Der Hvor å Kjøpe Whey Protein Supplement?


Der Hvor å Kjøpe Whey Protein Supplement?Du har nettopp gjort modige beslutningen om å slutte seg til den lokale treningsstudioet og starte noen vanlige vekttrening med mål om å komme tilbake i form. Etter noen uker du få noen venner og lære raskt at de fleste bruker noen form for supplement i forbindelse med trening.

Med litt mer verifiserer finne du ut at de fleste synes å være noen type protein supplement, med whey protein er den mest populære. Hvis du er akkurat som gjennomsnittlige; du trenger ikke en bunke med penger å spille med når det gjelder å kjøpe kosttilskudd. Så hvis du skal kjøpe en whey protein pulver – verdi og kvalitet – hvilke begs spørsmålet; Hva er det beste whey protein pulveret?

De fleste øvelse forskere, ernæringseksperter og fitness profesjonelle godtar en god kvalitet whey protein pulver representerer den viktigste supplement for den gjennomsnittlige enkeltperson engasjert i vanlig vekt trening eller motstand trening. Men forteller noen de trenger en whey protein pulver bare løser halv deres problem. En av de største utfordringene når du velger et whey protein supplement er den enorme mengden av alternativer.

Klikk her for å kjøpe Whey Protein

Whey Protein er viktig

I dag får du nesten uansett whey protein du ønsker-enten det super-sized eller mini badekar, eksotiske smaker eller uten smak eller klar til å drikke whey protein. Whey protein pulver kommer selv i en rekke containere, nemlig kar, vesker, poser, flasker og pappesker.

Så du har ulike: hydrolyse, isolere og konsentrere seg. Alle disse faktorene påvirker tydeligvis slutten prisen av pulver slik det er nyttig å kjenne noen av de viktigste faktorene som bestemmer verdien og kvaliteten på gjennomsnittlig whey protein pulver.

Noen praktiske tips kan være nyttig når du prøver å velge en god kvalitet, verdi for pengene whey protein pulver. Først lære å bli en ivrig etikett-leser. Mer spesifikt, få til en vane å lese høyre kolonne av ernæringsmessige panelet.

Denne kolonnen gir deg hva prosent av makronæringsstoffer, inkludert protein. Hvis ditt hovedmål er valuta for pengene, så vil du ikke et protein pulver som har høye nivåer av karbohydrater (i.e. over 10g per 100g visning). Ekstra karbohydrater fortynne bare dollar.

Snarere enn være svaiet av utstyr på etiketten, lære å lese og analysere listen over ingredienser. Produsenter og forhandlere kan si alt de ønsker om et bestemt produkt, men de kan ikke lyve når det gjelder ingrediensene. Husk at ingrediensene er oppført i synkende rekkefølge.

Så ved å lese ernæringsmessige panelet og ingredienslisten nøye, kan du gjøre noen rimelig nøyaktig antagelser om mengden av visse ingredienser og derfor verdien av whey protein.

Klikk her for å kjøpe Whey Protein

Typer Whey Protein

Andre hovedspørsmålet er myseprotein. De to hovedtyper av myseprotein er whey proteinkonsentrat (WPC) og whey protein isolere (WPI). WPC og WPI forskjellige hovedsakelig prosent proteininnholdet, med WPI har den høyeste av to.

Andre viktige forskjellen mellom disse to proteinene er hvordan de blir behandlet med ' ion-exchange "og"cross-flow microfiltration"to store teknikker. Endelig er den andre store typen myseprotein whey protein hydrolyse. Vi vil diskutere dette nærmere nedenfor.

Ion-Exchange kromatografi

Ion-exchange kromatografi er en brukte prosess å produsere whey protein isolere, som inneholder en høy protein, dvs > 90%.  Det eneste problemet med noen eldre metoder for ion-exchange er at de bruker høy temperatur og/eller syre, som kan denature protein. Denaturing protein er beslektet med endring er strukturelle konfigurasjon-dermed gjengi den ubrukelig til kroppen.

Mer advacned metoder for ion-exchange kromatografi har siden blitt utviklet som benytter lav temperatur/syrer for å unngå rødsprit. Mange produsenter gå til bryet med å angi at produktet inneholder 'lav temperatur' behandlet ionebytte whey protein isolere. Husk å se etter slike krav når du velger en whey protein isolere.

Cross-Flow Microfiltration

Den andre metoden brukes til å behandle whey protein er kryss-flow microfiltration (CFM). I motsetning til noen av metodene for eldre ion-exchange produserer CFM undenatured protein. CFM whey protein isolere har også en annen profil av whey protein fraksjoner.

Mest spesielt, inneholder høyere nivåer av glycomacropeptide (GMP) brøkdel lavere nivåer av beta-lactoglobulin brøken. Igjen, de fleste produsenter bruker myseprotein i produktet gjør et poeng av å angi det på etiketten og/eller ingrediens liste. For mer informasjon om de ulike behandling teknikkene for myseprotein, vennligst se vår artikkel: "Å velge den beste Protein Supplement".

Klikk her for å kjøpe Whey Protein

Hydrolyse Whey Protein

I et nøtteskall, er hydrolyse whey protein whey protein som er brutt ned i mye mindre kjeder av aminosyrer (i.e. peptider). Denne formen for protein er utformet for å gjenskape form protein er i når den har passert gjennom fordøyelsessystemet.

