Bästa Kosttillskott För Viktökning


Denna lista över topp bodybuilding ingredienser hjälper dig välja klokt. Bästa Kosttillskott För ViktökningUtan tvekan, kan du lägga till muskel bara genom att äta rätt och lyfta vikter. Men för att verkligen maximera din tillväxtpotential, kosttillskott är ett krav. Vi har därför sammanställt en genomgång av de 11 bästa mass-gain kosttillskott att spendera dina surt förvärvade pengar på. De är listade i prioritetsordning, från de absoluta mest kritiska, can't--utan kosttillskott till mindre avgörande men fortfarande mycket effektivt ingredienser för förpackning på storlek. Poängen är att hjälpa dem på en stram budget besluta vilka kosttillskott för att köpa. Om pengar är inget objekt, sedan med alla medel slå dig och använder dem alla som riktas. Eftersom trots allt, så långt vi är berörda, du kan aldrig ha för mycket muskler.
Klicka här för att köpa vikt vinna tillägg

Vassleproteinpulver

Vassle toppar listan över massa-gain tillägg eftersom det är den mest avgörande för att driva proteinsyntesen. Vassle är ett mjölkprotein som har en hög nivå av grenade aminosyror (BCAA, nr 4 på vår lista). Vassle tar kronan eftersom det smälter snabbt och får dina muskler snabbt att börja bygga muskler. Vassle innehåller också peptider (små proteiner) som ökar blodflödet till musklerna. Det är därför vi rekommenderar alltid tidskrävande vassleprotein direkt efter träning. Hur till maximera dess effekter Ta 20 gram vassle proteinpulver i de 30 minuterna innan, och 40 gram inom 60 minuter efter träning. Också överväga att ta 20-40 gram vassle omedelbart på att vakna varje morgon för att snabbstarta muskeltillväxt. Din bästa insats är att välja en vasslepulver som innehåller vassle proteinhydrolysat (vassleprotein uppdelat i mindre fragment för snabbare matsmältning) eller vassleprotein isolera.
Klicka här för att köpa vikt vinna tillägg

Kasein proteinpulver

Den andra mjölkprotein, kasein, gnisslar i strax under vassle. Kasein har alltid spelat andra fiol på grund av dess mycket långsam matsmältning, men detta gör den idealisk som tilltugg före sänggåendet eftersom det hindrar katabolism medan du sover genom tömning långsamt och stadigt. Kasein gör också att du känner dig mindre full, vilket gör det ett bra mellanmål för den som vill packa på muskel massa. Och ny forskning finner att kasein ger vassle en springa för dess pengar – när det tas postworkout, kasein ökar muskel proteinsyntesen mycket som vassle gör. Även har föreslagits som en vassle och kasein proteinshake efter träning ökar muskeltillväxt bättre än antingen protein tas ensam. Hur till maximera dess effekter: Välj en kasein protein som innehåller micellar casein (långsammaste-smälta kasein som du kan köpa) och tar 20-40 gram just före sänggåendet. Efter träning, lägga till 10-20 gram kasein i din vassleprotein. Också använda 20-40 gram kasein i ditt protein shakes mellan måltiderna.
Klicka här för att köpa vikt vinna tillägg

Kreatin

Kreatin är gjord av tre aminosyror: arginin, glycin och metionin. Anekdotiska rapporter och vetenskapliga studier både finna att killar som tar kreatin få en bra 10 pounds eller mer kroppsvikt och öka styrka dramatiskt. Kreatin fungerar i ett antal sätt. För en ökar det mängden snabb energi i musklerna för att utföra reps i gymmet. Mer av denna snabb energi som det finns fler reps du kan göra med en viss vikt, så att du får större och starkare i längden. Kreatin drar också mer vatten i din muskelceller, utsläppande en sträcka på den cell som ökar tillväxten på lång sikt. Senast, kreatin har visat sig öka nivåerna av insulin som tillväxtfaktor-1 (IGF-1) i musklerna, som är avgörande för stimulera tillväxt. Hur till maximera dess effekter: Ta 2-5 gram kreatin i form av kreatin, kreatinmalat, kreatin etylester eller kreatin alpha-ketoglutarat med din proteinshake direkt före träning. Detta kommer att hjälpa till att hålla dina muskler mättad med kreatin, producerar den snabba energi de behöver för att utföra fler reps. sedan förbrukar en annan 2-5 gram med din postworkout shake (förutom 40-100 gram fast-smälta kolhydrater), en tid när kreatin snabbt tas av muskelceller och laddtrycket i IGF-1 nivåer kommer att bidra till snabb tillväxt. På dagar när du inte tränar, ta 2-5 gram kreatin en frukost som innehåller kolhydrater.
Klicka här för att köpa vikt vinna tillägg

Grenade aminosyror (BCAA)

Termen grenade aminosyror hänvisar till leucin, isoleucin och valin, absolut viktigaste aminosyrorna för att reparera och bygga muskelmassa. Leucin är den mest kritiska av tre, som forskning visar att det kan stimulera muskel proteinsyntesen på egen hand. Men är det ändå bäst att ta alla tre tillsammans, eftersom de arbetar i synergi att tillhandahålla en mängd förmåner, inklusive muskeltillväxt, ökad energi under träning, Avtrubbning av kortisol (en katabola hormonet som hämmar testosteron och ökar muskelnedbrytning) och minskade fördröjd debut träningsvärk. Hur du kan maximera deras effekter: Ta 5-10 gram BCAA frukost, liksom i din pre- och postworkout skakar. Leta efter BCAA produkter för leucin i förhållandet 2:1 per dos av isoleucin och valin. Om du tar en 5-grams dos av BCAA, bör till exempel ca 2,5 gram från leucin, 1,25 gram från isoleucin och 1,25 gram från valin.
Klicka här för att köpa vikt vinna tillägg

