De Unde Sa Cumpere Supliment De Proteine Din Zer?


De Unde Sa Cumpere Supliment De Proteine Din Zer?Le-aţi făcut la Decizia curajoasă să se alăture în sus cu dumneavoastră locală de gimnastică şi începe unele greutate regulate de formare cu scopul de a obţine înapoi în forma. După câteva săptămâni veţi face nişte prieteni şi învăţa repede că cele mai multe sunt folosind un fel de supliment în legătură cu formarea lor.

Cu un pic de sondare mai multe afli că cele mai multe par a fi unele tip de supliment de proteine, cu proteine din zer, fiind cele mai populare. Dacă sunteţi la fel ca media; nu aveţi o grămadă de bani pentru a juca în jurul cu atunci când vine vorba de cumpararea Suplimente. Deci, dacă aveţi de gând să cumpere un praf de proteine de zer – doriţi valoare şi calitate – care duce la intrebarea; ce este mai bun praf de proteine de zer?

Majoritatea oamenilor de ştiinţă exercitarea, nutriţionişti şi fitness profesionişti de acord un praf de proteine de zer de bună calitate reprezintă cele mai importante supliment de mediu individuale implicate în regulate greutate exerciţiu de formare sau de rezistenţă. Dar doar spunea cineva au nevoie de un praf de proteine de zer rezolvă doar jumătate problema lor. Una dintre cele mai mari provocări atunci când aleg un supliment de proteine din zer este cantitatea mare de opţiuni disponibile.

click aici pentru a cumpara de proteine din zer

Proteine din zer este Important

In zilele noastre puteţi obţine aproape orice doriţi-fie un super-mijlocii sau mini cada, arome exotice sau nearomatizat sau gata de băutură de proteine din zer de proteine din zer. Pulberi de proteine din zer chiar vin într-o gamă largă de containere, şi anume, cazi, genti, plicuri, sticle şi cutii de carton.

Apoi le-aţi luat diferite tipuri: hidrolizate, să izoleze şi să se concentreze. Toţi aceşti factori afectează evident preţul final de praf, astfel încât este util să ştii unele dintre factorii cheie care determina valoarea si calitatea de praf de proteine de zer medie.

Câteva indicii practice pot fi utile atunci când încercarea de a alege o calitate bună, valoare pentru bani praf de proteine de zer. În primul rând, să înveţe să deveni un cititor pasionat de discuri. Mai precis, intra în obiceiul de a citi coloana din partea dreaptă a panoului nutriţionale.

Această coloană vă oferă cu procentul conţinutului de macronutrienţi, inclusiv proteine. În cazul în care obiectivul principal este valoare pentru bani, apoi nu vrei o pulbere de proteină care are un nivel ridicat de carbohidrati (adica peste 10g per portie de 100g). Suplimentare carbohidrati doar se diluează Dolar dvs.

Mai degrabă decât se legăna de accesorii de pe etichetă, înveţe să citească şi să analizeze lista de ingrediente. Producătorii şi distribuitorii pot spune tot ce vrei despre un anumit produs, dar ei nu poate minţi când vine vorba de ingrediente. Amintiţi-vă că ingredientele sunt enumerate în ordine descrescătoare.

Deci, prin citirea cu atenţie panoul nutriţionale şi lista de ingrediente, se pot face unele presupuneri corecte despre cantitatea de anumite ingrediente şi, prin urmare, valoarea de proteine din zer.

click aici pentru a cumpara de proteine din zer

Tipuri de proteine din zer

Problema cheie este tipul de proteine din zer. Cele două tipuri majore de proteine din zer sunt concentrat de proteine din zer (WPC) şi izolat proteic din zer (WPI). WPC şi WPI predominant diferă în lor procentul conţinutului de proteine, cu WPI având cea mai mare dintre cele două.

Alte cheie diferenţa dintre aceste două proteine este modul în care acestea sunt prelucrate cu "ioni" şi "eco-flow microfiltrare" cele două mari tehnici. În sfârşit, alte tipuri majore de proteine din zer este hidrolizat de proteine din zer. Vom discuta acest lucru în continuare de mai jos.

