillägg

Lyfta vikter för att gå upp i vikt snabbt

Hur Gå Upp I Vikt Snabbt?Samtidigt öka kaloriintag och äta hälsosam mat är viktigt för viktökning, ett vikt-träningsprogram skräddarsydda mot kroppen lägga muskel är en viktig faktor som måste införlivas.

Din vikt-utbildning rutin bör koncentreras på övningar som involverar sammansatta tyngdlyftning, vilket innebär att övningar som kräver användning av flera grupper av muskler som bänkpress och knäböj.

De vikter som du lyfter bör tillåta gör 6-12 reps varje set. Medan spänner som innebär högre reps kommer att tona upp dina muskler, kommer de inte att räcka att signalera muskeltillväxt i kroppen. Med varje träningspass, prova att öka reps eller mängden vikt ska hävas.

Dock måste vara försiktig att inte gå överbord om träning. Mycket ofta, de som har svårt att gå upp i vikt, bli gym missbrukare, som faktiskt kan motverka produktiva.

Först, eftersom det bränner bort för många kalorier, som annars kunde hjälpa bygga muskler och andra, eftersom musklerna få över utbildade genom att vara arbetat för hårt, vilket resulterar i att de inte svarar.

Klicka här för att köpa vikt vinna tillägg

Välj kosttillskott klokt att gå upp i vikt snabbt

Medan det finns gott om är kosttillskott tillgängliga på marknaden, de flesta av dem sämre jämfört med naturlig mat, särskilt för att bygga muskler för att gå upp i vikt.

Naturlig mat är överlägsen genom att ha många naturligt förekommande mineraler och vitaminer som är bra för muskeltillväxt. I själva verket är det tillrådligt att undvika vikt vinna pulver, eftersom de flesta av dem är bara tomma kalorier, inte mycket annorlunda från skräp livsmedel på marknaden.

Några av de kosttillskott som kan vara värt att prova är L glutamin, i måttliga mängder, kreatin och ett bra proteinpulver utan konstgjorda smakämnen, sötningsmedel och färger. Dock innan du tar någon typ av tillägg, måste du rådgöra med en läkare om dess effekt och säkerhet.

En stor dos av motivation, en effektiv viktminskning träningsprogram och en hälsosam kost kommer att besvara din ‘ hur du vinna vikt snabbt "fråga. Och ännu bättre, när du uppnå ditt mål att gå upp i vikt, behöver du inte ställa den frågan igen och möta de förvirrade ser kastat på dig.

Klicka här för att köpa vikt vinna tillägg