Det Hälsosamma Sättet Att Gå Upp I Vikt


Behöver du öka ditt kaloriintag för att gå upp i vikt. Det spelar ingen roll om du äter extra måltider eller öka storleken på de måltider du äter normalt — som är upp till dig — men inte falla i en fälla som skräpmat.

Välja vikt-få mat som både är energirika och näringsrik som mejeriprodukter, kött, skaldjur och fågel, baljväxter, nötter, frön, oliver och avokado.

Klicka här för att köpa vikt vinna tillägg

Vikt vinna tillägg

Det Hälsosamma Sättet Att Gå Upp I ViktVikt vinna tillägg är en blandning av Protein och kolhydrater framtagen speciellt för att ge maximala mängden näringsämnen på rätt nivåer att maximera magert muskel massa vinst.

 • Din kalori krav för att bygga muskler
 • Speciellt framtagen för att hjälpa dig att hålla smalare
 • Öka din storlek och massa
 • Intensiv muskelmassa få
 • Hjälper mot återhämtning efter träningen
 • Snabba och synliga resultat
Viktökning är en blandning av Protein och kolhydrater framtagen speciellt för att ge maximala mängden näringsämnen på rätt nivåer att maximera muskel vinst.

Lämplig för personer med en snabb ämnesomsättning eller lean kroppsbyggnad som vill öka deras storlek. Med en 60% till 40% kolhydrat-protein-förhållande som garanterar bästa möjliga resultat med produkten.

Klicka här för att köpa vikt vinna tillägg

Viktiga fakta om Bauer Nutrition viktökning

Är du kämpar att få storlek?

Viktöknings unika formel är särskilt utformade för att hjälpa dig att få storlek och vikt. Med hjälp av viktökning hjälper dig bygga muskler massa och att nå dina mål.

Du komplettera efter träning?

Komplettering efter träning är mycket viktig som musklerna behöver näring för att reparera och en av de bästa tiderna att ge dem näring är direkt efter ett träningspass. Viktökning kommer att komplettera dina muskler med vad de behöver att återhämta sig och växa.

Möts du ditt kaloribehov?

Viktökning är perfekt för att uppfylla ditt kaloribehov utan att äta och riskerar att gå över dina dagliga näringsmässiga belopp.

Klicka här för att köpa vikt vinna tillägg

Vikt att få Tips

 • Har en extra skiva fullkorn rostat bröd med jordnötssmör på frukost.
 • Lägga till extra ost i en omelett- och använda ett extra ägg.
 • Skiva ett äpple och servera med jordnötter eller nötter smör.
 • Rör ner hackade nötter i naturell yoghurt och tillsätt honung.
 • Lägga till några fler kalorier i vanlig potatis med brunsås eller ost såser.
 • Översta gröna och färgglada grönsaker med smör, margarin (trans-fett-fri), olivolja, såser eller ost.
 • Bära en påse med trail mix för ett bekvämt mellanmål.
 • Du kan öka ditt proteinintag (och kalorier) med protein barer.
 • Servera dig själv större portionr av stärkelserika grönsaker som potatis och majs.
 • Lägg till kalorier med en näringsrik dryck som mjölk, 100-procent fruktjuicer eller grönsaksjuice.
Klicka här för att köpa vikt vinna tillägg

Måltidsplanering

Om du inte är van att äta mycket åt gången, kanske du föredrar att äta flera små måltider och snacks hela dagen. Om du hellre vill äta mindre ofta, öka din portionsstorlekar eller lägga till mer mat till varje måltid.

Dina måltider bör vara balanserad med rätt mängder protein, kolhydrater och fett. Välj en generös portion av kött, fjäderfä, fisk, skaldjur, baljväxter eller tofu och servera med en sida av gröna och färgglada grönsaker, och något stärkelserika som potatis, majs, ris eller pasta.

Om du föredrar att mellanmål på mindre måltider under dagen, välja trail-mix med torkad frukt, müsli, nötter och frön. Äta smörgåsar med jordnötssmör eller andra nötter smör, eller göra dina mackor med kalkon, rostbiff eller kycklingbröst skivor, och Lägg till kalorier med ost eller avokado. Stuvad soppor är högre i kalorier än tydlig buljonger, och du kan lägga till ännu fler kalorier under omrörning i en sked av torrt mjölkpulver.

Klicka här för att köpa vikt vinna tillägg

Kommer kosttillskott hjälp?

Kosttillskott som lovar vikt vinna och större muskler fungerar inte, och de kan vara farliga.

Vissa av dessa produkter kan innehålla dolda ingredienser som kan vara skadliga eller föreningar som inte har studerats för effekt eller säkerhet. Den amerikanska Food and Drug Administration upprätthåller en lista över besudlade bodybuilding produkter som bör undvikas.

Om du känner att du inte kan gå upp i vikt genom att helt enkelt öka ditt kaloriintag, bör du se din vårdgivare innan tar något protein eller vikt-få kosttillskott.

Vad gäller motion?

Motstånd övningar (styrketräning) kan bidra till att öka din muskelmassa, vilket kan öka din kroppsvikt. Aeroba övningar, som rinnande och stillastående cykling, är bättre för fettförbränning. Överdriven aerob träning kan orsaka dig att gå ner i vikt.

Klicka här för att köpa vikt vinna tillägg