Best Dodatki Za Povečanje Telesne Mase


Ta seznam top bodybuilding sestavine vam bo pomagal izbrati pametno. Best Dodatki Za Povečanje Telesne MaseBrez dvoma, lahko dodate mišice preprosto tako, da jedo pravico in dviganje uteži. Ampak resnično povečati svoj potencial rasti, dopolnila so zahteva. Zato smo zbrali potek 11 najbolje maso dobiček dodatkov na kateri se porabili svoj težko zasluženi denar. Oni so naštete v vrstnem redu prioritet, od absolutno najbolj kritično, can't-do-brez dodatkov za manj ključna še vedno zelo učinkovite sestavine za pakiranje na velikost. Bistvo je, pomagati tistim na tesen proračun, odloči, kateri dodatki za nakup. Če denar ni predmeta, nato z vsemi sredstvi sami knock out in uporabite vse po navodilih. Ker konec koncev, kot smo zaskrbljeni, nikoli ne more imeti preveč mišic.
Kliknite tukaj za nakup težo dobiček dopolnilo

Beljakovine iz sirotke

Sirotka vrhovi seznam masa-dobiček dopolnila, ker je najbolj bistvena za potiskanje sintezo beljakovin. Sirotka je mleko protein, ki ima visoko stopnjo razvejane verige aminokislin (branched, No 4 na naš seznam). Sirotke ima krono, ker hitro prebavi in dobi vaše mišice hitro začeti gradnjo mišic. Sirotka vsebuje tudi peptidi (mala beljakovine), ki poveča pretok krvi v mišice. To je razlog, zakaj priporočamo vedno Sirotkin porabijo takoj po treningu. Kako bi povečali svoje učinke 20 gramov beljakovin sirotke v prahu v 30 minut pred telovaditi, in 40 gramov v 60 minutah po usposabljanju. Tudi odločala 20-40 gramov sirotke takoj po zbujam vsako jutro za zagon rasti mišic. Najbolje je izbrati, izolacijo sirotke v prahu, ki vsebuje hidrolizatov beljakovin whey (sirotkine beljakovine razdeli na manjše fragmente za hitrejše prebave) ali sirotkine beljakovine.
Kliknite tukaj za nakup težo dobiček dopolnilo

Kazein beljakovine v prahu

Druge mlečne beljakovine, kazeina, squeaks v tik pod sirotke. Kazein je vedno igral drugo violino zaradi svoje stopnje zelo počasno prebavo, še to pomožen vzor kot prigrizek pred spanjem, saj preprečuje katabolizem med spanjem izpraznite počasi in enakomerno. Kazein tudi počutiš se manj poln, ki omogoča odličen prigrizek za tiste, ki želijo za pakiranje na mišičnih mase. In nove raziskave ugotovi, da kazein daje sirotke teči za svoj denar – ko je sprejeta postworkout, kazeina povečujejo sintezo mišičnih beljakovin veliko kot sirotke ne. To je celo predlagal, da sirotke in kazeina beljakovine zmajanje vzeta po usposabljanju povečuje rast mišic, ki so boljši od obeh proteinov, ki sam po sebi. Kako bi povečali svoje učinke: Izberite kazein beljakovine, ki vsebuje micellar kazeina (najpočasnejši razgrajanjem kazein lahko kupite) in traja 20-40 gramov tik pred spanjem. Po workouts, Dodaj 10-20 g kazeina sirotkine beljakovine. 20-40 g kazeina v uporabite vaše beljakovine vibriranje med obroki.
Kliknite tukaj za nakup težo dobiček dopolnilo

