Hol Lehet Vásárolni A Tejsavó Fehérje Kiegészítő?


Hol Lehet Vásárolni A Tejsavó Fehérje Kiegészítő?Épp most a bátor döntést, hogy csatlakozz fel a helyi tornateremben, és elkezd valamilyen rendszeres súly képzés azzal a céllal, kapok vissza a forma. Néhány hét után, hogy néhány barátot, és gyorsan megtanulják, hogy a legtöbb használ valamilyen kiegészítő képzés együtt.

Egy kicsit több szondázás, megtudhatja, hogy a legtöbb úgy tűnik, hogy bizonyos típusú fehérje kiegészítésére, a tejsavó fehérje lét a leg--bb népszerű. Ha te, mint az átlagos; Önnek nem kell egy halom készpénz-hoz játék körül-val Mikor jön-hoz vásárol kiegészítők. Tehát, ha megy vásárolni egy tejsavó-fehérje por – kívánt értéket és minőséget – felmerül a kérdés; Mi a legjobb tejsavó-fehérje por?

A legtöbb gyakorlat tudósok, táplálkozási és fitness szakemberek egyetértenek abban, hogy egy jó minőségű tejsavó-fehérje por képviseli a legfontosabb kiegészítés részt rendszeres súly képzés vagy rezisztencia edzés átlagos egyén számára. De csak mondja valaki, szükségük van a tejsavó-fehérje por csak megfejt fele a probléma. Az egyik a legnagyobb kihívás, amikor kiválasztják a tejsavó fehérje kiegészítésére, a hatalmas mennyiségű rendelkezésre álló lehetőségek.

Kattintson ide vásárolni tejsavó-fehérje

Tejsavó fehérje fontos

Manapság szinte lehet kapni bármilyen kívánt – legyen az egy szuper-méretű vagy mini kád, egzotikus ízek vagy szagtalan vagy kész ital tejsavófehérje tejsavó-fehérje. Tejsavó fehérje porok is jön egy sor tartályok, nevezetesen, kádak, zsákok, tasakok, üveg és karton dobozok.

Akkor megvan a különböző típusok:, elkülöníteni, és koncentrálni. Ezek a tényezők nyilvánvalóan befolyásolja a végső ára a por, így hasznos tudni, hogy néhány, a kulcsfontosságú tényezők, amelyek meghatározzák az értékét és minőségét az átlagos tejsavó-fehérje por.

Néhány gyakorlati mutató hasznos lehet, amikor megpróbálják kiválasztani a jó minőségű, ár-érték pénz tejsavó-fehérje por. Először is megtanulják, hogy lett egy mohó címke olvasó. Pontosabban bejutni a szokás-ból olvasó a jobb oldali oszlopban a táplálkozási testület.

Ezt az oszlopot ad a makro, beleértve a fehérje százalékos tartalmát. Ha a fő cél érték pénzért, akkor érdemes nem egy fehérje, amely magas szintű szénhidrát (azaz több mint 10g / 100g adag). További szénhidrát csak híg a dollár.

Inkább, mint hogy megingott a kellékek, a címkén, tanulni, olvasni és elemezni az összetevők listáján. Gyártók és viszonteladók mondani mindent, amit akar egy bizonyos terméket, de nem hazudnak, amikor az összetevők. Ne feledje, hogy az összetevők csökkenő sorrendben szerepelnek.

Így gondosan olvassa el a táplálkozási testület és az összetevők listáját, lehet, hogy néhány meglehetősen pontos feltételezéseket a bizonyos összetevők, és ezért az értéke a tejsavó-fehérje.

Kattintson ide vásárolni tejsavó-fehérje

Tejsavó fehérje típusú

A másik fontos kérdés a tejsavó-fehérje típus. Tejsavó fehérje két fő típusa a savó fehérje koncentrátum (WPC) és a tejsavó protein izolátum (WPI). WPC és WPI túlnyomórészt különböznek százalékos fehérjetartalmát, a WPI birtoklás-a kettő közül a magasabb.

A másik fontos különbség között ezek két olyan fehérje, hogyan dolgozza fel az a ' ioncserélő "és a"cross-flow mikroszűréssel"a két nagy technikák. Végül a más jelentős típusú tejsavófehérje a tejsavó fehérje hidrolizátumok. Fogjuk megvitatni ezt alább.

