Creatine Poeder Supplement Beoordelingen


Creatine is een chemische stof die normaal wordt gevonden in het lichaam, meestal in spieren. Het is gemaakt door het lichaam en kan ook worden verkregen van bepaalde voedingsmiddelen. Vis en vlees zijn goede bronnen van creatine. Creatine kan ook worden gemaakt in het laboratorium.

Creatine wordt meestal gebruikt voor het verbeteren van de oefening prestaties en toenemende spiermassa in atleten en oudere volwassenen. Er is enkele wetenschap ondersteuning van het gebruik van creatine bij het verbeteren van de atletische prestaties van jonge, gezonde mensen tijdens korte hoge intensiteit activiteit zoals sprinten.

Maar oudere volwassenen lijken niet te profiteren. Creatine lijkt niet om kracht of lichaam compositie in meer dan 60 mensen te verbeteren.

Klik hier om te kopen van Creatine Poeder Supplement

Wat is Creatine Poeder Supplement?

Creatine Poeder Supplement BeoordelingenCreatine gebruik is wijdverspreid onder professionele en amateur-sporters en is erkend door bekende atleten zoals Mark McGuire, Sammy Sosa en John Elway.

Na de bevinding dat koolhydraten oplossing verder spier creatine niveaus meer dan alleen creatine verhoogt, zijn creatine sportdranken populair geworden.

Creatine is toegestaan door het Internationaal Olympisch Comité, nationale Collegiate Athletic Association (NCAA) en professionele sport. Echter, de NCAA niet langer toegestaan hogescholen en universiteiten voor de levering van creatine aan hun studenten met school fondsen.

Studenten zijn toegestaan om te kopen van creatine op hun eigen en de NCAA heeft geen plannen om te verbieden van creatine tenzij medisch bewijsmateriaal blijkt dat het schadelijk is. Met de huidige testmethoden, zou detectie van aanvullende creatine gebruik niet mogelijk zijn.

Naast het verbeteren van sportieve prestaties, creatine wordt gebruikt voor congestief hartfalen (CHF), depressie, bipolaire wanorde, Parkinson's ziekte, ziekten van spieren en zenuwen, een oogziekte genaamd gedraaide atrofie, en hoog cholesterolgehalte. Het wordt ook gebruikt om te vertragen de verslechtering van Amyotrofische laterale sclerose (ALS, Lou Gehrig's disease), reumatoïde artritis, McArdle van ziekte, en voor diverse muscular dystrophie.

Amerikanen gebruiken meer dan 4 miljoen kilogram van creatine elk jaar.

Klik hier om te kopen van Creatine Poeder Supplement

Hoe effectief is Creatine Poeder Supplement?

Natuurlijke geneesmiddelen uitgebreide Database tarieven gebaseerd op wetenschappelijke gegevens volgens de volgende schaal effectiviteit: effectief, waarschijnlijk effectief, mogelijk effectieve, eventueel ineffectief, waarschijnlijk ineffectief, ineffectief en onvoldoende bewijs om tarief.

De effectiviteit ratings voor CREATINE zijn als volgt:

Creatine Poeder Supplement is mogelijk effectief

 • Verbeteren van de atletische prestaties van jonge, gezonde mensen tijdens de korte, hoge intensiteit oefening zoals sprinten. Vele factoren lijken te beïnvloeden de effectiviteit van creatine, met inbegrip van de fitness-niveau en leeftijd van de persoon met het, het type van de sport en de dosis. Creatine lijkt niet te verbeteren van de prestaties in aërobe oefeningen, of oudere mensen ten goede komt. Creatine lijkt ook niet te vergroten van uithoudingsvermogen of verbeteren van de prestaties in hoog opgeleide atleten. Er is enig bewijs dat creatine 'laden,' met behulp van 20 gram per dag voor 5 dagen, effectiever dan continu gebruik wellicht. Maar vergeet niet, er is nog steeds enige onzekerheid over precies die van de creatine en bij welke dosis profiteren kan. Onderzoek tot op heden hebben kleine aantallen mensen (alle betrokken zijn minder dan 40 deelnemers), en het is niet mogelijk om duidelijke conclusies te trekken uit dergelijke kleine aantallen.
 • De ziekte van Parkinson. Creatine kan vertragen de verslechtering van sommige symptomen bij mensen met vroege Parkinson's disease.
 • Verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen bij mensen met hartfalen.
 • Sterker bij mensen met spier ziekten zoals muscular dystrophy.
 • Verlies van gezichtsvermogen in een oogziekte heet het syndroom gedraaide atrofie vertragen.
 • Verbetering van de symptomen van een spier ziekte heet het syndroom McArdle van ziekte. Er is enig bewijs dat hoge dosis creatine dagelijks nemen kan verhoging van de capaciteit van oefening en oefening geïnduceerde spierpijn in sommige patiënten met McArdle de ziekte verminderen.
Klik hier om te kopen van Creatine Poeder Supplement

Hoe Creatine Poeder Supplement werkt?

