Съвети за мъже на гърдата естествено


Съвети за мъже на гърдата естественоНе можете да загубите вашите мъже гърди като направите gazillion на гръдния кош упражнения, точно както не може да губят мазнини корема като направите безкрайни situps, защото намаляването на място е myth.

Човекът гърдата е само мастна тъкан, покриваща гръдния кош мускулите и тъй като не можете да записвате мазнини локално, трябва да се намали цялостната телесните мазнини да ги загубят.

Така че на добър стар остарели стратегии на загуба на мазнини се отнасят: Ако размерът на калории ядеш е по-нисък от размера на калории тялото ви изгаряния, вие ще загубите мазнини и по този начин също така гърдата си мъже.

Тук са 3 мощен съвети можете да използвате, за да мигновено се създаде калориен дефицит, плюс допълнително трето съвет, което ще обясня.

Щракнете тук, за да си купя Gynexin от официалния сайт

Съвети за мъже на гърдата естествено


1. Яжте здрави.

Човекът гърдата са почти винаги резултат от години на яденето нездравословна храна, които съдържат повече калории, отколкото цяла храни. Това не означава, че трябва да спрете яденето нездравословна храна завинаги да загубите вашите мъже, гърдите, но вие ще трябва да ядат много по-здравословен по-голямата част от времето.

  • Повече месо, пиле, риба, зеленчуци и плодове. Няма нужда да се превърне в един от тези paleo нацистите-зърна са добре, ако ги яде в умерени количества.
  • По-малко нежелана, алкохол и сода. 2 бири и един бургер, когато навън с приятели е добре, но ежедневно 6 пакет и TV вечеря е очевидно, че няма да отида.

2. Вземи по-силно.

Един, размера на мускулите е пряко свързано с печалби сила и така до получаване на по-силно върху пейка преса, ще оформи гърдите си. Две, повече тегло повдигане, толкова повече калории изгаряте в една тренировка. Три, сила обучение насърчава здравословен избор на храни и прави се придържате към вашата диета по-добре.

StrongLifts 5 × 5 Следователно е много, въпреки че само ще направи 3 упражнения на тренировка, 3 x / седмица. Размерът на упражненията няма значение, интензитет прави. Като пример проверете колко силна асансьори член губи гърдите си мъже със силни асансьори 5 × 5 след повишаване си клякам от 20 кг до 135 кг.

Щракнете тук, за да си купя Gynexin от официалния сайт

3. Определи вашата поза.

Работа зад компютъра цял ден да стегнете мускулите на гърдите и причина slouching раменете, което ще направи вашите мъже гърдата изглежда по-лошо. Това е подобно на как излишната заседание може да предизвика Хип мускулите да се стягат и корема да изглеждат по-големи като резултат. Ако търсите в член Влад поза, става ясно, гърба си горния е изправен след това силна асансьори 5 × 5.

Се използва за седнал и ходене с раменете си назад вместо да ги мърляч цялото време. Ежедневно рамото размествания с група за съпротива, заедно с ниски бар кляка 3 x / седмица ще подобри драстично си поза.

Не се притеснявайте за гинекомастия - мъже гърдата, причинени от понижава тестостерон и увеличават естроген от предприемане на определени лекарства или стероиди злоупотреба.

Огромното мнозинство от момчета с мъже на гърдата няма нужда antiestrogen лечение, хирургия или на Крамер в Mansierre, но може да се отървете от мъжете гърдите естествено само с яденето по-здравословни, набира сила и определяне на тяхната поза.

Щракнете тук, за да си купя Gynexin от официалния сайт
Съвети за мъже на гърдата естествено


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post