Beste Kosttilskudd For Vektøkning


Denne listen over topp bodybuilding ingredienser vil hjelpe deg Velg med omhu. Beste Kosttilskudd For VektøkningUten tvil, kan du legge til muskel ved å spise riktig og løfte vekter. Men for å virkelig maksimere din vekstpotensial, kosttilskudd er et krav. Derfor har vi satt sammen en oversikt over 11 beste masse gevinst kosttilskudd å bruke dine hardt opptjente penger. De er oppført i prioritetsrekkefølge, fra de absolutt viktigste, kan ikke--uten kosttilskudd til mindre avgjørende men fortsatt svært effektive ingredienser for pakking på størrelse. Poenget er å hjelpe dem på et stramt budsjett avgjøre hvilke kosttilskudd for å kjøpe. Hvis penger er ikke objekt, så for all del banke deg ut og bruke dem som anvist. Fordi tross alt, så vidt vi er bekymret, du kan aldri ha for mye muskel.
Klikk her for å kjøpe vekt gevinst supplement

Whey Protein pulver

Myse topper listen over masse gevinst kosttilskudd fordi det er det mest avgjørende for å skyve proteinsyntese. Myse er en melkeprotein som har et høyt nivå av forgrenede-kjeden aminosyrer (BCAAs, nummer 4 på vår liste). Myse tar kronen fordi det fordøyer fast og får musklene raskt å begynne å bygge muskler. Myse inneholder også peptider (små proteiner) som øker blodtilførselen til musklene. Det er derfor vi alltid anbefaler forbruker myseprotein umiddelbart etter trening. Hvordan du kan maksimere dens effekter Ta 20 gram whey protein pulver i 30 minutter før utarbeider, og ta 40 gram innen 60 minutter etter trening. Også vurdere å ta 20-40 gram myse umiddelbart etter våkne hver morgen for å kick-start muskelvekst. Lureste er å velge en whey pulver som inneholder whey protein hydrolyserte (whey protein brutt ned i mindre fragmenter for raskere fordøyelsen) eller whey protein isolere.
Klikk her for å kjøpe vekt gevinst supplement

Kasein Protein pulver

Det andre melk proteinet, kasein, tåler trykket i underkant myse. Kasein har alltid spilt andrefiolin på grunn av dens svært treg fordøyelse rate, men dette gjør det perfekte som snacks før sengetid fordi den hindrer katabolisme mens du sover ved å tømme sakte og jevnt. Kasein også gjør du føler deg mindre full, som gjør det en matbit for de som ønsker å pakke på muskel massen. Og ny forskning finner at kasein gir myse en løpe for pengene sine – når det tas postworkout, kasein øker muskel proteinsyntesen mye som whey gjør. Det har selv foreslått at en whey og kasein protein shake tatt etter trening øker muskelvekst bedre enn enten protein tatt alene. Hvordan du kan maksimere dens effekter: Velg en kasein protein som inneholder micellar kasein (laveste fordøye kasein du kan kjøpe) og ta 20-40 gram rett før du går til sengs. Etter trening, legge til 10-20 gram kasein whey protein. Også bruke 20-40 gram kasein i din protein vibrering mellom måltidene.
Klikk her for å kjøpe vekt gevinst supplement

Kreatin

Kreatin er laget av tre aminosyrer: arginin, glysin og metionin. Anekdotiske rapporter og vitenskapelige studier både finne at som tar kreatin få en god 10 pounds eller mer av kroppsvekt og øke styrke dramatisk. Kreatin fungerer på en rekke måter. For en øker mengden rask energi i musklene måtte utføre reps i gym. Mer av denne rask energi som er tilgjengelig, flere representanter kan du gjøre med en gitt vekt, slik at du får større og sterkere i det lange løp. Kreatin også trekker mer vann i muskelceller, plassere en strekning på cellen som øker langsiktig vekst. Sist kreatin har vist seg for å øke nivåer av insulin som vekstfaktor-1 (IGF-1) i muskler, som er avgjørende for å stimulere vekst. Hvordan du kan maksimere dens effekter: Tar 2-5 gram kreatin i form av kreatin monohydrat, Kreatin malate, Kreatin ethyl ester eller kreatin alpha-ketoglutarate med protein riste umiddelbart før treningsøkter. Dette vil bidra til å holde musklene mettet med Kreatin, produserer rask energi de trenger å utføre mer reps. deretter forbruke en annen 2-5 gram med din postworkout shake (i tillegg til 40-100 gram av fast-fordøye karbohydrater), en tid da kreatin vil bli raskt tatt av muskelceller og økning i IGF-1 nivåene vil hjelpe spør videre vekst. På dager når du ikke trener, tar 2-5 gram kreatin med frokost som inneholder karbohydrater.
Klikk her for å kjøpe vekt gevinst supplement

Branched kjede aminosyrer (BCAAs)

Begrepet forgrenede-kjeden aminosyrer refererer til leucine, isoleucin og Valin, de absolutt viktigste aminosyrene for å reparere og bygger muskelvev. Leucine er den viktigste av tre, som forskning viser at det kan stimulere muskel proteinsyntesen på egen hånd. Likevel er det beste er å ta alle tre sammen, siden de arbeider i synergi å gi en rekke fordeler, inkludert muskelvekst, økt energi under trening, på blunting av kortisol (en catabolic hormon som hemmer testosteron, og øker muskel sammenbrudd) og redusert stølhet forsinket utbruddet. Hvor å maksimere deres effekter: Ta 5-10 gram BCAAs med frokost og din pre- og postworkout rister. Se etter BCAA produkter som gir leucine i forholdet 2:1 per dose isoleucin og Valin. For eksempel hvis du tar en 5 gram dose BCAAs, bør ca 2,5 gram være fra leucine, 1,25 gram fra isoleucin og 1,25 gram fra Valin.
Klikk her for å kjøpe vekt gevinst supplement

