Beste Supplementen Voor Gewichtstoename


Deze lijst van top bodybuilding ingrediënten zal helpen u wijselijk kiezen. Beste Supplementen Voor GewichtstoenameZonder twijfel kunt u spier gewoon door het eten recht en gewichten op te heffen. Maar als u wilt echt maximaliseren uw groeipotentieel, supplementen zijn een vereiste. Dus, we hebben samengesteld een overzicht van de 11 beste massa-gain supplementen op waarnaar u uw zuurverdiende geld besteden. Zij zijn vermeld in volgorde van prioriteit, van de absolute meest kritieke, can't-Ken-without aanvullingen op de minder cruciaal belang maar nog steeds zeer effectieve ingrediënten voor verpakking op maat. Het punt is om te helpen die op een strakke begroting beslissen welke supplementen te kopen. Als geld geen object is, dan met alle middelen jezelf knock out en gebruik ze allemaal zoals aangegeven. Want immers, als we betrokken zijn, u nooit te veel spieren hebben kunt.
Klik hier om te kopen gewicht krijgen aanvulling

Wei-eiwit poeder

Wei bovenaan de lijst van massa-gain supplementen, want het is de meest cruciale voor het duwen van de eiwitsynthese. Wei is een melkeiwit dat een hoog niveau van vertakte keten aminozuren (BCAAs, No. 4 op onze lijst heeft). Wei neemt de kroon omdat het snel verteert en naar uw spieren snel krijgt te beginnen met de bouw van spier. Wei bevat ook peptiden (kleine eiwitten) die de bloedtoevoer naar de spieren verhogen. Dit is de reden waarom wij altijd consumeren weiproteïne onmiddellijk na de training raden. Hoe het maximaliseren van de gevolgen ervan Neem 20 gram van wei-eiwit poeder in de 30 minuten voordat u gaat werken uit, en neem 40 gram binnen 60 minuten na de training. Ook overwegen om 20-40 gram van Wei onmiddellijk bij het ontwaken elke ochtend om kick-start spiergroei. Uw beste weddenschap is om te kiezen een weipoeder dat Wei eiwithydrolysaten (wei-eiwit opgesplitst in kleinere fragmenten voor snellere spijsvertering) of wei-eiwit bevat isoleren.
Klik hier om te kopen gewicht krijgen aanvulling

Caseïne-eiwit poeder

De andere melkeiwit, caseïne, piept net onder Wei. Caseïne heeft altijd gespeeld tweede viool te wijten aan de zeer trage spijsvertering tarief, maar dit maakt het ideaal als snack pre bedtijd omdat het voorkomt katabolisme dat terwijl je slaapt door leeg te maken langzaam en gelijkmatig. Caseïne ook maakt je gevoel minder volledig, waardoor het een grote snack voor degenen die willen te pakken op spier massa. En nieuwe onderzoek vindt dat caseïne Wei een looppas voor zijn geld geeft – wanneer het wordt genomen postworkout, caseïne verhoogt spier eiwitsynthese veel zoals Wei doet. Het heeft zelfs gesuggereerd dat een wei en caseïne eiwit shake genomen na opleiding spiergroei beter dan beide eiwit alleen genomen toeneemt. Hoe het maximaliseren van de gevolgen ervan: Kies een caseïne-eiwit dat bevat micellaire caseïne (de langzaamste-verterende caseïne u kunt kopen) en 20-40 gram vlak voor het naar bed gaan nemen. Na training, voeg toe 10-20 gram van caseïne aan uw wei-eiwit. Ook, gebruik 20-40 gram van caseïne in uw eiwit shakes tussen de maaltijden.
Klik hier om te kopen gewicht krijgen aanvulling

