Cele Mai Bune Suplimente Pentru Creşterea în Greutate


Această listă de top Culturism ingrediente va ajuta să alegeţi cu înţelepciune. Cele Mai Bune Suplimente Pentru Creşterea în GreutateFără îndoială, puteţi adăuga musculare pur şi simplu prin consumul chiar şi ridicarea de greutati. Dar pentru a maximiza într-adevăr dumneavoastră potenţial de creştere, suplimente sunt o cerinţă. Prin urmare, am compilat un rundown de 11 cele mai bune mass-câştig Suplimente pe care să-şi petreacă de al tău tare-earned bani. Acestea sunt enumerate în ordinea de prioritate, la absolut cele mai critice, can't-fără suplimente la ingredientele mai crucială încă încă extrem de eficient pentru ambalare pe dimensiuni. Punctul este de a ajuta pe cei pe un buget strans decide care Suplimente pentru a cumpara. Dacă banii este nici un obiect, apoi prin toate mijloacele bate-te afară şi utilizaţi-le pe toate ca regia. Pentru că la urma urmei, în măsura în care suntem în cauză, poate nu ai prea mult musculare.
click aici pentru a cumpara câştig în greutate supliment

Praf de proteine din zer

Zer Topuri lista de suplimente de masa-câştig, pentru că este cel mai important pentru a impinge sinteza proteinelor. Zerul este o proteină din lapte care are un nivel ridicat de lanţ ramificat aminoacizi (BCAA-uri, numărul 4 pe lista noastră). Zer ia coroana deoarece digera rapid si ajunge la muschii rapid pentru a începe construirea musculare. Zerul contine de asemenea peptide (proteine mici) care creşte fluxul de sânge la muschii. De aceea, vă recomandăm întotdeauna consumatoare de proteine din zer imediat dupa antrenament. Cum de a maximiza efectele sale Ia 20 de grame de praf de proteine de zer in 30 de minute înainte de a lucra, şi să ia 40 grame în termen de 60 de minute după antrenament. De asemenea, luând în considerare 20-40 de grame de zer imediat după trezirea în fiecare dimineaţă pentru a iniţia cresterea masei musculare. Cel mai bun pariu este de a alege un zer praf, zer proteine hidrolizate (proteine din zer descompus în fragmente mai mici pentru digestie mai repede) sau proteine din zer izola.
click aici pentru a cumpara câştig în greutate supliment

Cazeină proteine pulbere

Alte proteine din lapte, cazeină, chiţăiturile în doar sub zer. Cazeină a jucat întotdeauna secundă fiddle datorită ratei de digestie foarte lent, dar acest lucru îl face ideal ca o gustare de pre-culcare deoarece acesta previne catabolism, in timp ce dormi de-golirea încet şi constant. Cazeină, de asemenea, face sa te simti mai plin, ceea ce face o gustare mare pentru cei care doresc să pack pe musculare masa. Şi noi de cercetare găseşte că cazeină dă zer un a alerga pentru său bani – atunci când este luat postworkout, cazeină stimulează sinteza proteinelor musculare de mult ca nu de zer. Acesta a sugerat chiar că un shake de proteine din zer şi cazeină luate după formare creste mai bine decât oricare dintre proteine luate numai cresterea masei musculare. Cum de a maximiza efectele sale: Alege un cazeină proteine care conţine cazeină aceasta (mai lent-digestia cazeină poti cumpara) şi să ia 20-40 grame chiar înainte de a merge la culcare. Dupa antrenamente, adăuga 10-20 de grame de cazeină dumneavoastră de proteine din zer. De asemenea, utiliza 20-40 de grame de cazeină în dumneavoastră shake-uri proteice intre mese.
click aici pentru a cumpara câştig în greutate supliment

