Creatina Pulbere Supliment Clienţilor


Creatina este un produs chimic care este în mod normal, găsite în organism, mai ales în muşchii. Acesta se face de către organism şi, de asemenea, pot fi obţinute de la anumite alimente. Peşte şi carne sunt bune surse de creatina. Creatina poate fi, de asemenea, făcută în laborator.

Creatina este cel mai frecvent utilizat pentru îmbunătăţirea performanţei de exerciţiu şi creşterea masei musculare, sportivi şi adulţii mai în vârstă. Există unele ştiinţa sprijinirea utilizarea de creatina în îmbunătăţirea performanţei sportive de tineri, oameni sănătoşi în timpul scurt activitate de înaltă intensitate, cum ar fi Sprint.

Dar adulţii mai în vârstă nu par să beneficieze. Creatina nu pare a îmbunătăţi puterea sau organismul compoziţia în peste 60 de persoane.

click aici pentru a cumpara Creatine pulbere supliment

Ce este un supliment de praf creatina?

Creatina Pulbere Supliment ClienţilorUtilizarea de creatina este larg răspândită printre sportivii profesionişti şi amatori şi a fost recunoscut de către sportivi bine-cunoscut ca Mark McGuire, Sammy Sosa şi John Elway.

În urma constatării că soluţia de glucide în continuare creşte nivelurile de creatina musculara mai mult decât creatina singur, băuturi de sport creatina au devenit populare.

Creatina este permis de Comitetul Olimpic Internaţional, Naţional Collegiate Athletic Association (NCAA), şi sportul profesionist. Cu toate acestea, NCAA nu mai permite colegii şi universităţi a furniza creatina elevilor cu fonduri de şcoală.

Elevii sunt permise pentru a cumpara creatina pe cont propriu şi NCAA nu are planuri de a interzice creatina, cu excepţia cazului în dovezi medicale indică faptul că este dăunător. Cu metodele de testare curent, detectarea utilizarea suplimentar creatina nu ar fi posibil.

În plus faţă de îmbunătăţirea performanţelor athletic, creatina este folosit pentru insuficienţă cardiacă congestivă (CHF), depresie, tulburare bipolară, boala Parkinson, boli ale muşchilor şi a nervilor, o boala de ochi numită atrofia gyrate, şi ridicat de colesterol. De asemenea, este utilizat pentru a încetini agravarea scleroză laterală amiotrofică (ALS, boala Lou Gehrig), artrita reumatoida, boala McArdle pe, şi pentru diverse distrofii musculare.

Americanii folosesc mai mult de 4 milioane de kilograme de creatina în fiecare an.

click aici pentru a cumpara Creatine pulbere supliment

Cât de eficient este creatina pulbere supliment?

Naturale medicamente bază de date cuprinzătoare ratele eficacitatea bazate pe dovezi ştiinţifice, în conformitate cu următoarea grilă: eficiente, probabil eficiente, eventual eficiente, eventual ineficiente, probabil ineficiente, ineficientă şi insuficiente probe cu privire la rata.

Eficienţa rating pentru CREATINA sunt după cum urmează:

Supliment de praf de creatina este posibil eficient

 • Îmbunătăţirea performanţelor athletic de tineri, oameni sănătoşi în timpul scurt, de mare intensitate exerciţiu cum ar fi Sprint. Mulţi factori par să influenţeze eficacitatea de creatina, inclusiv nivelul de fitness şi de vârsta persoanei, tipul de sport şi doza. Creatina nu pare a îmbunătăţi performanţa în exerciţii de aerobic sau beneficia persoanele în vârstă. De asemenea, creatina nu pare a creste rezistenta sau pentru a îmbunătăţi performanţa în sportivii de înaltă calificare. Există unele dovezi că creatina "încărcare", folosind 20 grame zilnic timp de 5 zile, pot fi mai eficiente decât utilizare continuă. Dar amintiţi-vă, există încă unele incertitudine exact cine poate beneficia de creatina si la ce doza. Studii până în prezent au inclus un număr mic de oameni (toate au implicat mai mult de 40 de participanţi), şi nu este posibil să se tragă concluzii ferme din aceste numere mici.
 • Boala Parkinson. Creatina ar putea încetini agravarea anumite simptome la persoanele cu boala Parkinson timpurie.
 • Creşterea forta si rezistenta la persoanele cu insuficienţă cardiacă.
 • Creşterea puterea la persoanele cu boli musculare, precum distrofia musculara.
 • Încetinirea pierde vederea la un ochi boala numită atrofia gyrate.
 • Îmbunătăţirea simptomele unei boli musculare numit McArdle pe boala. Există unele dovezi că lua zilnic doze creatina poate creşte capacitatea de exerciţiu şi reduce dureri musculare indus la unii pacienţi cu boală McArdle pe.
click aici pentru a cumpara Creatine pulbere supliment

Cum funcţionează creatina pulbere supliment?

