Bedste Kosttilskud Til Vægtøgning


Denne liste over top bodybuilding ingredienser vil hjælpe dig med at vælge klogt. Bedste Kosttilskud Til VægtøgningUden tvivl, kan du tilføje muskel blot ved at spise rigtigt og løfte vægte. Men for at virkelig maksimere din vækstpotentiale, kosttilskud er et krav. Derfor har vi samlet en gennemgang af de 11 bedste masse-gain kosttilskud at bruge dine hårdt tjente penge. De er opført i rækkefølge efter prioritet fra de absolut mest kritiske, can't--uden kosttilskud til mindre afgørende men stadig meget effektiv ingredienserne til pakning på størrelse. Pointen er at hjælpe dem på et stramt budget beslutte hvilke kosttilskud for at købe. Hvis pengene er ingen objekt, derefter ved alle midler banke dig selv og bruge dem alle som anvist. Fordi efter alt, så vidt vi er bekymrede, du kan aldrig have for meget muskel.
Klik her for at købe vægt tab supplement

Valleproteinpulver

Valle Topper listen af masse-gain kosttilskud, fordi det er den mest afgørende for at skubbe proteinsyntesen. Valle er et mælkeprotein, der har et højt indhold af forgrenede aminosyrer (BCAA, nr. 4 på vores liste). Valle tager kronen, fordi den fordøjer hurtigt og bliver til dine muskler hurtigt at begynde at bygge muskel. Valleprotein indeholder også peptider (lille proteiner) at øger blodgennemstrømningen til musklerne. Det er derfor, vi anbefaler altid tidskrævende whey protein umiddelbart efter træning. Hvordan man kan maksimere dets virkninger 20 gram whey proteinpulver i 30 minutter før du arbejder, og tage 40 gram inden for 60 minutter efter træning. Også overveje at tage 20-40 gram whey umiddelbart efter at vågne hver morgen til at kickstarte muskelvækst. Din bedste chance er at vælge en vallepulver, der indeholder whey proteinhydrolysater (valleprotein opdelt i mindre fragmenter for hurtigere fordøjelsen) eller valleprotein isolere.
Klik her for at købe vægt tab supplement

Kasein proteinpulver

De andre mælkeprotein, kasein, knirker i lige under vallen. Kasein har altid spillet andenviolin på grund af dens meget langsom fordøjelse, men det gør den ideel som før sengetid mellemmåltid, fordi det forhindrer katabolisme, mens du sover ved tømning langsomt og støt. Kasein også gør du føler dig mindre fulde, hvilket gør det en stor snack for dem, der ønsker at pakke på muskel masse. Og ny forskning finder, at kasein giver Valle en køre for sine penge – når den er taget postworkout, kasein øger muskel proteinsyntesen meget gerne Valle gør. Det har endda foreslået at en Valle og kasein protein ryste taget efter træning øger muskelvækst bedre end enten protein taget alene. Hvordan at maksimere dets virkninger: Vælg en kasein protein, der indeholder micellar kasein (den langsomste fordøje kasein kan du købe) og tage 20-40 gram lige før du går i seng. Efter træning, skal du tilføje 10-20 gram af kasein til din valleprotein. Også bruge 20-40 gram af kasein i dine protein shakes mellem måltider.
Klik her for at købe vægt tab supplement

Kreatin

Kreatin er fremstillet af tre aminosyrer: arginin, glycin og methionin. Anekdotiske beretninger og videnskabelige undersøgelser både finde at fyre, der tager kreatin få en god 10 pounds eller mere af kropsvægt og øge styrken dramatisk. Kreatin virker i en række forskellige måder. For én øger det mængden af hurtig energi i dine muskler, der er nødvendige for at udføre reps i gymnastiksalen. Jo mere af denne hurtig energi, der er tilgængelig, flere reps du kan gøre med en given vægt, så du kan få større og stærkere i det lange løb. Kreatin også trækker mere vand ind i din muskelceller, placere en strækning på den celle, der øger langsigtet vækst. Senest har kreatin har fundet for at øge niveauet af insulin som vækstfaktor-1 (IGF-1) i musklerne, som er kritiske for stimulere vækst. Hvordan at maksimere dets virkninger: Tage 2-5 gram af kreatin i form af Kreatinmonohydrat, kreatin malat, kreatin ethylester eller kreatin alpha-ketoglutarat med din protein shake umiddelbart før træning. Dette vil hjælpe med at holde dine muskler, mættet med kreatin, producerer hurtig energi, de behøver for at udføre flere reps. derefter forbruge en anden 2-5 gram med din postworkout ryste (ud over 40-100 gram fast-fordøje kulhydrater), en tid, når kreatin vil hurtigt tages af muskelceller og stigning i IGF-1 niveau vil hjælpe hurtig yderligere vækst. På dage hvor du ikke træner, tage 2-5 gram kreatin med en morgenmad, der indeholder kulhydrater.
Klik her for at købe vægt tab supplement

Forgrenede aminosyrer (BCAA)

Sigt forgrenede aminosyrer refererer til leucin, isoleucin og valin, de absolut vigtigste aminosyrer for at reparere og opbygge muskelvæv. Leucin er den mest kritiske af tre, som forskning viser, at det kan stimulere muskel proteinsyntesen på egen hånd. Men det er stadig bedst at tage alle tre sammen, da de arbejder i synergi for at give en lang række fordele, herunder muskelvækst, øget energi under træning, sløvhed af cortisol (en catabolic hormon, som hæmmer testosteron og øger muskel opdeling) og faldt forsinket start muskelømhed. Hvordan man kan maksimere deres virkninger: Tag 5 — 10 gram af BCAA med morgenmad, samt i din pre og postworkout shakes. Kigge efter BCAA produkter, der giver leucin i forholdet 2:1 pr. dosis af isoleucin og valin. For eksempel, hvis du tager en 5-gram dosis af BCAA, skal omkring 2,5 gram være fra leucin, 1,25 gram fra isoleucin og 1,25 gram fra valin.
Klik her for at købe vægt tab supplement

