De Gezonde Manier Om Gewicht Te Bereiken


U moet uw calorie-inname te verhogen om te winnen gewicht. Het maakt niet uit als u extra maaltijden eten of verhogen van de grootte van de maaltijden die je normaal eet — dat is aan u — maar niet vallen in een junkfood-val.

Kies verkrijgen van gewicht voedingsmiddelen die zowel energie-dichte en nutriënt-dichte zoals zuivelproducten, vlees, zeevruchten en gevogelte, peulvruchten, noten, zaden, olijven en avocado's zijn.

Klik hier om te kopen gewicht krijgen aanvulling

Weight Gain Supplement

De Gezonde Manier Om Gewicht Te BereikenGewicht krijgen Supplement is een mengsel van eiwitten en koolhydraten speciaal geformuleerd om de maximale hoeveelheid voedingsstoffen op de juiste niveaus te maximaliseren mager spier massa winst geven.

 • Voldoen aan uw calorie eis voor spieropbouw
 • Speciaal geformuleerd om te helpen u blijven slanker
 • Verhoog uw grootte en massa
 • Intens mager spier winnen
 • Helpt richting van herstel na uw training
 • Snelle en zichtbare resultaten
Gewichtstoename is een mengsel van eiwitten en koolhydraten speciaal geformuleerd om de maximale hoeveelheid voedingsstoffen op de juiste niveaus te maximaliseren spieraanwinst geven.

Geschikt voor mensen met een snelle stofwisseling of magere lichaamsbouw die willen te verhogen van hun grootte. Met een 60% tot 40% koolhydraten te eiwitverhouding die zorgt voor de best mogelijke resultaten houdend van het product.

Klik hier om te kopen gewicht krijgen aanvulling

Belangrijke feiten over Bauer voeding gewichtstoename

Worstelt u te winnen grootte?

De unieke formule van de aanwinst van het gewicht is speciaal ontworpen om te helpen u krijgen grootte en massa. Met behulp van gewichtstoename zal helpen u bouwen mager spier massa en om uw doelen te bereiken.

U na training aanvullen?

Haar aan te vullen nadat trainingen is zeer belangrijk als uw spieren moeten voeding te herstellen en een van de beste tijden om hen voeding is direct na een training. Aanwinst van het gewicht zal vullen uw spieren met wat ze nodig hebben te herstellen en te groeien.

Bent u uw calorie behoeften?

Gewichtstoename is perfect voor uw calorie behoeften zonder te eten en risico gaan over uw dagelijkse voeding bedragen.

Klik hier om te kopen gewicht krijgen aanvulling

Gewicht wint Tips

 • Hebben een extra segment volkoren toast met pindakaas bij het ontbijt.
 • Extra kaas toevoegen aan een omelet — en gebruiken van een extra ei.
 • Snijd een appel en serveer met pinda of moer boter.
 • Roer gehakte noten in yoghurt en honing toe te voegen.
 • Voeg een paar meer calorieën aan gewone aardappelen met jus of kaas sauzen.
 • Top groen en kleurrijke groenten met boter, margarine (trans-vet gratis), olijfolie, sauzen of kaas.
 • Een draagtas van trail mix voor een handige snack.
 • U kunt verhogen van uw eiwitinname (en calorieën) met eiwit bars.
 • Dienen zelf grotere porties van zetmeelhoudende groenten zoals aardappelen en suikermaïs.
 • Toevoegen calorieën met een voedzame drank zoals melk, 100-procent vruchtensap of groentesap.
Klik hier om te kopen gewicht krijgen aanvulling

Maaltijd Planning

Als je niet gewend bent aan het eten van veel op een bepaald moment, kan u wilt eten van meerdere kleine maaltijden of snacks gedurende de dag. Als u zou liever eten minder vaak, verhogen uw porties of voeg meer voedsel aan elke maaltijd.

Uw maaltijden moeten worden afgewogen tegen de juiste bedragen van eiwitten, koolhydraten en vetten. Kies een genereus deel van vlees, gevogelte, vis, schaal-en schelpdieren, leguminosen of tofu en serveer met een zijde van groene en kleurrijke groenten, en iets zetmeelrijke zoals aardappelen, zoete maïs, rijst of pasta.

Als u liever snack op kleinere maaltijden gedurende de dag, kies trail-mix gemaakt met gedroogd fruit, muesli, noten en zaden. Eten van broodjes gemaakt met pinda of andere notenpasta, of maak uw broodjes met Turkije, geroosterd rundvlees of kipfilet segmenten, en calorieën met kaas of avocado toevoegen. Geroomde soepen zijn hoger in calorieën dan duidelijk Bouillon, en u kunt zelfs meer calorieën door roeren in een lepel van droge melkpoeder.

Klik hier om te kopen gewicht krijgen aanvulling

Zal voedingssupplementen Help?

Voedingssupplementen die gewicht belofte krijgen en grotere spieren niet werken, en kunnen zij gevaarlijk.

Sommige van deze producten kan bevatten verborgen ingrediënten die schadelijk kunnen zijn of verbindingen die nog niet voor werkzaamheid of veiligheid onderzocht. De Amerikaanse Food and Drug Administration onderhoudt een lijst van bedorven bodybuilding producten die moeten worden vermeden.

Als u denkt dat u kan niet winnen gewicht door het simpelweg verhogen van uw calorie-inname, moet u uw zorgverzekeraar voordat aanvulling op elke proteïne te nemen of het verkrijgen van gewicht.

Wat over oefening?

Weerstand opleidingsoefeningen (gewichtheffen) kunnen helpen om uw spier-grootte, die uw lichaamsgewicht verhogen kan te verhogen. Aërobe oefeningen, zoals hardlopen en stationaire fietsen, zijn beter voor vet verlies. Buitensporige aerobe training kan ertoe leiden dat u om gewicht te verliezen.

Klik hier om te kopen gewicht krijgen aanvulling