Creatine is betrokken in het maken van de spieren van de energie nodig om te werken.

Vegetariërs en andere mensen die lagere totale creatine niveaus hebben wanneer ze beginnen met het nemen van creatine supplementen lijken te krijgen meer voordeel dan mensen die met een hoger niveau van creatine beginnen. Skeletspieren zal slechts een bepaalde hoeveelheid creatine; toe te voegen meer zal niet verhogen meer. Deze "verzadiging point" wordt doorgaans bereikt binnen de eerste paar dagen van het nemen van een "laden dosis."

Creatine Poeder Supplement is veilig

Creatine is waarschijnlijk veilig voor de meeste mensen wanneer gebruikt bij de aanbevolen dosering. Creatine kan veroorzaken buikpijn, misselijkheid, diarree en spier kramp.

Wanneer genomen door de mond in hoge doses, is creatine mogelijk onveilig. Er is enige bezorgdheid dat het kan schadelijk voor de nieren, lever of hartfunctie. Een verbinding tussen hoge doses en deze negatieve effecten is echter niet bewezen.

Creatine zorgt ervoor dat spieren te trekken van water uit de rest van je lichaam. Zorg ervoor dat extra water te maken voor dit te drinken. Ook, als u zijn het nemen van creatine, niet uitoefenen in de hitte. Het kan ertoe leiden dat u te worden gedroogd.

Veel mensen die gebruik maken van creatine gewichtstoename. Dit is omdat creatine zorgt ervoor dat de spieren om te houden van water, niet omdat het eigenlijk spier bouwt.

Er is enige bezorgdheid dat het combineren van creatine met cafeïne en het kruid ephedra (Ma Huang ook genoemd) de kans van het hebben van ernstige bijwerkingen zoals beroerte kan toenemen.

Er bestaat bezorgdheid dat creatine onregelmatige hartslag kan veroorzaken bij sommige mensen. Maar meer informatie nodig is om te weten als creatine kan dit probleem veroorzaken.

Er bestaat bezorgdheid dat creatine kan leiden tot een huidaandoening genaamd gepigmenteerde purpuric dermatose bij sommige mensen. Maar meer informatie nodig is om te weten als creatine kan dit probleem veroorzaken.

Klik hier om te kopen van Creatine Poeder Supplement

Creatine Poeder Supplement dosering

De volgende doses zijn bestudeerd in wetenschappelijk onderzoek:

DOOR MOND:

 • Voor de verbetering van fysieke prestaties, hebben verschillende doseren regimes geprobeerd:
  • Creatine is meestal geladen met 20 gram per dag (of 0,3 gram per kg) voor 5 dagen gevolgd door een onderhoudsdosis van 2 of meer gram (0.03 gram per kg) dagelijks, hoewel 5 dag laden is een typisch voorbeeld, 2 dagen van laden is ook gebruikt.
  • Een dosis laden van 9 gram per dag gedurende 6 dagen is ook gebruikt. Sommige bronnen stellen voor dat, in plaats van acuut laden, vergelijkbare resultaten kunnen worden verkregen met 3 gram per dag gedurende 28 dagen.
Tijdens creatine suppletie moet de wateropname 64 gram per dag.

 • Voor hartfalen: 20 gram per dag gedurende 5-10 dagen.
 • Voor de ziekte van Parkinson's:
  • 10 gram/dag.
  • Een dosis laden van creatine 20 gram/dag voor 6 dagen gevolgd door 2 gram/dag voor 6 maanden, en dan 4 gram per dag voor 18 maanden heeft ook gebruikt.
 • Voor het verbeteren van resistentie opleiding bij mensen met de ziekte van Parkinson: een dosis laden van 20 gram/dag voor 5 dagen, gevolgd door 5 gram/dag.
 • Voor een gedraaide atrofie: 1,5 gram per dag.
 • Voor muscular dystrophie: 10 gram per dag is gebruikt door volwassenen en 5 gram per dag is gebruikt door kinderen.
 • Voor McArdle van ziekte: 150 mg/kg dagelijks voor 5 dagen en gaat u verder met 60 mg/kg / dag.
Klik hier om te kopen van Creatine Poeder Supplement