A Legjobb Kiegészítők Súlygyarapodás


Ezt a listát a legjobb testépítés összetevők segít okosan választani. A Legjobb Kiegészítők SúlygyarapodásNélkül egy kétség egyszerűen a helyes étkezés és a súlyemelés izom is hozzáadhat. De valóban maximalizálása a növekedési potenciál, kiegészítők elengedhetetlenek. Ezért összeállítottunk egy lepusztult a 11 legjobb tömeg nyereség kiegészíti a eltölteni a nehezen megkeresett készpénzt. Az abszolút legkritikusabb, can't do-nélkül kiegészítők, a kevésbé fontos, de még mindig rendkívül hatékony összetevők, a csomagolás, a méret a prioritási sorrend látható. A lényeg az, hogy segítse azokat a szűkös költségvetés dönt, amely kiegészíti az vásárolni. Ha pénz nincs tárgy, majd minden eszközzel üsd ki magad és használja őket minden, mint rendező. Mert végül is, mint amennyire az érintett vagyunk, soha nem lehet túl sok izom.
Kattintson ide vásárolni tömeg nyereség kiegészítés

Tejsavó-fehérje por

Tejsavó csúcsok a oldalra dől, a tömeg nyereség-kiegészítők, mert ez a legfontosabb a fehérje szintézist rámenős. Savó egy tejfehérje, amit birtokol egy magas szintű elágazó láncú aminosavak (BCAA, No. 4 a mi lista). Tejsavó kerül a korona, mert gyorsan emésztett, és kap az izmaidat gyorsan elkezdte épület izom. Tejsavó peptidek (kis fehérjék), amely növeli a vér áramlását az izmok tartalmaz. Éppen ezért mindig javasoljuk, elfogyaszt tejsavófehérje edzés után azonnal. Hogyan, hogy maximalizálja a hatását 20 gramm a tejsavó-fehérje por a 30 perc előtt dolgozott ki, és 40 gramm 60 perc edzés után. Is figyelembe véve 20-40 gramm a tejsavó izom növekedés beindítását célzó minden reggel ébredés után azonnal. A legjobb fogadás az, hogy válasszon, savópor, tejsavó fehérje-hidrolizátumok (tejsavó fehérje kisebb töredékek a gyorsabb emésztés-fokban kifejezett koncentrációk szerinti bontásban) vagy a tejsavó fehérje izolátum.
Kattintson ide vásárolni tömeg nyereség kiegészítés

Kazein fehérje por

A többi tejfehérje, kazein, cincogásukkal csak a savó. Kazein mindig is játszott a második hegedű, mert nagyon lassú emésztés, de ez teszi ideális lefekvés előtti snack, mert ez megakadályozza a katabolizmust, alvás közben, lassan és folyamatosan kiürítésével. Kazein is érzi magát kevésbé teljes, melyik ideiglenes tákolmány ez egy nagy snack azoknak, akik szeretnének csomag izom tömeg. Az új kutatás megállapítja, hogy kazein ad tejsavó futni a pénzt, és – során postworkout, kazein növeli izomfehérje szintézis sokkal, mint a tejsavó nem. Azt is javasolta, hogy a tejsavó és kazein fehérje megráz után edzés növeli az izom növekedés jobb, mint bármelyik önmagában fehérje. Hogyan, hogy maximalizálja a hatását: Válassza ki a kazein fehérje, amely tartalmazza micelláris kazein (a leglassabb felszívódó kazein lehet kapni), és 20-40 gramm közvetlenül lefekvés előtt. Edzés, után 10-20 gramm kazein hozzáadása a tejsavó-fehérje. 20-40 gramm kazein is, használja a fehérje turmixok, étkezések között.
Kattintson ide vásárolni tömeg nyereség kiegészítés