Ioncserés kromatográfia

Ioncserés kromatográfia egy általánosan használt folyamat-hoz gyártás a tejsavó protein izolátum, amely tartalmaz egy magas fehérje, azaz > 90 %-át.  Néhány régebbi módszer az ioncserélő az egyetlen probléma az, hogy használja a magas hőmérséklet és/vagy sav, amely lehet denaturálása a fehérje. Denaturálás fehérje is hasonló módosítása a strukturális konfiguráció – így a test használhatatlanná téve.

Több advacned módszer az ioncserélő kromatográfiás óta dolgoztak amelyek foglalkoztatnak alacsony hőmérséklet/savak denaturálás megakadályozása érdekében. Sok gyártó menni a fáradságot, hogy meghatározza, hogy a termék tartalmaz-e "alacsony hőmérsékletű" feldolgozott ioncserélő tejsavó fehérje izolátum. Győződjön meg róla, hogy néz ki az ilyen követelések, amikor kiválasztják a tejsavó fehérje izolátum.

Cross-Flow mikroszűréssel

A más közös tejsavó fehérje feldolgozására használt módszer cross-flow mikroszűréssel (CFM). Ellentétben néhány régebbi módszer, ion-csere CFM termel denaturált fehérje. CFM tejsavó fehérje izolátum is birtokol egy különböző arcél tejsavó fehérje frakciók.

Leginkább benne a glikomakropeptid (GMP) frakció magasabb és alacsonyabb a béta-lactoglobulin-frakció. Ismét a legtöbb gyártó ezt a fajta tejsavó-fehérje segítségével a termék, hogy egy pont megadása a címkén és/vagy az összetevő listán. További információ a különböző feldolgozási technikák a tejsavó fehérje, kérjük, olvassa el cikkünket: "Kiválasztása a legjobb fehérje-kiegészítés".

Kattintson ide vásárolni tejsavó-fehérje

Hidrolizált tejsavó-fehérje

Dióhéjban hidrolizált tejsavófehérje a tejsavó-fehérje, hogy sokkal kisebb láncok az aminosavak (azaz peptidek) a megromlott. Ez a fajta fehérje célja, hogy lemásolni a forma fehérje van, egyszer már áthalad a gyomor-bél traktus.

Ennek megfelelően tejsavó fehérje-hidrolizátumok megkövetel kevesebb mint WPI emésztést és ezért figyelembe izom és más szövetek nagyon gyorsan. A legfontosabb tényező a tejsavó fehérje-hidrolizátumok, azok "hidrolízis foka". Ez viszont határozza meg, amelyhez a fehérje bontani kisebb peptidek mértékét.

Míg a tejsavó fehérje-hidrolizátumok nagyfokú hidrolízis a legjobb Mikor jön-hoz izom anabolizmust maximalizálása, van egy fogást a gyakorlati szinten; nevezetesen a magasabb fokú hidrolízis – minél magasabb a keserűség, a termék. Újra meg kell gondosan olvassa el a termék címke/adatai, valamint az összetevők felsorolásakor a tejsavó fehérje hidrolizátumok használni olyan termék típusának meghatározásához.

Mint általában minden prémium összetevő, a gyártók gyakran menni a fáradságot, hogy meghatározza a termék címkéjén tartalmaz egy magas fokú hidrolízis tejsavó fehérje hidrolizátum. Mert kiváló hatását a izomnövekedést és helyreállítási, valamint a további lépéseket tejsavó fehérje-hidrolizátumok általában drágábbak, mint a tejsavó protein izolátum és a tejsavó-fehérje koncentrátumok.

Kattintson ide vásárolni tejsavó-fehérje

Tejsavó fehérje típus és ár-összehasonlítást

A fenti gyakorlat itt egy jó példa arra, hogyan változhat a különböző típusú tejsavófehérje ára jelentősen. Ezért fontos, hogy van néhány ötlet, amit követően a tejsavó-fehérje vásárlásakor.

Ha a beszerzési nagyrészt diktálta értéket, majd vásárlás gondosan, akkor vedd fel a savó fehérje koncentrátum, hogy egy meglehetősen magas protein koncentrációra és a fehérje minőség kedvező áron. Ezzel szemben ha a minősége az elsődleges szempont, tejsavó fehérje hidrolizátumok a legjobb, de ne feledd fizet sok több / gramm fehérje egy jó minőségű tejsavó fehérje hidrolizátumok.