Creatina

Creatina este facut din trei aminoacizi: arginina, glicina si metionina. Rapoarte anecdotice şi studii ştiinţifice deopotrivă găsi că baieti care iau creatina obţine o bună 10 de kilograme sau mai mult din greutate corporală şi creşte puterea în mod dramatic. Creatina funcţionează într-un număr de moduri. Pentru unul, creste cantitatea de energie rapid în muschii necesare pentru a efectua repetari în sala de gimnastică. Mai mult de aceasta energie rapid, care este disponibil, repetari mai mult le puteţi face cu o anumită greutate, permiţându-vă să obţineţi mai mare şi mai puternică pe termen lung. Creatina atrage, de asemenea, mai multă apă în celulele musculare, introducerea o intindere pe celula care creşte pe termen lung de creştere. Cel mai recent, creatina a fost găsit pentru a creşte nivelul de insulina ca factor de creštere-1 (IGF-1) în muşchi, care este esenţială pentru creşterea de stimulare. Cum de a maximiza efectele sale: Ia 2-5 grame de creatina sub forma de creatina monohidrat, malat de creatina, creatina etil ester sau creatina alfa-ketoglutarate cu dumneavoastră shake de proteine înainte de antrenamente. Acest lucru va ajuta la menţinerea muschii saturate cu creatina, producătoare de energie rapid au nevoie pentru a efectua mai multe reps. apoi consuma un alt 2-5 grame cu dumneavoastră shake postworkout (în plus faţă de 40-100 grame de carbohidrati rapid-digestia), un moment când creatina va fi rapid preluat de celulele musculare şi creşterea în IGF-1 niveluri va ajuta creșterii prompt. În zilele când tu nu tren, ia 2-5 grame de creatina cu un mic dejun care contine carbohidrati.
click aici pentru a cumpara câştig în greutate supliment

Lanţ ramificat aminoacizi (BCAA-uri)

Termen lung lanţ ramificat aminoacizi se referă la leucina, izoleucina şi valină, aminoacizi absolută cel mai important pentru reparaţia şi construcţia ţesutului muscular. Leucina este cele mai critice din cele trei, deoarece de cercetare arată că acesta poate stimula sinteza proteinelor musculare pe cont propriu. Totuşi, este încă cel mai bun să ia toate cele trei împreună, deoarece ele lucrează în sinergie pentru a oferi o multitudine de beneficii, inclusiv cresterea masei musculare, energie a crescut în timpul antrenamentelor, tocirea de cortizol (un hormon catabolice care inhibă testosteronului şi creşte musculare defalcare) şi scăderea întârziat Debutul musculare durere. Cum de a maximiza efectele lor: Ia 5-10 grame de BCAA-uri cu mic dejun, precum şi în dumneavoastră shake-uri pre si postworkout. Uita-te pentru produse BCAA care furnizează leucina la un raport de 2:1 pe doză izoleucina şi Valină. De exemplu, dacă luaţi o doză de 5 grame de BCAA-uri, aproximativ 2,5 grame ar trebui să fie de leucină, 1.25 grame de izoleucina şi 1.25 grame la Valină.
click aici pentru a cumpara câştig în greutate supliment

Beta-alanin / Carnosine

În organism, aminoacizi beta-alanin este combinat cu un alt amino, histidina, pentru a forma carnosine. Cercetările arată că, atunci când muşchii au niveluri mai ridicate de carnosine, ei au mai mult forta si rezistenta. Carnosine pare a creşte capacitatea de fibre musculare contract cu mai multă forţă şi aşa mai facă fără obositor. Mai multe studii au raportat creşteri în forţă musculară şi puterea la sportivi care au luat beta-alanin. Un studiu recent a constatat că subiecţii care au luat beta-alanin împreună cu creatina câştigat mai multe musculare grăsimea de masă şi mai mult de pierdut decat subiectii care au luat doar creatina. Modul de a maximiza efectele lor: Ia 1-2 grame de beta-alanin sau carnosine imediat înainte şi după fiecare antrenament pe lângă dumneavoastră shake-uri si creatina. Zilele nonworkout, ia 2 grame cu mic dejun, împreună cu creatina.
click aici pentru a cumpara câştig în greutate supliment