Kreatin

Kreatin készült 3 aminosavak: arginin, glicin és a metionin. Anekdotikus jelentések és tanulmányok egyaránt találja, hogy a srácok, akik kreatin nyereség egy jó 10 font vagy annál több, a testsúly, és növelni erejét. Kreatin számos módon működik. Az egyik ez növeli az izmait a tornateremben ripsz elvégzéséhez szükséges gyors energia. A több, ez gyors energia is elérhető, tudod csinál-val egy súllyal több ismétlés helyeslés ön-hoz kap nagyobb és erősebb, hogy hosszú távon. Kreatin is felhívja a több vizet a izomsejtek elhelyezése egy szakaszon, a sejt, amely növeli a hosszú távú növekedés. Legutóbb, kreatin megállapításra került, hogy fokozódnak az inzulin növekedési faktor-1 (IGF-1) mint az izmok, amely nélkülözhetetlen a növekedést. Hogyan, hogy maximalizálja a hatását: 2-5 gramm kreatin kreatin monohidrát, kreatin-malát, kreatin-etil-észter vagy kreatin alfa-Ketoglutarát, a fehérje rázza azonnal edzés előtt formájában kerül. Ez is segít megőrizni az izmok telített, kreatin, ők szükség-hoz előad több reps. gyors energiát termelő majd fogyasztanak egy másik 2-5 gramm, a postworkout shake (Amellett, hogy 40-100 gramm gyors felszívódású szénhidrátok), egy idő, mikor a kreatin gyorsan veszik az izomsejtek és az IGF-1 szint növelése segít a gyors további növekedés. A nap, ha nem a vonat hogy 2-5 gramm kreatin egy reggelivel, mely szénhidrátokat tartalmaz.
Kattintson ide vásárolni tömeg nyereség kiegészítés

Elágazóláncú aminosavak (BCAA)

A ciklus elágazó láncú aminosavak a leucin, izoleucin és valin, az abszolút legfontosabb aminosavak javítása, építése izomszövet hivatkozik. A kutatások azt mutatják, hogy ez serkentik az izom fehérje szintézisét a saját is a legfontosabb a három leucin. Mégis-a ' mindig a legjobb, hogy mind a három együtt, mivel munka szinergiában, hogy hasznot, beleértve az izomnövekedést, nagyobb energia során edzések, kortizol (egy katabolikus hormon, amely gátolja a tesztoszteron, és növeli az izom lebontása) eltompulás sokaságát, és a késleltetett kialakuló izom fájdalom csökkent. Hogyan lehet maximalizálni a hatások: Fog 5-10 gramm BCAA reggelivel, valamint a pre-és postworkout rezgések. Keresse meg a BCAA termékek, amelyek a leucin, izoleucin és valin adagonként 2:1 arányban. Például ha veszel egy 5 grammos adag BCAA, mintegy 2,5 grammot kell a leucin, izoleucin és a valin 1,25 gramm 1,25 gramm.
Kattintson ide vásárolni tömeg nyereség kiegészítés

Béta-alanin / karnozin

A szervezetben a béta-alanin aminosav együtt egy másik aminosav, hisztidin, a karnozin formában. A kutatások azt mutatják, amikor az izmok magasabb a karnozin, hogy több erőt és kitartást. Karnozin úgy tűnik, hogy növelje az izomrostok képesség szerződést több erő, és így már nem fárasztó. Számos tanulmány számolt be, növeli a izomerő és a sportolók, akik vettek a béta-alanin hatalom. Egy nemrégiben készült tanulmány megállapította, hogy a tantárgyak, akik vettek a béta-alanin és kreatin szerzett több izom tömeg és a több elveszett bodyfat élvezője, aki csak a kreatin. Hogyan lehet maximalizálni a hatások: Tegyen 1-2 gramm, a béta-alanin vagy a karnozin azonnal, előtt és után minden edzés a rezgések és a kreatin. A nonworkout a napokban hogy 2 gramm, és reggelit, valamint a kreatin.
Kattintson ide vásárolni tömeg nyereség kiegészítés