Cromatografie de ioni

Cromatografie de ioni este un proces frecvent utilizate pentru fabricarea izolat de proteine din zer, care conţine un nivel ridicat de proteine, adică > 90%.  Singura problema cu unele metode mai mari de ioni este că acestea folosesc temperatură ridicată şi/sau acid, care pot denatura proteinele. Denaturarea proteinelor este asemănătoare la schimbarea este configuraţia structurală – făcând astfel inutil la corpul.

Mai multe advacned metodele de cromatografie de ioni din elaborate care folosesc temperatura/acizi scăzut pentru a preveni denaturarea. Mulţi producători de du-te la probleme de specificând că lor produs conţine "rece" ioni prelucrate din zer proteine izolat. Asiguraţi-vă că să se uite pentru astfel de pretenţii atunci când aleg un izolat proteic din zer.

Eco-Flow microfiltrare

Alte metode comune folosite pentru a procesa proteine din zer este fluxul de cruce microfiltrare (CFM). Spre deosebire de unele dintre metodele mai vechi de ioni, CFM produce proteinelor nedenaturate. Izolat de proteine din zer CFM, de asemenea, are un profil diferit de fracţiuni de proteine din zer.

În special, acesta conţine niveluri mai ridicate de fracţie de glicomacropeptide (GMP) şi niveluri mai scăzute de fracţie de beta-lactoglobulin. Din nou, majoritatea producatorilor folosind acest tip de proteine din zer în produsul lor face un punct specifică de acesta pe lista lor de etichetă sau ingredient. Pentru informaţii suplimentare privind tehnici diferite de prelucrare pentru proteine din zer, vă rugăm să consultaţi articolul nostru: "Alegerea cel mai bun supliment de proteine".

click aici pentru a cumpara de proteine din zer

Proteine hidrolizate din zer

Pe scurt, proteine hidrolizate din zer este proteina zer, care a fost rupt în jos în mult mai mici lanțuri de aminoacizi (adică peptide). Această formă de proteine este concepute pentru a reproduce forma proteine este în după ce acesta a trecut prin tractul gastro-intestinal.

În consecinţă, hidrolizate de proteine din zer necesită digestie mai puţin decât WPI şi, prin urmare, sunt luate în muşchi şi alte ţesuturi foarte repede. Factorul-cheie cu hidrolizate de proteine din zer este lor "gradul de hidroliză". Acest lucru determină la rândul lor gradul la care proteina este defalcată în mici peptide.

Zer proteine hidrolizate cu un înalt grad de hidroliză sunt cele mai bune atunci când vine vorba de a maximiza musculare anabolism, există o captură la un nivel practic; şi anume, mai mare grad de hidroliză – mai mare amărăciune a produsului. Din nou, trebuie să citiţi cu atenţie eticheta/informaţii despre produs, precum şi lista de ingrediente pentru a determina tipul de hidrolizat de proteine din zer utilizat într-un produs.

Aşa cum este în mod normal în cazul cu orice ingredient premium, producatori va merge frecvent la probleme de specifică pe eticheta produsului că acesta conţine un hidrolizat de proteine de zer cu un mare-grad de hidroliză. Din cauza efectului superioare pe cresterea masei musculare şi de recuperare, precum şi măsurile suplimentare de prelucrare, hidrolizate de proteine din zer sunt în general mai scumpe decât izolatelor de proteine din zer şi concentrate de proteine din zer.

click aici pentru a cumpara de proteine din zer

Tip de proteine din zer şi compararea prețurilor

Exercitarea mai sus oferă un bun exemplu de cum preţul de diferite tipuri de proteine din zer poate varia în mod semnificativ. Prin urmare, este important că aveţi o idee despre ceea ce sunteţi după, atunci când achiziţionează o proteina de zer.

Dacă achiziţia este în mare parte dictat de valoare, apoi de cumpărături cu atenţie, puteţi ridica un concentrat de proteine din zer, care are o destul de ridicat de proteine de concentrare şi proteine de calitate pentru un pret mare. Invers, în cazul în care calitatea este ta preocupare principală, zer proteine hidrolizate sunt cele mai bune, dar păstrează minte vor plăti o mulţime mai mult pe gram de proteine pentru o hidrolizat de proteine de zer de bună calitate.

