Hogyan Lehet Csökkenteni A Férfi Mell Mérete?


Hogyan Lehet Csökkenteni A Férfi Mell Mérete?Kibővített mellek, a férfiak több dolog is okozhatja. Az első két, hogy jöhetnek szóba a hormon zavarok és a túlsúly.

Van oka annak, hogy egy srác lehet, hogy az ember mellek. Először is a betegségével.

Klinikai gynecomastia-férfi Mellnagyobbítás — származhat a hormonális egyensúlyhiány, vagy emelkedett az ösztrogén és tesztoszteron szint csökkent.

Ez általában nem olyan súlyos probléma, és menj el saját. Azonban ha úgy gondolja, van gynecomastia, és továbbra is fennállnak, akkor látogasson el az orvos, hogy megtudja, ha a gyógyszeres kezelés vagy műtét segít.

Kattintson ide vásárolni Gynexin hivatalos honlapja

Hogyan lehet csökkenteni a férfi mell mérete?

Tisztítsák meg a diéta

A első dolog-hoz csinál kap megszabadít a gyorsétel, gyorsétterem és a magas zsírtartalmú élelmiszerek a diéta, beleértve mindent, ami mély sült, magasan feldolgozott, rendkívül kifinomult és magas a telített zsír. Gyümölcsök, zöldségek, teljes kiőrlésű gabonák és sovány fehérje források enni, és igyon sok vizet.

Gynecomastia egy ritka hormon egyensúlyhiányt a felnőtt és serdülő hím okozza emlő szöveti fejlesztésére úgy, hogy hasonló a mell szöveteinek megtalálható a nők.

Felnőttek vagy idősebb tizenévesek járó esetekben lehet egy jel-ból egy súlyos mögöttes egészségügyi állapot mint a rák az agyalapi mirigy, a adrenal gland(s) vagy a herék. A fiatal tizenévesek-a ' általában társított pubertás hormon-változások okozta átmeneti probléma.

Ezt néhány cardio.

Végre 45 és 60 perc aerob testmozgás háromszor-négyszer egy héten. Ez lehet a kocogás, kerékpározás, úszás, evezés, lépcső lépve, vagy bármi, amit találnak élvezetes.

Kattintson ide vásárolni Gynexin hivatalos honlapja
Nem pushups.

Dolgozik a mellizmok épít a mellkasát, összeolvasztja a mellkasát, és is néhány kalóriát éget, mert izom metabolikusan aktív. Feküdjön le a gyomorba. Tegye a kezét a vállán mellett az Ön könyökök hajlítva. Tartsa a szervezet egyenes, ahogy nyomja a szervezet a levegőben, mindaddig, amíg a karod zár ki. Most lassan alsó magát, amíg-a ' csak a föld felett, és ismételje meg.

Nem Fekvenyomok.

Feküdjön egy edzés pad, a büfé, a biztonsági rack. Tegye a kezét a csak múlt váll szélesség szét. Emelje fel a bárban, és kiterjeszti a fegyverek, mint a test fölött a mellkasi. Lassan alsó a bárban, addig, amíg körülbelül egy hüvelyk feletti a mellkasát. Emeld vissza fel, és nem egy sor ripsz.

Lásd a plasztikai sebész.

Tudod kap sebészi eltávolítása a szövet, a járóbeteg-eljárás. Ha a szövet a zsírt, zsírleszívás lehet tenni. Ha a szövet cég, kell a metszett, és eltávolított.

Hogy egy időpontom az orvosnál.

Gynecomastia egy olyan állapot, ahol van egy egyensúly, az ösztrogén és a tesztoszteron, a férfi test, amelynek eredményeként a mell megnagyobbodása. Az orvos írhat egy gyógyszer, amely segíthet ellensúlyozni a hormonszint.

Kattintson ide vásárolni Gynexin hivatalos honlapja
Ahhoz, hogy a push up könnyebb, indítsa el a kezét, egy asztal, a szék vagy a doboz. Tartsa a munka az utat lefelé, amíg el nem éri a padlóra. Egy másik, egyszerűbb változata kezdve a térde a padlóra. Te is, dumbells egy padon, vagy a svájci labda Fekvenyomok.

Ne feledje, hogy levegőt megfelelően, amikor egy láda él. Csökkenti részéből lélegezzük be, és kilégzés a a megterhelés. A gyógyszer labda mellkasi át ha a partner nem rendelkezik, helyette a fal. Győződjön meg arról, hogy egy szilárd blokk fal, mint a beton vagy salak blokk.

Fekvenyomás hatékonyabb a férfi mellkason használatával egy szélesebb fogást, hogy te nem összpontosítva főleg a karok. Ehelyett szélesítése a markolat lenne előnyös a bicepsz, tricepsz, mell, nagy kiadók, és egyes esetekben a felső hasi területen attól függően, milyen széles a markolat.

Kattintson ide vásárolni Gynexin hivatalos honlapja
Hogyan Lehet Csökkenteni A Férfi Mell Mérete?