Boostere de oxid nitric

Oxid nitric (NO) este o molecula găsit în întreaga organism, care este implicat în mai multe procese. Cel care culturisti sunt cel mai interesat este capacitatea sa de a dilata vasele de sânge, care permite fluxul de sânge mai multe muşchii pentru livrare sporite de oxigen, nutrienti, hormoni anabolici şi apă (sânge este cea mai mare parte apa). Acest lucru vă oferă mai multă energie în timpul antrenamentului, o pompa îmbunătăţită musculare, şi mai bine musculare de recuperare şi creştere după antrenament. Boostere nici nu prevăd nu, dar mai degrabă arginina aminoacid, care este uşor convertite la nu în organism. De cercetare a constatat că subiecţii care au primit puterea de muşchi arginina crescut şi creşterea şi pierdut bodyfat. Cum de a maximiza efectele lor: Ia un rapel de NO care oferă 3 — 5 grame de arginina în formă de L-arginina, arginina alfa-ketoglutarat, etil ester argininá sau arginina malat. De asemenea, ia în considerare nici o boostere care furnizează ingrediente precum citrulina, pycnog-Fade şi American ginseng, care sporesc arginina pe capacitatea de a creşte nr. Luaţi o singură doză la fiecare dintre următoarele ori: dimineata inainte de micul dejun, 30 — 60 de minute înainte de formare, imediat după formare şi 30-60 de minute înainte de culcare. Atunci când este posibil, luaţi fiecare doză fără alimente şi ia în considerare combina-l cu 500-1000 mg de vitamina C, care poate ajuta la mentinerea nivelului No pentru mai mult timp.
click aici pentru a cumpara câştig în greutate supliment

Glutamina

Acest aminoacid a fost un favorit de culturisti pentru zeci de ani, deoarece este centrală a funcţiei musculare şi este una dintre cele mai abundente rosca găsit în corpul uman. Glutamina oferă numeroase beneficii de culturism, cum ar fi sprijinirea cresterea masei musculare prin creşterea nivelului de leucina în fibrele musculare, ajută scădea musculare defalcare şi întărirea sistemului imunitar, care vă ajută să vă împiedice să obtinerea bolnav şi lipsă antrenamente. Glutamina luate înainte de antrenamente poate ajuta la scăderea musculare oboselii şi stimularea nivelurile de hormon de creštere. În plus, cercetările recente arată că Glutamina, de asemenea, ar putea juca un rol în pierderea de grăsime prin creşterea cantităţii de calorii si grasimi arse in repaus si in timpul exercitiilor fizice. Cum de a maximiza efectele sale: Ia 5-10 grame de Glutamina în dimineaţa cu micul dejun, cu dumneavoastră shake-uri pre- şi postworkout, şi cu gustare pe timp de noapte.
click aici pentru a cumpara câştig în greutate supliment

ZMA

ZMA este o combinatie de zinc, aspartat de magneziu şi vitamina B6. Este un supliment important deoarece greu de formare sportivi, cum ar fi culturisti sunt frecvent deficit de aceste minerale critice, care sunt importante pentru menţinerea nivelurilor de hormoni şi sprijinirea somn (esenţială pentru recuperare). Intens de formare poate compromite nivelul de testosteron ši IGF-1. De fapt, un studiu a constatat că sportivii care au luat ZMA semnificativ crescut nivelul lor de testosteron ši IGF-1 în opt săptămâni de instruire, în timp ce cei care au luat un placebo experimentat o scădere atât T şi IGF-1. Natural, stimularea testosteron ši IGF-1 pot face un impact imens pe câštigurile musculare. Cum de a maximiza efectele sale Folosiţi un produs de ZMA care oferă aproximativ 30 mg de zinc, 450 mg de magneziu si 10,5 mg de vitamina B6, şi ia-o de 30-60 de minute înainte de culcare fără alimente sau calciu. Luând ZMA pe stomacul gol va spori sale de absorbţie şi utilizare şi îmbunătăţi calitatea ta de somn pentru recuperare optime.
click aici pentru a cumpara câştig în greutate supliment

Carnitina

Pe langa faptul ca un supliment popular de grăsime-pierdere, Carnitina este acum cunoscut pentru a spori cresterea masei musculare prin mai multe mecanisme, toate din care sunt susţinute de cercetare clinică. Pentru unul, carnitina poate creşte fluxul de sânge la muschii, ceea ce înseamnă oferă beneficii similare nu boostere. De asemenea, creşte Testosteronul niveluri postworkout şi suma de T receptori în celulele musculare, care permite mai mult testosteron pentru a stimula mai mult de creştere. În plus, carnitina suplimente au fost găsite pentru a creşte nivelurile de IGF-1. Adăugaţi toate aceste beneficii împreună şi aveţi potenţialul de a câştiga sume enorme de muşchi. Cum de a maximiza efectele sale: Ia 1-3 grame de carnitina în formă de L-carnitina, acetil-L-Carnitina sau L-Carnitina-L-tartrat cu mic dejun, shake-uri pre- şi postworkout, şi mese pe timp de noapte.
click aici pentru a cumpara câştig în greutate supliment