Természetesen a tejsavó protein izolátum a középutat, és ezért a legnépszerűbb. Bevásárlás körül, akkor kap egy jó tejsavó-fehérje elkülönítése, kiváló minőségű nem denaturált fehérje, egy nagy koncentrációban a $50 és $70 kád között. Csak légy tudatában, hogy további elemek, mint a vitaminok/ásványi anyagokat, aminosavakat, kreatin, szénhidrát stb hígítsuk a fehérje, így kevesebb fehérjét, a dollár.

Kattintson ide vásárolni tejsavó-fehérje

Tejsavó fehérje típus és alkalmazás

A következő kérdés: "mi az a konkrét, szándékolt felhasználás számára a tejsavó fehérje kiegészítő". Ha egyszerűen a minőségi fehérje tartalom a diéta, a fokozott védettség, általános egészségügyi és karbantartási izomtömeg növelésére, a tejsavó fehérje koncentrátum nagy érték részére pénz lehetőség.

Ezzel szemben ha Ön szándékozik-hoz egy tejsavó fehérje kiegészítő segítségével fokozza a súly képzés, majd tejsavó protein izolátumok és hidrolizátumok a legjobb.

Sok tejsavó fehérje porok minden jelentős tejsavó fehérjék, azaz, tejsavó fehérje koncentrátum, tejsavó fehérje izolátum és a tejsavó fehérje hidrolizátumok keveréket tartalmaznak. Ilyen fehérjét legjobb illesztett részére fellendítése a minőségi fehérje bevitel, a néhány népszerű példa, beleértve az Optimum Nutrition 100 % Whey Gold Standard és Dymatize táplálkozás Elite Whey.

Kiválasztásakor a kevert tejsavó-fehérje por, csak ne feledjük, hogy az összetevők csökkenő mennyiségi sorrendben vannak felsorolva, és tartsd észben, hogy az ár a tejsavó-fehérje csökkenti a sorrendben: hidrolizátum izolátum és a koncentrátum. Ez segít Önnek a legjobb ár-érték pénz kevert tejsavó-fehérje por megfejteni.

Ha az ár másodlagos, hogy a képzési célok, akkor kerüld a keveréket tartalmazó savó fehérje koncentrátum, kivéve, ha a tejsavófehérje-koncentrátum az egyik az újabb generáció típusok, di-, tri- és oligo peptidek tartalmazó. Ilyen tejsavó fehérje koncentrátum rendszerint szerepelnek, mint "cross flow mikroszűrt és/vagy ultraszűrt tejsavófehérje koncentrátum".

Elemi táplálkozás WPI, Maxs WPI és Redback gyors WPI példái a pure whey protein elkülönítése por, hogy van legjobb illesztett-hoz utáni képzés. Vagylagosan Optimum Nutrition platina Hydro tejsavó, Maxs Reload HGF és BNRG Proto tejsavó képviselik prémium edzés utáni savófehérjék tartalmazó csak tejsavó fehérje hidrolizátumok. Ezek a tejsavó fehérjék az Ön számára a leghatásosabb anabolikus inger növelni a mér képzés.

Kattintson ide vásárolni tejsavó-fehérje

Összefoglaló

Így kezdeni új fittségét, és írja be a világ a tejsavó fehérje, időt, hogy figyelmesen olvassa el a táplálkozás panelek és a hozzávalók, különösen, ha a költségvetést. Megpróbálja meghatározni a fő ok, azt szeretné, hogy a tejsavó-fehérje, azaz reklám a minőségi fehérje bevitel, étel visszahelyezés, zsírégető vagy javítására izom nyereség a súly képzés.

Weboldalunk tartalmaz széles választékával tejsavó fehérje koncentrátumok és a tejsavó protein izolátum választani, a teljes termék leírások, táplálkozási információkat, a költségek / gramm por és a költség szolgálja a fehérje.

Van egy jelentős sor árak, tehát azáltal, hogy az idő, hogy alaposan tanulmányozza át az összes információt, esetleg mentheti magát egy csomó pénzt, és a legjobb hír, hogy ez nem mindig jelenti a jelentős kompromisszumot kötni a minőség.

Kattintson ide vásárolni tejsavó-fehérje