Følgelig whey protein hydrolyserte krever mindre fordøyelsen enn WPI og derfor tas i muskel og andre vev svært raskt. Den avgjørende faktoren med whey protein hydrolyserte er deres "grad hydrolyse". Dette bestemmer i sin tur graden som protein er brutt ned i mindre peptider.

Mens whey protein hydrolyserte med en høy grad av hydrolyse er best når det gjelder å maksimere muskel anabolism, er det en hake på en praktisk nivå; nemlig, jo høyere graden av hydrolyse-jo høyere bitterhet av produktet. Igjen, må du lese nøye produkt/etikettinformasjonen samt ingredienslisten å bestemme whey protein hydrolyse i et produkt.

Som vanligvis er tilfellet med alle premie ingrediens, vil produsenter ofte gå til bryet med å angi på etiketten at den inneholder en whey protein hydrolyse med en høy grad av hydrolyse. På grunn av sin overlegne effekt på muskelvekst og utvinning, samt ekstra behandlingstrinnene er whey protein hydrolyserte vanligvis dyrere enn whey protein isolerer og whey protein konsentrater.

Klikk her for å kjøpe Whey Protein

Whey Protein Type og prissammenligning

Ovennevnte øvelsen gir et godt eksempel på hvordan prisen på ulike typer whey protein kan variere betydelig. Derfor er det viktig at du har en ide om hva du er ute etter når du kjøper en whey protein.

Hvis kjøpet er hovedsakelig diktert av verdi, kan deretter ved å handle nøye, du plukke opp en whey proteinkonsentrat som har en rimelig høy protein konsentrasjon og protein kvalitet for en god pris. Omvendt, hvis kvaliteten er din primære bekymring, whey protein hydrolyserte er best, men beholde i tankene du betaler mye mer per gram protein for en god kvalitet whey protein hydrolyse.

Naturligvis, whey protein isolerer er midt bakken og derfor mest populære. Av shopping rundt du kan få en god whey protein isolere, med god kvalitet undenatured protein, i en høy konsentrasjon for mellom $50 og $70 i badekaret. Bare Vær oppmerksom på at ekstra elementer som vitaminer/mineraler, aminos, Kreatin, karbohydrater etc fortynne protein så du får mindre protein for dollar.

Klikk her for å kjøpe Whey Protein

Whey Protein Type og program

Det neste spørsmålet er: "Hva er din spesifikke tiltenkte bruk for din whey protein supplement". Hvis det er bare å øke kvalitet proteininnholdet i kosten for økt immunitet, generell helse og vedlikehold av muskelmasse, så er en whey proteinkonsentrat en stor verdi for pengene.

Omvendt hvis du skal bruke et whey protein supplement til å øke din vekttrening, deretter whey protein isolatene og hydrolyserte er beste.

Mange whey protein pulver inneholder blanding av alle de store myse proteinene, nemlig whey proteinkonsentrat, whey protein isolere og whey protein hydrolyse. Slike proteiner er best egnet for å øke kvalitet proteininntak, med noen populære eksempler inkludert optimal ernæring 100% Whey gullstandarden og Dymatize ernæring Elite myse.

Når du velger en blandet whey protein pulver, bare husk at ingrediensene er oppført i synkende antall og husk at prisen på myseprotein nedgang i rekkefølgen: hydrolyse, isolere og konsentrat. Dette bør hjelpe deg å dechiffrere den beste verdien for pengene blandet whey protein pulver.

Hvis prisen er sekundært til dine treningsmål, deretter styre klar av blandinger som inneholder whey proteinkonsentrat, med mindre whey proteinkonsentrat er en av de nyere generasjon typene som inneholder di, tri og oligo peptider. Slike whey protein konsentrater vises vanligvis som "cross flow microfiltered og/eller ultrafiltered whey protein konsentrere".

Produkter som elementær ernæring WPI, Maxs WPI og Redback rask WPI er eksempler på pure whey protein isolere pulver som passer best til har etter trening. Eventuelt representerer produkter som optimal ernæring Platinum Hydro Whey, Maxs Reload HGF og BNRG Proto Whey premie post-workout myse proteiner som inneholder bare whey protein hydrolyse. Disse myse proteiner gir deg den mest potente anabole stimulans supplere treningen vekt.

Klikk her for å kjøpe Whey Protein

Sammendrag

Så når du fatt på nye treningsopplegget og inngå "verden av whey protein", ta tid til å lese alle ernæring paneler og ingredienser nøye, spesielt hvis du er på et budsjett. Prøv å finne hovedårsaken du en whey protein, dvs. Løft din kvalitet proteininntak, måltid erstatning, fett tap eller forbedre muskel gevinster fra at vekttrening.

Nettstedet inneholder et bredt utvalg av både whey protein konsentrater og whey protein isolerer å velge mellom, med full produktbeskrivelser, ernæringsmessige informasjon, kostnad per gram av pulver og kostnad per tjene protein.

Det er et betydelig område i priser, så ved å ta deg tid til å gjennomgå alle opplysninger nøye, du kan potensielt spare mye penger og den beste nyheten er at dette ikke alltid bety et betydelig kompromiss i kvalitet.

Klikk her for å kjøpe Whey Protein