Den Sunde Måde Hen Til Skaffe Last


Du skal øge dit kalorieindtag for at tage på i vægt. Ligegyldigt om du spiser ekstra måltider eller øge størrelsen af de måltider, du normalt spiser — der er op til dig — men ikke falder i en fælde, junkfood.

Vælge at få vægten fødevarer, der er både energirige og næringsrige såsom mejeriprodukter, kød, skaldyr og fjerkræ, bælgfrugter, nødder, frø, oliven og avocado.

Klik her for at købe vægt tab supplement

Vægt tab Supplement

Den Sunde Måde Hen Til Skaffe LastVægt få Supplement er en blanding af Protein og kulhydrater formuleret specielt til at give de maksimale mængder af næringsstoffer på de korrekte niveauer for at maksimere lean muskel masse gevinst.

 • Opfylde dine kalorie krav for muskelopbygning
 • Specielt formuleret til at hjælpe dig med at holde slankere
 • Øge din størrelse og masse
 • Intens lean muskel vinde
 • Hjælper mod opsving efter din træning
 • Hurtige og synlige resultater
Vægtøgning er en blanding af Protein og kulhydrater formuleret specielt til at give de maksimale mængder af næringsstoffer på de korrekte niveauer for at maksimere muskel gevinst.

Velegnet til folk med en hurtig Metabolisme eller magert physique, der ønsker at øge deres størrelse. Med en 60-40% kulhydrat protein-forhold, der sikrer de bedste mulige resultater, samtidig med at tage produktet.

Klik her for at købe vægt tab supplement

Vigtige fakta om Bauer ernæring vægtøgning

Kæmper du for at vinde størrelse?

Vægtøgnings unikke formel er specielt designet til at hjælpe dig med at få størrelse og masse. Ved hjælp af vægtøgning vil hjælpe dig med at opbygge magert muskel masse og nå dine mål.

Du supplere efter træning?

Supplering efter træning er meget vigtig som dine muskler behov for ernæring til at reparere og en af de bedste tidspunkter til at give dem ernæring er direkte efter en workout. Vægtøgning vil supplere dine muskler med hvad de har brug at restituere sig og vokse.

Opfylder du din kalorie krav?

Vægtøgning er perfekt for at opfylde dine kalorie krav uden at skulle spise og risikere at gå over din daglige ernæringsmæssige beløb.

Klik her for at købe vægt tab supplement

Vægt vinder Tips

 • Har en ekstra skive hele korn toast med jordnøddesmør på morgenmad.
 • Tilføje ekstra ost til en omelet — og bruge et ekstra æg.
 • Skær et æble og serveres med peanut eller møtrik smør.
 • Rør hakkede nødder i almindelig yoghurt og tilsæt honning.
 • Tilføje et par mere kalorier til almindelig kartofler med sovs eller ost saucer.
 • Øverste grønne og farverige grøntsager med smør, margarine (trans-fedt fri), olivenolie, saucer eller ost.
 • Taske af trail mix for en bekvem snack.
 • Du kan øge dit proteinindtag (og kalorier) med proteinbarer.
 • Tjene dig større dele af stivelsesholdige grøntsager som kartofler og sukkermajs.
 • Tilføje kalorier med en nærende drikke mælk, 100-procent frugtsaft og grøntsagssaft.
Klik her for at købe vægt tab supplement

Madplaner

Hvis du ikke er vant til at spise meget ad gangen, kan du foretrækker at spise flere små måltider eller snacks hele dagen. Hvis du hellere vil spise mindre ofte, øge din portionsstørrelser eller tilføje flere fødevarer til hvert måltid.

Din måltider bør afvejes med de rigtige mængder af protein, kulhydrater og fedt. Vælg en gavmild portion kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, bælgfrugter eller tofu, og tjene med en side af grønne og farverige grøntsager, og noget stivelsesholdige som kartofler, søde majs, ris eller pasta.

Hvis du foretrækker at snack på mindre måltider hele dagen, Vælg trail-mix med tørret frugt, granola, nødder og frø. Spise Smørrebrød lavet med peanut eller andre nødder butters, eller gøre din sandwich med kalkun, stegt oksekød eller kylling bryst skiver, og tilføje kalorier med ost eller avocado. Cremet suppe er højere i kalorier end klar bouillon, og du kan tilføje endnu flere kalorier ved omrøring i en skefuld tørt mælkepulver.

Klik her for at købe vægt tab supplement

Vil kosttilskud hjælp?

Kosttilskud, der lover vægttab vinde og større muskler fungerer ikke, og de kan være farlige.

Nogle af disse produkter kan indeholde skjulte ingredienser, der kan være skadelige eller forbindelser, der ikke har været studeret i effektivitet eller sikkerhed. USA 's Food and Drug Administration vedligeholder en liste over plettet bodybuilding produkter, der bør undgås.

Hvis du føler, du ikke kan få vægt ved blot at øge dit kalorieindtag, bør du se din sundhedspleje udbyder, før at tage ethvert protein eller vægt-vinder kosttilskud.

Hvad med motion?

Modstand øvelser (vægtløftning) kan bidrage til at øge din muskel størrelse, der kan øge din kropsvægt. Aerobe øvelser, som løb og stationære cykling, er bedre for fedttab. Overdreven aerob træning kan forårsage du mister vægt.

Klik her for at købe vægt tab supplement