Nitrogén-monoxid fokozók

Nitrogén-monoxid (NO) egy olyan molekulát, megtalálható a szervezetben, hogy több folyamat részt. Az egyik, hogy a testépítők a leginkább érdekli az a képessége, hogy tágulnak az erek, amely lehetővé teszi több vér áramlását az izmok fokozott szállítási oxigén, tápanyag, anabolikus hormonok és víz (vér is többnyire a víz). Ez ad ön több energiát edzés, fokozott izom-szivattyú, és a jobb izom-hasznosítás és növekedés után az edzés alatt. NINCS Booster nem, de inkább az aminosav-arginin, amely könnyen alakul a szervezetben nem nem biztosítanak. A kutatás azt találta, hogy érintettek, akik kaptak, arginin, fokozott izomerő és a növekedés és az elveszett bodyfat. Hogyan lehet maximalizálni a hatások: Hogy nem emlékeztető, amely 3-5 gramm arginin, L-arginin, arginin-alfa-Ketoglutarát, arginin-etilészter vagy arginin-malát formájában. Azt is, hogy nincs booster, hogy összetevőket, mint például a citrullin, pycnog-enol és amerikai ginszeng, amelyek fokozzák, arginin barátait képes növelni a NO. Egy adagot, mindegyik a következő időpontokban: reggel reggeli előtt, 30-60 perc edzés előtt, azonnal képzés és 30-60 perc lefekvés előtt. Ha lehetséges, minden egyes adagot táplálék nélkül, és úgy vélik, kombinálva 500 — 1000 mg c-vitamin, amely segít fenntartani szinten nem hosszabb ideig.
Kattintson ide vásárolni tömeg nyereség kiegészítés

Glutamin

Ez az aminosav a kedvence a testépítők évtizedek óta mert központi izmok működését, és az egyik a legtöbb bőséges aminos megtalálható az emberi szervezetben. Glutamin előnyökkel jár számos testépítés, mint segíti az izomnövekedést emelkedése a leucin, izomrostok, segít csökken izomsorvadás és erősíteni az immunrendszert, amely segít megakadályoz Ön-ból szerzés beteg és hiányzó edzések. Glutamin edzés előtt segíthet, csökkentik az izom fáradtság, és fokozza a növekedési hormon szintjét. Ezen túlmenően a legújabb kutatások azt mutatják, hogy a glutamint lehet szintén szerepet játszanak a zsír veszteség mellett növekvő a összeg kalóriát és zsírt égetni a nyugalmi és a gyakorlat során. Hogyan, hogy maximalizálja a hatását: Fog 5-10 g glutamin reggel a reggeli, a pre-és postworkout rázza, és az éjszakai snack.
Kattintson ide vásárolni tömeg nyereség kiegészítés

ZMA

ZMA a cink-, magnézium-aszpartát- és B6-vitamin kombinációja. -A ' egy fontos kiegészítő mert kemény-képzés sportolók, mint a testépítők gyakran hiányosak e kritikus ásványi anyagok, amelyek fontosak a fenntartásához hormon szintje, és segítik a alvás (hasznosítás szempontjából). Intenzív képzés szintje a tesztoszteron és az IGF-1 is veszélyezteti. Sőt egy tanulmány megállapította, hogy sportoló, aki vette a ZMA jelentősen nőtt a tesztoszteron és az IGF-1 szintet nyolc hetes képzés, míg azok, aki vett egy placebo-T és a IGF-1 csökkenés volt tapasztalható. Természetes fellendítése a tesztoszteron és az IGF-1, hogy hatalmas hatással izom nyereség. Hogyan, hogy maximalizálja a hatását ZMA termék, amely körülbelül 30 mg cink és 450 mg magnézium és 10,5 mg B6-vitamin, és ez 30-60 perccel lefekvés elótt, anélkül, hogy élelmiszer vagy kalcium. ZMA figyelembe éhgyomorra növeli a felvételi és a hasznosítás, és javítja az alvás minőségét az optimális hasznosítás.
Kattintson ide vásárolni tömeg nyereség kiegészítés

Karnitin

Amellett, hogy a zsír-vesztést népszerű kiegészítő, karnitin már ismert, hogy növeli az izom növekedés keresztül számos mechanizmusokkal, amelyek klinikai kutatás által támogatott. Az egyik a karnitin növelheti a vér áramlását az izmok, ami azt jelenti, nincs Booster hasonló előnyöket biztosít. Ez is növeli a tesztoszteron szintje postworkout és T receptorok belül izomsejtek, összegét, amely lehetővé teszi, hogy több tesztoszteront gazdasági növekedés ösztönzésére. Ezen túlmenően karnitin-kiegészítók találták növeli az IGF-1 szintet. Add ezek az előnyök együttesen, és megvan a lehetőség, hogy megszerezzék a hatalmas összegeket az izmok. Hogyan, hogy maximalizálja a hatását: Figyelembe 1-3 gramm karnitin az L-karnitin, acetil-L-karnitin, vagy az L-karnitin-L-tartarát reggeli, pre-és postworkout rázza, és éjszakai étkezés formájában.
Kattintson ide vásárolni tömeg nyereség kiegészítés