Beta-alanin / karnosin

I kroppen kombineras aminosyran beta-alanin med en annan amino, histidin, till form karnosin. Forskning visar att när musklerna har högre nivåer av karnosin, de har mer styrka och uthållighet. Karnosin verkar öka de muskelfibrer förmåga att ingå avtal med mer kraft, och att göra så längre utan tröttande. Flera studier rapporterade ökad muskelstyrka och makt i idrottare som tog beta-alanin. En nyligen genomförd studie fann att ämnen som tog beta-alanin tillsammans med kreatin fått mer muskel massa och förlorade mer kroppsfett än ämnen som tog bara kreatin. Hur du kan maximera deras effekter: Ta 1-2 gram av beta-alanin eller karnosin omedelbart före och efter varje träning utöver ditt skakar och kreatin. Nonworkout dagar, ta 2 gram med frukost, kreatin.
Klicka här för att köpa vikt vinna tillägg

Kväveoxid Boosters

Kväveoxid (NO) är en molekyl som finns i hela kroppen som är involverade i flera processer. Den som bodybuilders är mest intresserad av är dess förmåga att vidga blodkärlen, vilket gör att mer blodflödet till musklerna för förbättrad leverans av syre, näringsämnen, anabola hormoner och vatten (blod är mestadels vatten). Detta ger dig mer energi under träningen, en förbättrad muskel pump, och bättre muskelåterhämtning och tillväxt efter träningen. INGA boosters ger inte nej, men hellre aminosyran arginin, som lätt omvandlas till NO i kroppen. Forskning har funnit att försökspersoner som fick arginin ökade muskelstyrka och tillväxt och förlorade kroppsfett. Hur du kan maximera deras effekter: Ta en nr booster som ger 3-5 gram arginin i form av L-arginin, arginin alpha-ketoglutarat, arginin etylester eller arginine malat. Också överväga att inga boosters som tillhandahåller ingredienser såsom citrullin, pycnog-enol och amerikansk ginseng, vilket öka arginins förmåga att öka nr. Ta en dos vid varje följande tider: på morgonen innan frukost, 30-60 minuter innan träning, omedelbart efter utbildning och 30-60 minuter innan läggdags. När det är möjligt, ta varje dos utan mat och överväga att kombinera det med 500 – 1000 mg C-vitamin, som hjälper dig att upprätthålla en nr längre.
Klicka här för att köpa vikt vinna tillägg

Glutamin

Denna aminosyra har varit en favorit bland kroppsbyggare i decennier eftersom det är central för muskelfunktion och är en av de mest riklig aminos finns i den mänskliga kroppen. Glutamin ger många bodybuilding fördelar, såsom medhjälp muskeltillväxt genom att öka nivåerna av leucin i muskelfibrer, att hjälpa minska muskelnedbrytning och stärka immunförsvaret, som hjälper hindra dig från att bli sjuka och saknade pass. Glutamin tas före träning kan hjälpa till att minska muskel trötthet och öka tillväxt hormonnivåer. Ny forskning visar dessutom att Glutamin kan också spela en roll i fettförbränning genom att öka mängden kalorier och fett bränns i vila och under träning. Hur till maximera dess effekter: Ta 5-10 g glutamin på morgonen med frukost, med din pre- och postworkout skakar och med din natt mellanmål.
Klicka här för att köpa vikt vinna tillägg

ZMA

ZMA är en kombination av zink, magnesium aspartat och vitamin B6. Det är ett viktigt komplement eftersom hård träning idrottsmän som kroppsbyggare har ofta brist på dessa viktiga mineraler, som är viktiga för att bevara hormonnivåer och medhjälp sömn (viktigt för återvinning). Intensiv träning kan äventyra nivåer av testosteron och IGF-1. I själva verket fann en studie att idrottare som tog ZMA betydligt ökade deras nivåer av testosteron och IGF-1 under åtta veckors utbildning, medan de som tog ett placebopreparat upplevde en nedgång i både T- och IGF-1. Naturligtvis kan öka Testosteron och IGF-1 göra enorma effekter på muskeltillväxt. Hur till maximera dess effekter Använda en ZMA-produkt som ger ca 30 mg zink, 450 mg magnesium och 10,5 mg av vitamin B6, och tar det 30-60 minuter innan läggdags utan mat eller kalcium. Ta ZMA på fastande mage kommer att öka dess upptag och utnyttjande och förbättra din sömnkvalitet för optimal återhämtning.
Klicka här för att köpa vikt vinna tillägg

Karnitin

Förutom att vara ett populärt fett-förlust komplement, är karnitin nu känt att öka muskeltillväxt genom ett antal mekanismer, som stöds av klinisk forskning. För en, kan karnitin öka blodflödet till musklerna, vilket innebär att det ger liknande förmåner till inga boosters. Det ökar också testosteron nivåer postworkout och mängden T receptorer inuti muskelceller, som tillåter mer testosteron att stimulera ytterligare tillväxt. Dessutom har karnitin kosttillskott visat sig öka nivåer av IGF-1. Lägg alla dessa fördelar tillsammans och du har potential att få enorma mängder av muskeln. Hur till maximera dess effekter: Ta 1-3 gram av karnitin i form av L-karnitin, acetyl-L-karnitin eller L-carnitin-L-tartrat med frukost, din pre- och postworkout skakar och nattliga måltider.
Klicka här för att köpa vikt vinna tillägg