Creatine

Creatine is gemaakt van drie aminozuren: glycine, arginine en methionine. Anekdotische rapporten en wetenschappelijke studies zowel vinden dat jongens die nemen van creatine een goede 10 pond of meer van het lichaamsgewicht krijgen en kracht toenemen. Creatine werkt op een aantal manieren. Voor een verhoogt het de hoeveelheid snel energie in uw spieren die nodig zijn voor het uitvoeren van herhalingen in de sportschool. Hoe meer van deze snel energie die beschikbaar is, de meer herhalingen die je met een bepaald gewicht doen kunt, toestaand u om groter en sterker op de lange termijn. Creatine tekent ook meer water in uw spiercellen, een stuk op de cel die een toename van de groei op lange termijn brengen. Meest recent, creatine is gevonden om het niveau van insuline als groeifactor-1 (IGF-1) stijging van de spieren, die is van cruciaal belang voor groei te stimuleren. Hoe het maximaliseren van de gevolgen ervan: Neem 2-5 gram van creatine in de vorm van creatine monohydraat, creatine malaat, creatine ethyl ester of creatine alfa-ketoglutaraat met uw eiwit schud onmiddellijk voor trainingen. Dit zal helpen houden uw spieren verzadigd met creatine, produceren snelle energie die zij nodig heeft om uit te voeren meer reps dan consumeren een ander 2-5 gram met uw postworkout shake (naast 40-100 gram van snel-verterende koolhydraten), een tijd wanneer creatine worden snel door spiercellen overgenomen zal en de impuls in IGF-1 niveau zal helpen prompt verdere groei. Op dagen wanneer u niet trainen, nemen 2-5 gram van creatine met een ontbijt dat koolhydraten bevat.
Klik hier om te kopen gewicht krijgen aanvulling

Vertakte keten aminozuren (BCAAs)

De term vertakte keten aminozuren verwijst naar leucine, isoleucine en valine, de absolute meest belangrijke aminozuren voor het herstellen en bouwen spierweefsel. Leucine is het belangrijkst van de drie, zoals uit onderzoek blijkt dat het spier eiwitsynthese op zijn eigen stimuleren kan. Toch is het nog steeds het beste te nemen van alle drie samen, aangezien ze in synergie om een veelvoud van voordelen werken, waaronder spiergroei, verhoogde energie tijdens het sporten, de afstomping van cortisol (een katabole hormoon dat remt testosteron en verhoogt de spier afbraak) te bieden en daalde van vertraging-onset spierpijn. Hoe het maximaliseren van hun effecten: Neem 5-10 gram BCAAs met ontbijt, alsmede in uw pre- en postworkout shakes. Kijk voor BCAA producten waarmee leucine bij een verhouding van 2:1 per dosis van isoleucine en valine. Bijvoorbeeld, als u een 5-gram dosis van BCAAs neemt, moeten ongeveer 2,5 gram zitten vanuit leucine, 1,25 gram van isoleucine en 1,25 gram van valine.
Klik hier om te kopen gewicht krijgen aanvulling

Bèta-Alanine / Carnosine

In het lichaam, wordt het aminozuur bèta-alanine gecombineerd met andere amino, histidine, naar formulier carnosine. Onderzoek toont aan dat wanneer de spieren hebben hogere niveaus van carnosine, ze meer kracht en uithoudingsvermogen hebben. Carnosine lijkt te verhogen de spiervezels vermogen voor een contract met meer kracht, en om te doen dus langer zonder vermoeiend. Verschillende studies gerapporteerd stijgingen van de spierkracht en macht in atleten die bèta-alanine nam. Één recente studie vond dat proefpersonen die nam beta-alanine samen met creatine opgedaan meer spier massa en verloren meer lichaamsvet dan proefpersonen die nam enige creatine. Hoe het maximaliseren van hun effecten: Neem 1-2 gram van bèta-alanine of carnosine onmiddellijk vóór en na elke training naast uw shakes en creatine. Op nonworkout dagen, nemen 2 gram met ontbijt, samen met creatine.
Klik hier om te kopen gewicht krijgen aanvulling