Beta-alanin / Carnosine

I kroppen kombineres aminosyre beta-alanin med en annen amino, histidin, til skjemaet carnosine. Forskning viser at når musklene har høyere nivåer av carnosine, de har mer styrke og utholdenhet. Carnosine synes å øke muskelfibre evne å kontrakt med mer kraft, og å gjøre så lenger uten fatiguing. Flere studier rapportert økning i muskelstyrke og makt i idrettsutøvere som tok beta alanin. En fersk studie fant at fag som tok beta-alanin sammen med kreatin fått mer muskel masse og tapte mer kroppsfett enn fag som tok bare kreatin. Hvordan du kan maksimere deres effekter: Ta 1-2 gram av beta-alanin eller carnosine umiddelbart før og etter hver trening i tillegg til rister og kreatin. På nonworkout dager, ta 2 gram med frokost, samt kreatin.
Klikk her for å kjøpe vekt gevinst supplement

Nitrogenoksid Boosters

Nitrogenoksid (NO) er et molekyl som finnes i hele kroppen som er involvert i flere prosesser. Som kroppsbyggere er mest interessert i er dens evne å dilate blodkar, som tillater mer blodtilførselen til musklene for forbedret levering av oksygen, næringsstoffer, anabole hormoner og vann (blod er det meste vann). Dette gir deg mer energi under treningen, økt muskelmasse pumpe, og bedre muskelrestitusjon og vekst etter treningen. INGEN boosters gir ikke nei, men heller aminosyren arginine, som lett konverteres til Nei i kroppen. Forskning har funnet at fag som arginin økt muskelstyrke og vekst og tapt kroppsfett. Hvor å maksimere deres effekter: Ta en nei-booster som gir 3-5 gram av arginin i form av L-arginin, arginine alpha-ketoglutarate, arginine ethyl ester eller arginine malate. Også vurdere ingen boosters som inneholder ingredienser som citrulline, pycnog-enol og amerikansk ginseng, som forbedrer arginine's evne til å øke nr. Ta en dose på hver av følgende tider: i morgen før frokost, 30-60 minutter før trening, umiddelbart etter trening og 30-60 minutter før sengetid. Når det er mulig, ta hver dose uten mat og vurdere kombinere det med 500-1000 mg vitamin C, som kan hjelpe opprettholde nivåer ikke lenger.
Klikk her for å kjøpe vekt gevinst supplement

Glutamin

Denne aminosyren har vært en favoritt av kroppsbyggere tiår fordi det er muskler og er en av de mest rikelig aminos finnes i menneskekroppen. Glutamin har mange Kroppsbygging fordeler, for eksempel hjelpe muskelvekst ved å øke nivåer av leucine i muskel fiber, hjelper redusere nedbrytning og støtte immunforsvaret, hvilke hjelper forhindre du fra får syk og mangler. Glutamin tatt før trening kan bidra til å redusere muskel trøtthet og øke veksthormon nivåene. I tillegg viser nyere forskning at glutamin kan også spille en rolle i fett tap ved å øke mengden og fettforbrenningsandelen resten og under trening. Hvordan du kan maksimere dens effekter: Ta 5-10 gram glutamin om morgenen med frokost, med din pre- og postworkout rister, og med din natt snack.
Klikk her for å kjøpe vekt gevinst supplement

ZMA

ZMA er en kombinasjon av sink, magnesium aspartate og vitamin B6. Det er et viktig supplement fordi hard trening idrettsutøvere som kroppsbyggere ofte mangelfull i disse viktige mineraler, som er viktige for å vedlikeholde hormonnivået og hjelpe søvn (viktig for gjenoppretting). Intens trening kan kompromittere testosteron og IGF-1. Faktisk fant en studie at utøvere som tok ZMA betydelig økt sitt nivå av testosteron og IGF-1 under åtte uker med trening, mens de som tok placebo opplevd en nedgang i både T og IGF-1. Naturligvis kan øker testosteron og IGF-1 gjøre store virkninger på muskel gevinster. Hvordan du kan maksimere dens effekter Bruke et ZMA produkt som gir ca 30 mg sink, 450 mg magnesium og 10,5 mg vitamin B6, og ta det 30-60 minutter før sengetid uten mat eller kalsium. Ta ZMA på tom mage vil forbedre sine opptak og utnyttelse og forbedre søvnkvaliteten på for optimal utvinning.
Klikk her for å kjøpe vekt gevinst supplement

Carnitine

Foruten å være en populær fett-tap supplement, er carnitine nå kjent for å forbedre muskelvekst gjennom en rekke mekanismer som støttes av klinisk forskning. For kan carnitine øke blodtilførselen til musklene, som betyr det gir fordeler til ingen boosters. Det øker også testosteron nivåer postworkout og mengden T reseptorer i muskelceller, som gir mer testosteron å stimulere til mer vekst. I tillegg har carnitine kosttilskudd blitt funnet for å øke nivåer av IGF-1. Legge alle disse fordeler sammen og du har potensial til å få enorme mengder muskel. Hvordan du kan maksimere dens effekter: Ta 1-3 gram carnitine i form av L-carnitine, acetyl-L-carnitine eller L-carnitine-L-tartrate med frokost, pre- og postworkout rister og nighttime måltider.
Klikk her for å kjøpe vekt gevinst supplement