Kreatin

Kreatin je izdelan iz treh aminokislin: arginin, glicin in metionin. Nezanesljive poročila in znanstvene študije, ki so enako ugotovili, da fantje, ki jemljejo kreatin pridobili dobrih 10 kilogramov ali več telesne teže in povečale moč. Kreatin deluje na več načinov. Za eno, povečuje količino hitro energije v vaše mišice, potrebne za izvajanje reps v telovadnici. Bolj ta hitro energije, ki je na voljo, več reps, lahko storite z dano maso, omogoča, da večji in močnejši na dolgi rok. Kreatin tudi črpa več vode v mišičnih celicah, dajanje odsek na celico, ki povečuje dolgoročno rast. Zadnje čase Kreatin je bilo ugotovljeno, da povečajo raven insulinu podobnega rastnega faktorja 1 (IGF-1) v mišice, ki je ključnega pomena za spodbujanje rasti. Kako bi povečali svoje učinke: Traja 2-5 gramov kreatin v obliki kreatin monohidrat, Kreatin malat, Kreatin etil ester ali kreatin alfa-ketoglutarat z protein shake takoj pred vadbo. To bo pomaga ohraniti vaše mišice nasičena s kreatin, proizvodnjo hitro energije, ki jih je treba izvesti več reps. nato porabijo še 2-5 gramov s svojim postworkout pretresemo (poleg 40-100 gramov ogljikovih hidratov, ki hitro razgrajanjem), čas, ko kreatin bo treba hitro prevzela mišične celice in povečanje ravni IGF-1 bo pomagalo takojšnje nadaljnje rasti. Ob dnevih ko ne vlak, traja 2-5 gramov kreatin z zajtrkom, ki vsebuje ogljikove hidrate.
Kliknite tukaj za nakup težo dobiček dopolnilo

Razvejane verige aminokislin (branched)

Izraz razvejane verige aminokislin, ki se nanaša na levcin, izolevcin in valin, absolutno najpomembnejših aminokislin za popravila in izgradnja mišičnega tkiva. Levcin je najbolj kritičen do tri, saj raziskave kažejo, da lahko spodbujajo mišičnih beljakovin sintezo na lastno. Vendar je še vedno najbolje, da sprejmejo vse tri skupaj, ker dela v sinergiji za zagotavljanje številnih ugodnosti, vključno rast mišic, povečane energije med vadbo, blunting kortizola (katabolen hormon, ki zavira testosterona in povečuje okvare mišic) in zmanjšala zamudo nastopom mišično utrujenost. Kako bi povečali njihove učinke: Traja 5 – 10 gramov branched z zajtrkom, kot tudi v pred- in postworkout strese. Poiščite BCAA izdelkov, ki zagotavljajo levcin v razmerju 2:1 na odmerek izolevcin in valin. Na primer, če ste vzeli odmerek 5-gram branched, približno 2,5 gramov treba iz levcin, 1,25 gramov izolevcin in 1,25 gramov iz valin.
Kliknite tukaj za nakup težo dobiček dopolnilo

Beta-alanin / Carnosine

V telesu, amino kisline alanin beta je v kombinaciji z drugo amino, histidin, v obliki carnosine. Raziskave kažejo, da ko mišice imajo višjo stopnjo carnosine, imajo več moči in vzdržljivosti. Carnosine se zdi, da poveča sposobnost mišičnih vlaken pogodba z večjo silo in tako več storiti brez naporne in povzročajo škodo. Številne študije so poročali povečanja v mišično moč in moč pri športnikih, ki so beta-alanin. Eni nedavna študija je ugotovila, da osebah, ki so beta-alanin, skupaj s kreatin pridobil več mišične mase in več izgubljenih telesno maščobo od predmetov, ki so le kreatin. Kako bi povečali njihove učinke: Vzemite 1-2 grama beta-alanin ali carnosine neposredno pred in po vsakem treningu poleg vibriranje in kreatin. Na nonworkout dni, traja 2 grama z zajtrkom, skupaj s kreatin.
Kliknite tukaj za nakup težo dobiček dopolnilo