Beta-alanin / carnosin

I kroppen, er aminosyre beta-alanin kombineret med en anden amino, histidin, at formen carnosin. Forskning viser, at når musklerne har højere indhold af carnosin, de har mere styrke og udholdenhed. Carnosin synes at øge muskelfibre evne til at indgå aftale med mere kraft og så længere undvære trættende. Adskillige undersøgelser rapporterede stigninger i muskelstyrke og magt i atleter, der tog beta-alanin. En nylig undersøgelse viste, at forsøgspersoner, der tog beta-alanin sammen med kreatin fået mere muskel masse og tabt mere bodyfat end fag, der tog kun kreatin. Hvordan man kan maksimere deres virkninger: Tager 1-2 gram beta-alanin eller carnosin umiddelbart før og efter hver træning ud over dine shakes og kreatin. På nonworkout dage, tage 2 gram morgenmad sammen med kreatin.
Klik her for at købe vægt tab supplement

Nitrogenoxid boostere

Nitrogenoxid (NO) er et molekyle, der findes i hele kroppen, der er involveret i flere processer. Den ene, at bodybuildere er mest interesseret i er dens evne til at spile blodkar, som tillader mere blodtilførslen til musklerne for forbedret levering af ilt, næringsstoffer, anabolske hormoner og vand (blod er for det meste vand). Dette giver dig mere energi i løbet af din træning, en øget muskel pumpe, og bedre muskel opsving og vækst efter træning. INGEN boostere giver ikke nej, men snarere aminosyren arginin, som er let konverteres til Nej i kroppen. Forskning har fundet, at forsøgspersoner der fik arginin øget muskelstyrke og vækst og tabt bodyfat. Hvordan man kan maksimere deres virkninger: Tage en NO-booster, der giver 3 — 5 gram arginin i form af L-argininog, argininog alfa-ketoglutarat, arginin ethylester eller arginin malat. Også overveje at ingen boostere, der indeholder ingredienser som citrullin, pycnog-enol og amerikansk ginseng, som forbedrer arginins evne til at øge nr. Tage én dosis på hver af følgende tidspunkter: om morgenen inden morgenmaden, 30-60 minutter før træning, umiddelbart efter træning og 30 – 60 minutter før sengetid. Når det er muligt, tage hver dosis uden mad og overveje at kombinere det med 500-1.000 mg af vitamin C, som kan hjælpe med at opretholde ikke længere.
Klik her for at købe vægt tab supplement

Glutamin

Denne aminosyre har været en favorit blandt bodybuildere i årtier, fordi det er centralt for muskelfunktion og er en af de mest rigelige aminer findes i den menneskelige krop. Glutamin giver adskillige fordele, bodybuilding, såsom medvirken muskelvækst ved at øge niveauet af leucin i muskelfibre, at hjælpe mindske muskelnedbrydning og styrkelse af immunsystemet, som hjælper med at forhindre dig i at få syg og manglende træning. Glutamin taget før træning kan hjælpe med at mindske muskel træthed og fremme vækst hormonniveauer. Nyere forskning viser desuden, at glutamin kan også spille en rolle i fedt tab ved at øge mængden af kalorier og fedt brændt i hvile og under træningen. Hvordan at maksimere dets virkninger: Tag 5 — 10 gram af glutamin om morgenen med morgenmad, med din pre og postworkout shakes og med din natlig snack.
Klik her for at købe vægt tab supplement

ZMA

ZMA er en kombination af zink, magnesium asparaginat og vitamin B6. Det er et vigtigt supplement for hård træning atleter som bodybuildere er ofte mangelfuld i disse vigtige mineraler, som er vigtige for at bevare hormonniveauer og medvirken søvn (afgørende for genopretning). Intens træning kan kompromittere niveauer af testosteron og IGF-1. Faktisk, fandt en undersøgelse, at atleter, der tog ZMA betydeligt øget deres niveauer af testosteron og IGF-1 i løbet af otte ugers uddannelse, mens dem, der tog placebo oplevet et fald i både T og IGF-1. Naturligt, øge testosteron og IGF-1 kan gøre enorme konsekvenser på muskel gevinster. Hvordan man kan maksimere dets virkninger Bruge en ZMA produkt, der indeholder omkring 30 mg zink, 450 mg magnesium og 10,5 mg vitamin B6, og tager det 30 – 60 minutter før sengetid uden mad eller calcium. Tager ZMA på tom mave vil forbedre dets udbredelse og udnyttelse og forbedre din søvnkvalitet for optimal nyttiggørelse.
Klik her for at købe vægt tab supplement

Carnitin

Udover at være et populært fedt-tab supplement, er carnitin nu kendt for at øge muskelvækst gennem en række mekanismer, som alle understøttes af klinisk forskning. For én, kan carnitin øge blodgennemstrømningen til musklerne, hvilket betyder, at det giver tilsvarende fordele at ingen boostere. Det øger også testosteron niveauer postworkout og mængden af T receptorer inde i muskelceller, som giver mulighed for mere testosteron til at stimulere yderligere vækst. Derudover er carnitin kosttilskud blevet fundet for at øge niveauet af IGF-1. Tilføje alle disse fordele sammen og du har potentiale til at få enorme mængder af muskel. Hvordan at maksimere dets virkninger: Tage 1 – 3 gram af carnitin i form af L-carnitin, acetyl-L-carnitin eller L-carnitin-L-tartrat med morgenmad, din pre og postworkout shakes og natlig måltider.
Klik her for at købe vægt tab supplement