Hoe Om Zich Te Ontdoen Van Mannen Borst?


Hoe Om Zich Te Ontdoen Van Mannen Borst?mannen borst zijn het gevolg van overtollige vet of klierweefsel weefsel rond een man borst gebied. De medische term voor deze aandoening, met name in gevallen van uitgebreide borstklieren, is gynaecomastie, en het aanzienlijke stress en sociale ongemak kan veroorzaken aan de mannen die lijden aan het.

Hebt u gynaecomastie, volg de volgende stappen uit om te leren hoe om te controleren of te elimineren.

Met zoveel mannen nu op zoek overgewicht of obesitas, is ontwikkeling van een set van mannen borst (of gynaecomastie te geven de voorwaarde zijn eigennaam) het alarmerend gemakkelijk deze dagen.

Helaas, het wegwerken van de gevreesde mannen borst is een stuk moeilijker, en het is zeker niet een simpel geval van stampende uw borst met specifieke oefeningen.

Smelten weg dit lelijke verschijnsel vereist een fijn afgestemde dieet en cruciaal, de juiste fitnessprogramma.

Maar wanhoop niet, met een grote hoeveelheid harde werk kunt u mannen borst voorgoed verbannen. Hier is alles wat die u moet weten.

Klik hier om te kopen Gynexin van officiële website

Waarom sommige mensen krijgen mannen borst?

Als u zelfbewust over uw lichaam bent en, in het bijzonder, verlegenheid gebracht over uw zogenaamde man-borst zijn, vervolgens niet worden, je bent zeker niet alleen en met de juiste houding en deskundig advies, zal zij binnenkort een ding van het verleden.

Gynaecomastie is een ernstige oorzaak van verlegenheid voor veel mannen. Er zijn een aantal oorzaken, de meest voorkomende natuurlijk overgewicht.

Anderen omvatten echter hormonale onevenwichtigheden, medicatie en nemen van illegale drugs.

Hoe bepaal ik de oorzaak van mij?

Voor de meerderheid van u daar is uitvoering bovenmatig lichaamsvet waarschijnlijk de oorzaak van uw borst mannen.

Om te worden aangemerkt als gezonde, moet uw lichaamsvet minder dan 22%, en om het even wat boven dit zal beginnen om bij te dragen aan mannen borst. Voor anderen, echter, kan er een ernstiger probleem dat moet worden aangepakt.

Het vrouwelijke hormoon oestrogeen, bijvoorbeeld, is soms overgeproduceerd binnen het mannelijk lichaam, leidt tot groei op de borst gebied vergelijkbaar met die van de vrouwtjes tijdens de adolescentie. Verhoogde niveaus van oestrogeen kunnen worden veroorzaakt door overtollig vet, maar het kan ook worden veroorzaakt door eventuele medicatie die u neemt.

En als u een heleboel cannabis rook en plotseling borsten zijn ontsproten, zou dit de reden waarom zijn.

Klik hier om te kopen Gynexin van officiële website
Hoe Om Zich Te Ontdoen Van Mannen Borst?

Wat is de eerste stap naar het wegwerken van hen?

Net als bij een fitness of gewichtsverlies doel, verliezen uw mannen borst is alles over inzet en bereidheid om te nemen van een gezondere levensstijl voor langer dan een paar weken.

Als de borst van de mannen hebben veroorzaakt door slechte voedingskeuzes en weinig lichaamsbeweging vervolgens, in theorie, moet zij gemakkelijk om zich te ontdoen van. Echter zou kunnen vasthouden aan een oefenprogramma en gezond eten voor enkele maanden blijken moeilijk voor veel mannen die hun lichaam door de jaren heen hebben verwaarloosd.

Wanneer het neer over het komt, het is een kwestie van hoe slecht je wilt verliezen uw mannen borst. Als u het genoeg wilt en kan ertoe de nodige wijzigingen, dan vindt u het dieet en lichaamsbeweging programma een stuk gemakkelijker vast te houden aan.

Wat moeten mijn aanpak uit te oefenen?

Regelmatig uit te werken gaat uiteraard sleutel om te blijven flat-chested, maar vergeet over het doen van niets maar borst oefeningen.

