Hur Bli Av Män Bröst?


Hur Bli Av Män Bröst?män bröst är resultatet av överflödigt fett eller glandular vävnad runt en mans brösten. Den medicinska termen för detta tillstånd, särskilt i fall av förstorade bröstkörtlar, är gynekomasti, och det kan orsaka betydande stress och social obehag till de män som lider av det.

Om du har gynekomasti, Följ stegen nedan för att lära sig att kontrollera eller eliminera den.

Med så många män nu söker överviktiga eller feta, är utveckla en uppsättning män bröst (eller gynekomasti ge villkora dess rätta namn) oroväckande lätt dessa dagar.

Tyvärr, att bli av med den fruktade män brösten är mycket svårare, och det är verkligen inte ett enkelt fall av bultande bröstet med specifika övningar.

Smälter bort detta fula fenomen kräver ett finstämt kost och, ytterst, programmet rätt fitness.

Men misströsta inte, med en hel del hårt arbete kan du förvisa män bröst för gott. Här finns allt du behöver veta.

Klicka här för att köpa Gynexin från officiella hemsida

Varför får vissa män män bröst?

Om du är själv medveten om din kropp och, i synnerhet, är generad om s.k. man-bröstet, då vara inte, du är säkerligen inte ensam och med rätt inställning och expertråd, de blir snart ett minne blott.

Gynekomasti är en allvarlig orsak till besvär för många män. Det finns ett antal orsaker, den vanligaste naturligtvis övervikt.

Dock inkludera andra hormonella obalanser, medicinering och olagliga droger.

Hur tar jag reda på orsaken till mig?

För flesta av er där ute är redovisade överskott kroppsfett troligen orsaken till dina män bröst.

För att klassas som friska, ditt kroppsfett bör vara mindre än 22%, och något över detta börjar att bidra till män bröst. För andra, men kan det vara ett allvarligare problem som måste åtgärdas.

Det kvinnliga könshormonet östrogen, exempelvis är ibland overproduced inom den manliga kroppen, orsakar tillväxt i bröstet liknar honorna under tonåren. Förhöjda nivåer av östrogen kan orsakas av överflödigt fett, men det kan också orsakas av någon medicin du tar.

Och om du röker cannabis mycket och plötsligt har grodda bröst, detta kan vara anledningen till.

Klicka här för att köpa Gynexin från officiella hemsida
Hur Bli Av Män Bröst?

Vad är det första steget till att bli av med dem?

Som med alla fitness eller viktminskning mål, att förlora dina män bröst handlar om engagemang och vilja att anta en hälsosammare livsstil längre än bara några veckor.

Om män bröst har orsakats av Val av dålig mat och lite motion då, i teorin, bör de vara lätt att bli av med. Dock hålla sig till ett program för motion och äta hälsosamt för flera månader kan visa sig svårt för många män som har försummat sina kroppar under åren.

När det kommer till kritan, det är en fråga om hur illa du vill förlora din män bröst. Om du vill det tillräckligt och kan åta sig att göra de nödvändiga ändringarna, sedan hittar du den diet och motion program mycket lättare att hålla sig till.

Vad bör min strategi att utöva?

Träna regelbundet kommer uppenbarligen att vara nyckeln till stanna platt överkropp, men glöm gör ingenting men bröst övningar.

Låt dig inte luras att tro att du kan minska män bröst genom att göra massor av armhävningar eller bröst pressar – tyvärr är det inte så lätt. I stället rekommenderar jag en övning program kombinera konditionsträning och styrketräning 3 - 5 gånger i veckan i minst 12 veckor att fastställa om din vikt är frågan.

Mäta bröstet i början och var några veckor sedan för att övervaka dina framsteg. Om orsaken till dina män bröst är din vikt, då en dedikerad 12 veckor av träning ska ge resultat och du vet att du är på rätt spår.

Hålla den igång och det ska bli män bröst inte mer!

Klicka här för att köpa Gynexin från officiella hemsida
Hur Bli Av Män Bröst?

Är några övningar särskilt bra?

Ditt träningsschema ska vara en svettig mix av hög-tempo kardiovaskulär träning, som intervallträning eller spinning klasser, blandas med vikter för att främja muskeltillväxt.

Bänk pressar, tryck på ups och andra bröstet övningar kommer naturligtvis funktionen, men du bör kontrollera din träning i gymmet riktar sig till hela kroppen. Bygga upp din rygg muskler, till exempel, kommer att hjälp din hållning och det är fantastiskt skillnaden stående rakt upp kan ha å du utseendet på bröstet.

Tonas armar, axlar och mage, i kombination med låg-kropp delen på grund av alla den fettförbränning hjärt du har gjort, hjälper också för att ge dig en övergripande torso som de flesta män skulle döda för.

Vad ska jag göra om min kost?

För att säga adjö till dina män bröst för evigt, regelbunden motion och, lika viktigt, en hälsosam, balanserad kost måste bli något du följer varje dag, inte bara när du känner dig skyldig eller ner om din kropp.

En god hälsosam kost är kanske mer viktigt än övning när det gäller att återställa eventuella hormonella obalanser. Livsmedel som bidrar till att minska östrogen nivåer omfattar bär, vindruvor, meloner, ananas, broccoli, kål, majs och gröna beens.

Dock om män bröst är helt enkelt en följd av övervikt som sedan gott om motion i kombination med en hälsosam kost fungerar bäst. En drastisk minskning av alkohol, socker och raffinerade bearbetade livsmedel kommer att gå långt, som kommer att äta mer frukt, grönsaker och magert kött.

Klicka här för att köpa Gynexin från officiella hemsida
Hur Bli Av Män Bröst?

Tänk om det är inte på grund av min vikt?

För vissa män kan det bara vara ett fall av att förlora övervikt och män bröst kommer att försvinna. Om detta inte är fallet för dig, men har då du fortfarande alternativ.

Om du har gett har inte övning ett seriöst gå och det hjälpt, så ska du besöka din husläkare för att diskutera möjligheten av en hormonell obalans och kanske förhöjda nivåer av östrogen.

Det är också värt att tala till din doc om du nyligen har ordinerats ny medicin och slutade med män bröst.

Hur håller jag mitt bröst en män bröst-fri zon?

När din motion och kost regim har trätt i kraft, är det viktigt att du inte glida in i din gamla livsstil, som kommer bara ångra all din hård arbete. bara för att se det som ett fall av om det inte är trasigt, laga det inte ".

Om du har ändrat din kost och började en övning program som har levererat verkliga resultat, säger han, sedan hålla den igång. De viktigaste är att acceptera att detta är en livsstilsförändring i stället för en kortsiktig lösning, särskilt om du inte vill vakna upp med ett annat par män bröst sex månader från och med nu.

Klicka här för att köpa Gynexin från officiella hemsida