Creatina este implicat în a face muschii de energie trebuie să lucreze.

Vegetarieni şi alte persoane care au niveluri mai scăzute de creatina totală când încep să luaţi suplimente de creatina par pentru a obţine mai multe beneficii decât persoanele care încep cu un nivel superior de creatina. Scheletici va deţine doar o anumită cantitate de creatina; adăugarea mai multe nu va ridica nivelul orice mai mult. Acest "punct de saturaţie" este, de obicei, ajunge în primele câteva zile de a lua o "doză de încărcare".

Creatina pulbere supliment este de siguranţă

Creatina este probabil sigur pentru majoritatea oamenilor, atunci când este utilizat la dozele recomandate. Creatina poate provoca dureri de stomac, greaţă, diaree şi crampe musculare.

Atunci când luate de gură în doze mari, creatina este posibil NESIGURE. Există unele îngrijorare că aceasta ar putea dăuna rinichi, ficat, sau inima funcţie. Cu toate acestea, nu a fost dovedit o conexiune între doze mari şi aceste efecte negative.

Creatina cauze muschilor de a trage apa de restul corpului. Asiguraţi-vă că bea apă suplimentare pentru a compensa acest lucru. De asemenea, dacă luaţi creatina, nu exercită în căldură. Aceasta ar putea provoca pentru a deveni deshidratat.

Mulţi oameni care folosesc creatina creştere în greutate. Aceasta este pentru că creatina cauze muşchii să deţină apa, nu pentru că se construieşte efectiv musculare.

Există unele îngrijorarea că combinarea creatina cu cofeină şi ephedra planta (de asemenea, numit Ma Huang) ar putea creşte şansa de a avea efecte secundare grave, cum ar fi accident vascular cerebral.

Există o îngrijorare că creatina ar putea cauza batai neregulate ale inimii în unii oameni. Dar mai multe informaţii este necesar să ştie dacă creatina poate provoca această problemă.

Există o îngrijorare că creatina ar putea provoca o afecţiune a pielii numita dermatoze purpuric pigmentate la unele persoane. Dar mai multe informaţii este necesar să ştie dacă creatina poate provoca această problemă.

click aici pentru a cumpara Creatine pulbere supliment

Creatina supliment de praf de dozare

Următoarele doze au fost studiate în cercetarea ştiinţifică:

DE GURA:

 • Pentru îmbunătăţirea performanţelor fizice, au fost încercat mai multe regimuri de dozare:
  • Creatina este de obicei încărcată cu 20 de grame pe zi (sau 0.3 grame la kg) pentru 5 zile urmate de o doză de întreţinere de 2 sau mai multe grame (0,03 g / kg) zilnic, deşi 5 zi de încărcare este tipic, 2 zile de încărcare, de asemenea, a fost folosit.
  • O doză de încărcare de 9 grame pe zi timp de 6 zile, de asemenea, a fost folosit. Unele surse sugerează că, în loc de încărcare acut, rezultate similare pot fi obţinute cu 3 grame pe zi timp de 28 de zile.
În timpul suplimentarea cu creatina, apa de admisie trebuie să fie 64 uncii pe zi.

 • Pentru insuficienta cardiaca: 20 de grame pe zi timp de 5-10 zile.
 • Pentru boala Parkinson:
  • 10 grame pe zi.
  • O doză de încărcare de creatina 20 grame/zi timp de 6 zile urmate de 2 grame/zi timp de 6 luni, iar apoi 4 grame zilnic timp de 18 luni a fost de asemenea folosit.
 • Pentru îmbunătăţirea formare de rezistenţă la persoanele cu boala Parkinson: o doză de încărcare de 20 de grame pe zi timp de 5 zile, urmat de 5 grame pe zi.
 • Pentru atrofie gyrate: 1,5 grame pe zi.
 • Pentru distrofii musculare: 10 grame pe zi a fost folosit de adulţi şi 5 grame pe zi a fost utilizat de copii.
 • Pentru McArdle pe boala: 150 mg/kg zilnic timp de 5 zile şi apoi continua cu 60 mg/kg / zi.
click aici pentru a cumpara Creatine pulbere supliment