Laat u niet misleiden in het denken u kunt verminderen mannen borstkanker door het doen van veel ligsteunen of borst persen — het is helaas niet zo makkelijk. In plaats daarvan ik aanbevelen een oefenprogramma combineren cardiovasculaire oefening en gewicht opleiding 3 - 5 keer per week gedurende ten minste 12 weken vast te stellen als uw gewicht is de kwestie.

Meet je borst aan het begin en om de paar weken van dan af om te controleren uw vooruitgang. Als de oorzaak van uw borst mannen uw gewicht is, dan een toegewijde moet 12 weken training resultaten opleveren en u zal weten dat je op het juiste spoor.

Houden gaan en het zal worden mannen borst niet meer!

Klik hier om te kopen Gynexin van officiële website
Hoe Om Zich Te Ontdoen Van Mannen Borst?

Zijn alle oefeningen bijzonder goed?

Uw training schema moet een zweterige mix van hoog tempo cardiovasculaire training, zoals interval-training of spinnen klassen, vermengd met gewichten om spiergroei te bevorderen.

Bankje persen, pers ups en andere borst oefeningen zal natuurlijk functie, maar u moet ervoor zorgen dat uw training in de sportschool richt zich op het hele lichaam. Opbouwen van uw rugspieren, bijvoorbeeld, zal helpen uw houding en het is verbazingwekkend het verschil permanent rechtop kan hebben op je het uiterlijk van je borst.

Afgezwakt armen, schouders en maag, wanneer gecombineerd met lage-lichaam percentage toe te schrijven aan alle de vetverbrandende cardio die u hebt gedaan, helpt ook om te geven u een algemene romp die meeste mensen zou doden voor.

Wat moet ik doen over mijn dieet?

Om te zeggen vaarwel aan uw borst mannen voor eeuwig, regelmatige lichaamsbeweging en, net zo belangrijk is, een gezonde, evenwichtige voeding dient te worden iets u zich aan elke dag, houden niet alleen wanneer u schuldig voelen of omlaag over je lichaam.

Een goed gezond dieet is misschien meer belangrijk dan de oefening als het gaat om het herstellen van een hormonale onevenwichtigheden. Voedingsmiddelen die zal helpen verminderen oestrogeen niveaus bevatten bessen, druiven, meloenen, ananas, broccoli, kool, maïs en groene beens.

Echter, als de mannen borst gewoon een gevolg zijn van overgewicht dan voldoende lichaamsbeweging in combinatie met een gezond dieet zal werken beste. Een drastische vermindering van alcohol, suiker en geraffineerde verwerkte voedingsmiddelen gaat een lange weg, als zal eten meer vers fruit, groenten en mager vlees.

Klik hier om te kopen Gynexin van officiële website
Hoe Om Zich Te Ontdoen Van Mannen Borst?

Wat als het is niet vanwege mijn gewicht?

Voor sommige mensen kan het gewoon een geval van verliezen van de overtollige gewicht zijn en de borst van de mannen zal verdwijnen. Als dit niet het geval voor u, echter, hebt nog u opties.

Heeft als u hebben gegeven oefening een ernstige gaan en het niet geholpen, dan u zou moeten bezoeken uw GP om de mogelijkheid van een hormonale onbalans en misschien verhoogde niveaus van oestrogeen te bespreken.

Het is ook waard het spreken aan uw doc als u onlangs nieuwe medicatie voorgeschreven en eindigde met mannen borst.

Hoe houd ik mijn borst een mannen borst-vrije zone?

Zodra uw oefening en dieet regime heeft doorgevoerd, is het belangrijk dat u niet glijden terug in uw oude levensstijl, die alleen ongedaan al je harde werk maken zal. net te denken van het als een geval van als het niet gebroken, niet repareren '.

Als u hebt veranderd uw dieet en begon een oefenprogramma dat echte resultaten heeft opgeleverd, zegt hij, dan houden gaan. Ze belangrijkste is om te accepteren dat dit is een levensstijl te veranderen in plaats van een korte termijn vast te stellen, vooral als u niet wilt wakker worden met een ander paar van mannen borst zes maanden vanaf nu.

Klik hier om te kopen Gynexin van officiële website