Hoe Te Verminderen Grootte Van De Mannelijke Borst?


Hoe Te Verminderen Grootte Van De Mannelijke Borst?Uitgebreide borsten bij mannen kunnen worden veroorzaakt door verschillende dingen. De eerste twee die te binnen schieten zijn hormoon storingen en overgewicht.

Er zijn redenen waarom een man zou kunnen mens boobs hebben. De eerste is een medische aandoening.

Klinische gynaecomastie — mannelijke borstvergroting — kunnen ontstaan door een hormonale onevenwichtigheid of verhoogde niveaus van oestrogeen en verlaagde niveaus van testosteron.

Het is meestal niet een ernstig probleem en kan verdwijnen op haar eigen. Echter, als u denkt dat u hebben gynaecomastie en het blijft aanhouden, moet u bezoek aan een arts om te weten of medicatie of chirurgie zal helpen.

Klik hier om te kopen Gynexin van officiële website

Hoe te verminderen grootte van de mannelijke borst?

Schoonmaken van uw dieet

Het eerste ding om te doen is krijgt ontdoen van de junk food, fast food en vetrijke voedingsmiddelen uit uw dieet, met inbegrip van iets dat is diep gebakken, hoogst verwerkte, zeer geraffineerde en hoog in verzadigd vet. Eten van fruit, groenten, gehele korrels en mager bronnen van eiwitten, en drink veel water.

Gynaecomastie is een ongewoon hormoon onbalans bij adolescente en volwassen mannen die borstklier weefsel veroorzaakt te ontwikkelen op een manier die vergelijkbaar is met borstweefsel gevonden in vrouwen.

In gevallen waarin volwassenen of oudere tieners, kan het een teken van een ernstige onderliggende gezondheid aandoening zoals kanker van de slijmachtige klier, adrenal gland(s) of testikels. In jonge tieners is het meestal een tijdelijk probleem veroorzaakt door het hormoon veranderingen puberteit is gekoppeld.

Sommige cardio doen.

Aërobe oefening drie tot vier keer per week uit te voeren voor 45 tot 60 minuten. Het kan zijn joggen, Fietsen, zwemmen, roeien, trap intensivering of alles wat je leuk vinden.

Klik hier om te kopen Gynexin van officiële website
Doen push-ups.

De borstspieren werken bouwt uw borst, worden afgevlakt uw borst en ook sommige calorieën verbranden omdat spier metabolisch actief is. Liggen op je buik. Plaats je handen naast uw schouders met je ellebogen gebogen. Houd je lichaam recht als u uw lichaam duwen omhoog in de lucht, totdat je armen lock-out. Nu langzaam lager jezelf totdat u net boven de grond bent en herhaal.

Doen bankje persen.

Lig op een bankje training met de bar op de veiligheidsrek. Plaats je handen over net voorbij schouderbreedte uit elkaar. Til de bar en je armen uitstrekken over je lichaam boven je borst. Langzaam lager de bar tot het is ongeveer een centimeter boven je borst. Til deze back-up en doen een aantal herhalingen.

Zie een plastisch chirurg.

Kunt u een operatie om te verwijderen van het weefsel in een poliklinische procedure. Als het weefsel vet is, kan liposuctie worden gedaan. Als het weefsel stevig is, zal het moeten worden weggesneden en verwijderd.

Maak een doktersafspraak.

Gynaecomastie is een voorwaarde waar is er een onevenwichtigheid van oestrogeen en testosteron in de mannelijke lichaam, wat in uitbreiding van de borst resulteert. Uw arts kan voorschrijven een medicijn dat evenwicht uit uw hormoonniveaus helpen kan.

Klik hier om te kopen Gynexin van officiële website
Om push ups gemakkelijker, met uw handen op een tafel, een stoel of een vak beginnen. Houd werk je weg naar beneden tot u aan het woord krijgt. Een andere gemakkelijker variatie is te beginnen met je knieën op de vloer. U kunt ook doen bankje persen met dumbells op een bankje of op een Zwitserse bal.

Vergeet niet om adem goed wanneer het doen van borst oefeningen. Op het verlagen gedeelte inademen en uitademen op de inspanning. Voor de Medicijnbal borst pass, hebt u een partner niet, gebruik een muur in plaats daarvan. Zorg ervoor dat het is een massief blok muur zoals beton of sintel block.

Om te maken bankdrukken gebruikt meer efficiënt op de mannelijke borst gebied een grotere greep zodat u bent niet richt zich vooral op de armen. In plaats daarvan, je grip verbreding zou gunstig zijn voor uw biceps, triceps, borstvinnen majors, en in sommige gevallen uw bovenste buikstreek afhankelijk van hoe groot je grip is.

Klik hier om te kopen Gynexin van officiële website
Hoe Te Verminderen Grootte Van De Mannelijke Borst?