Dušikovega oksida ojačevalci

Dušikovega oksida (NO) je molekula, najdemo po vsem telesu, ki je vključena v več procesov. Tisti, ki bodybuilders so najbolj zanima je njegovo sposobnost, da širijo krvne žile, ki omogoča več pretok krvi v mišice za okrepljeno dostave kisika, hranil, anabolnih hormonov in vode (kri je večinoma vode). To vam daje več energije med vadbo, okrepiti mišice črpalko, in boljše okrevanje mišic in rast po vaja. NI ojačevalci ne zagotavljajo ne, ampak raje amino kisline arginin, ki se zlahka pretvori v št v telesu. Raziskava je ugotovila, da predmeti, ki so imele arginin poveča mišično moč in rast in izgubili maščobo. Kako bi povečali njihove učinke: Vzemite št booster, ki zagotavlja 3-5 gramov arginin v obliki L-arginin, Arginin alfa ketoglutarat, arginin etilnega estra ali arginin malata. Prav tako menijo, brez ojačevalci, ki zagotavljajo sestavine kot so citrulline, pycnog-enolna in ameriški ginseng, ki krepijo arginin je sposobnost, da poveča št. Vzemite en odmerek na vsaki od naslednjih trenutkov: zjutraj pred zajtrkom, 30-60 minut pred usposabljanje, takoj po usposabljanju in 30-60 minut pred spanjem. Ko je to mogoče, sprejmejo vsak odmerek brez hrane in menijo, ki združuje z 500-1000 mg vitamina c, ki lahko pomagajo ohraniti raven ne dlje.
Kliknite tukaj za nakup težo dobiček dopolnilo

Glutamin

Ta aminokislina je bil najljubši bodybuilders desetletja, saj je osrednjega pomena za delovanje mišic in je eden od najbolj izdatno aminokislin z najdemo v človeškem telesu. Glutamin ponuja številne koristi za bodybuilding, kot so pomoč rast mišic s povečanjem ravni levcin v mišičnih vlaken, pomaga zmanjšati mišične okvare in krepitev imunskega sistema, ki pomaga voditi vi s pridobivanje bolan in manjka workouts. Glutamin sprejet pred vadbo lahko pomaga zmanjšati mišične utrujenosti in povečati rast hormona. Poleg tega, nedavne raziskave kažejo, da Glutamin morda tudi vlogo v izgubo maščobe s povečanjem količine kalorij in maščob, spali v mirovanju in med vadbo. Kako bi povečali svoje učinke: Traja 5 – 10 gramov glutamina v zjutraj z zajtrkom, pre-in postworkout vibriranje, in nočni prigrizek.
Kliknite tukaj za nakup težo dobiček dopolnilo

ZMA

ZMA je kombinacija cinka, aspartat magnezija in vitamina B6. Je pomembno dopolnilo, ker težko trening športnikov kot bodybuilderji pogosto pomanjkljiva v teh kritičnih mineralov, ki so pomembni za ohranjanje ravni hormonov in pomoč spanja (ključnega pomena za okrevanje). Intenzivno usposabljanje lahko ogrozijo ravni testosterona ter IGF-1. Dejstvo je, ena študija je pokazala, da športniki, ki so ZMA občutno povečala njihove ravni testosterona ter IGF-1 med osem tednov usposabljanja, medtem ko tisti, ki so placebo doživeli upad T in IGF-1. Seveda, povečanje testosterona ter IGF-1 lahko ogromne posledice na mišice dobiček. Kako bi povečali svoje učinke Uporabite izdelek ZMA, ki zagotavlja približno 30 mg cinka, 450 mg magnezija in 10,5 mg, vitamin B6, in traja 30-60 minut pred spanjem brez hrane ali kalcija. Ob ZMA na prazen želodec bo povečanje njegove absorpcije in uporaba in kakovost spanja za optimalni izkoristek.
Kliknite tukaj za nakup težo dobiček dopolnilo

Karnitin

Sicer bitje a priljubljen dodatek maščobe izgubo, karnitin je zdaj znano, da poveča rast mišic skozi številne mehanizme, ki jih podpira kliničnih raziskav. Za eno, karnitin lahko poveča pretok krvi v mišice, kar pomeni, da to zagotavlja podobne koristi ni ojačevalci. Povečuje tudi postworkout raven testosterona in znesek T receptorje v mišičnih celicah, ki omogoča več testosterona za spodbujanje več rasti. Poleg tega je bilo ugotovljeno karnitin dodatki za povečanje ravni IGF-1. Dodamo vse te prednosti skupaj in imate možnost, da pridobijo ogromne količine mišic. Kako bi povečali svoje učinke: Vzemite 1-3 grame karnitin v obliki L-karnitin, acetil-L-karnitin ali L-karnitin-L-tartrata z zajtrkom, pre-in postworkout vibriranje in nočnih obrokov.
Kliknite tukaj za nakup težo dobiček dopolnilo