Fireşte, izolate de proteine din zer sunt de mijloc şi, prin urmare, cele mai populare. De cumpărături în jurul vă puteţi obţine o proteina de zer bună izola, cu mare calitate nedenaturate proteine, la o concentraţie ridicată pentru între $50 şi $70 la cada. Doar să fie conştienţi de faptul că elementele suplimentare cum ar fi vitamine/minerale, rosca, creatina, carbohidrati etc se diluează proteina, astfel încât să obţineţi mai puţin proteine pentru dolar.

click aici pentru a cumpara de proteine din zer

Tip de proteine din zer şi aplicarea

Următoarea întrebare este: "ce este destinaţia dumneavoastră specifice pentru dumneavoastră supliment de proteine din zer". Dacă aceasta este pur şi simplu pentru a creşte calitatea conținutul de proteine în dieta dumneavoastră pentru creşterea imunităţii, generale de sănătate şi întreţinere a masei musculare, apoi un concentrat de proteine din zer este o mare valoare pentru opţiunea de bani.

Invers, dacă intenţionaţi să utilizaţi un supliment de proteine din zer pentru a spori ta greutate de formare, apoi proteine din zer Izolatele şi hidrolizate sunt cele mai bune.

Multe pulberi de proteine din zer conțin amestecuri de toate proteinele din zer majore, şi anume, concentrat de proteine din zer, zer proteine izolat şi zer proteine hidrolizat. Aceste proteine sunt cele mai potrivite pentru creşterea aportul de proteine de calitate, cu unele exemple populare, inclusiv nutriţie Optimum 100% Whey Gold Standard şi Dymatize Nutrition zer Elite.

Atunci când alegeţi un praf de proteine de zer amestecate, doar să vă amintiţi că ingredientele sunt enumerate în ordine descrescătoare cantitatea şi ţineţi cont că preţul de proteine din zer scade în ordine: hidrolizat, să izoleze şi să se concentreze. Acest lucru ar trebui să vă ajuta să descifra dumneavoastră cea mai bună valoare pentru bani amestecate praf de proteine de zer.

În cazul în care preţul este secundar la obiectivele de instruire, apoi orienteze clar de amestecuri care conţin concentrat de proteine din zer, cu excepţia cazului în concentrat de proteine din zer este unul dintre tipurile de generaţie mai nouă care conţine peptide di, tri şi oligo. Aceste concentrate de proteine din zer de obicei sunt enumerate ca "Crucea fluxul microfiltrată și ultrafiltrat whey protein concentrat".

Produse precum elementar nutriţie WPI, Maxs WPI şi Redback Rapid WPI sunt exemple de pura din zer proteine pulberi izola cele mai potrivite să aibă post-antrenament. Alternativ, produse cum ar fi Optimum Nutrition zer de hidro Platinum, Maxs Reload HGF si zer de Proto BNRG reprezenta premium post-antrenament zer proteine care conţin numai zer hidrolizat de proteine. Aceste proteine din zer vă oferă cel mai puternic anabolic stimul pentru a spori ta greutate de formare.

click aici pentru a cumpara de proteine din zer

Rezumat

Atât înscrierea la al tău nou regim de fitness si intra în "lumea de proteine din zer", ia timp pentru a citi toate panouri de nutriţie şi ingrediente atent, mai ales dacă sunteţi pe un buget. Încercaţi pentru a determina motivul principal care doriţi o proteina din zer, adică impuls dumneavoastră aportul de proteine de calitate, înlocuire meselor, pierderea de grăsime sau îmbunătăţirea musculare câştigurile de formare greutate.

Site-ul nostru conţine o gamă largă de concentrate de proteine din zer şi de zer izolatele proteice de a alege de la, cu descrierile de produs complet, informaţii nutriţionale, costul pe gram de pudră şi costul pe a servi de proteine.

Există o gamă considerabile în prețurile, deci de a lua timp pentru a revizui cu atenţie toate informaţiile, puteţi economisi potenţial-vă o mulţime de bani şi cea mai bună veste este că acest lucru nu trebuie întotdeauna să însemne un compromis semnificative în calitatea.

click aici pentru a cumpara de proteine din zer