Nitric Oxide Boosters

Stikstofmonoxide (NO) is een molecule gevonden door het hele lichaam dat betrokken in meerdere processen. Degene die bodybuilders zijn het meest geïnteresseerd in is de mogelijkheid om het verwijden van bloedvaten, waardoor meer bloedtoevoer naar de spieren voor verbeterde levering van zuurstof, voedingsstoffen, anabole hormonen en water (bloed is meestal water). Dit geeft u meer energie tijdens uw training, een verbeterde spier pomp, en betere spierherstel en groei na de training. GEEN boosters bieden niet nee, maar eerder het aminozuur arginine, die gemakkelijk wordt omgezet op Nee in het lichaam. Onderzoek heeft geconstateerd dat onderwerpen die werden gegeven arginine verhoogde spierkracht en groei en verloren lichaamsvet. Hoe het maximaliseren van hun effecten: Neem een NO-booster waarmee 3 — 5 gram van arginine in de vorm van L-arginine, arginine alfa-ketoglutaraat, arginine ethyl ester of arginine malaat. Overweeg ook om geen boosters waarmee ingrediënten zoals citrulline, pycnog-enol en Amerikaanse ginseng, die bevorderlijk zijn voor arginine de mogelijkheid om te vergroten nr. Neem één dosis op elk van de volgende tijden: in de ochtend voor het ontbijt, 30-60 minuten voor opleiding, onmiddellijk na de opleiding en 30-60 minuten voor het slapen gaan. Indien mogelijk, neem elke dosis zonder voedsel en overwegen om het te combineren met 500-1000 mg vitamine C, die kunnen helpen handhaven niveaus van nr. langer.
Klik hier om te kopen gewicht krijgen aanvulling

Glutamine

Dit aminozuur is een favoriet van bodybuilders decennialang omdat het staat centraal in functie van de spier en een van de meest overvloedige aminozuren gevonden in het menselijk lichaam is. Glutamine biedt talloze bodybuilding voordelen, zoals medeplichtigheid spiergroei door toenemende leucine in spiervezels, helpen verminderen spier verdeling en versterking van het immuunsysteem, die helpt u voorkomen van het krijgen van ziek en ontbrekende workouts. Glutamine genomen vóór workouts kan helpen verminderen spier vermoeidheid en boost groei-hormoonniveaus. Recent onderzoek toont bovendien dat glutamine kan ook een rol spelen in vet verlies door het verhogen van de hoeveelheid calorieën en vet verbrand in rust en tijdens de oefening. Hoe het maximaliseren van de gevolgen ervan: Neem 5-10 gram van glutamine in de ochtend met ontbijt, met uw pre- en postworkout shakes en met uw nachtelijke snack.
Klik hier om te kopen gewicht krijgen aanvulling

ZMA

ZMA is een combinatie van zink, magnesium aspartaat en vitamine B6. Het is een belangrijk aanvullend instrument vormen omdat harde-training atleten zoals bodybuilders vaak tekort aan deze essentiële mineralen, die belangrijk zijn zijn voor het behoud van hormoonniveaus en medeplichtigheid aan slaap (essentieel voor herstel). Intensieve training kan in gevaar komen niveaus van testosteron en IGF-1. In feite, vond één studie dat atleten die nam ZMA aanzienlijk hun niveaus van testosteron en IGF-1 tijdens acht weken van opleiding, verhoogde terwijl degenen die een placebo nam een druppel in T en IGF-1 ervaren. Natuurlijk, stimuleren van testosteron en IGF-1 kan maken enorme gevolgen op spiergroei. Hoe het maximaliseren van de gevolgen ervan Gebruik een ZMA product waarmee ongeveer 30 mg van zink, 450 mg magnesium en 10.5 mg vitamine B6, en neem het 30-60 minuten voor het slapen gaan zonder voedsel of calcium. ZMA nemen op een lege maag zal de opname en het gebruik bevorderen en verbeteren van uw kwaliteit van de slaap voor optimale herstel.
Klik hier om te kopen gewicht krijgen aanvulling

Carnitine

Naast het zijn een populaire aanvulling van de vet-verlies, is carnitine nu bekend dat het verbeteren van spiergroei door middel van een aantal mechanismen, die allemaal worden ondersteund door klinisch onderzoek. Voor een, kan carnitine verhogen bloedtoevoer naar de spieren, wat betekent dat zij dezelfde voordelen biedt aan geen boosters. Het verhoogt ook testosteron niveaus postworkout en de hoeveelheid T receptoren binnen spiercellen, waarmee meer testosteron om meer groei te stimuleren. Bovendien, carnitine supplementen bleken te verhogen IGF-1. Al deze voordelen bij elkaar optelt en je hebt het potentieel om te krijgen enorme bedragen van spier. Hoe het maximaliseren van de gevolgen ervan: Neem 1 — 3 gram van carnitine in de vorm van L-carnitine, acetyl-L-carnitine of L-carnitine-L-tartraat met ontbijt, uw pre- en postworkout shakes en nachtelijke maaltijden.
Klik hier om te kopen gewicht krijgen aanvulling