най-добрите добавки за наддаване на тегло


Този списък на Топ Културизъм съставки ще ви помогне да изберете разумно. най-добрите добавки за наддаване на теглоБез съмнение можете да добавите мускулна просто чрез правилното хранене и вдигане на тежести. Но да наистина да увеличите вашия потенциал за растеж, добавки са изискване. Следователно ние сме съставили накратко на 11 най-маса печалба добавки на която да прекарат трудно спечелените пари. Те са изброени в реда на приоритет, от абсолютната най-критични, can't се без добавки, за да по-малко от решаващо значение, но все още високо ефективни съставки за опаковане на размер. Въпросът е да помогне на тези по-малък бюджет решава какви добавки да си купя. Ако парите не са проблем, тогава по всякакъв начин нокаутирам и ги използват всички, както е указано. Защото в крайна сметка, що се отнася сме загрижени, никога не може да има твърде много мускули.
Щракнете тук, за да закупите добавка за наддаване на тегло

Суроватъчен протеин на прах

Суроватка оглавява списъка на масата печалба добавки, защото това е най-съществено значение за бутане протеиновия синтез. Суроватка е млечен протеин, който има високо ниво на аминокиселини с разклонена верига (BCAAs, № 4 в нашия списък). Суроватка взема короната, защото digests бързо и получава да си мускули бързо да започне изграждането на мускулите. Суроватка също съдържа пептиди (малки протеини), които увеличават притока на кръв към мускулите. Ето защо ние винаги препоръчваме отнема суроватъчен протеин веднага след тренировка. Как да увеличите своята ефекти Вземете 20 грама суроватъчен протеин на прах в 30 минути преди тренировка и да 40 грама в рамките на 60 минути след тренировка. Също така разглежда като 20-40 грама суроватъчен веднага след събуждането всяка сутрин за начален тласък мускулен растеж. Най-добре е да изберете суроватка на прах, който съдържа Суроватъчните белтъци (суроватъчен протеин, разбити на по-малки фрагменти за по-бързо храносмилането) или суроватъчен протеин изолат.
Щракнете тук, за да закупите добавка за наддаване на тегло

Казеин протеин на прах

Други млечен протеин, казеин, squeaks в точно под суроватка. Казеин винаги играе втора цигулка поради неговата много бавно храносмилането процент, но това го прави идеален за закуска преди лягане, защото тя предотвратява катаболизъм, докато спи от изпразване бавно и стабилно. Казеин също така те кара да се чувстват по-пълна, което го прави голяма закуска за тези, които искат да се опаковат на мускулна маса. И нови изследвания установи, че казеин дава суроватка кандидатира за парите си – когато се приема postworkout, казеин повишава синтеза на мускулния протеин много като суроватка прави. Той дори се предполага, че суроватката и казеин протеин се разклаща взети след обучение засилва растежа на мускулите, по-добър от или протеин, сам по себе. Как да увеличите своята ефекти: Изберете казеин протеин, който съдържа micellar казеин (-бавно усвояващи казеин можете да си купите) и взема 20-40 грама точно преди лягане. След тренировката Добавете 10-20 грама на казеин към вашия суроватъчен протеин. Също така използвайте 20-40 гр казеин в вашия Протеинови шейкове между храненията.
Щракнете тук, за да закупите добавка за наддаване на тегло

Креатин

Креатин е направен от три аминокиселини: аргинин, глицин и метионин. Анекдотични доклади и научни изследвания, така откриете, че момчетата, които вземат креатин получи добър 10 лири или повече телесно тегло и сила се увеличи драстично. Креатин работи в редица начини. От една страна тя увеличава количеството на бърза енергия в мускулите, необходими за извършване на повторения в салона. Повече от тази бърза енергия, която е налична, повече повторения можете да направите с определено тегло, което ви позволява да получите по-големи и по-силни в дългосрочен план. Креатин също обръща повече вода в мускулните клетки, пускането участък на клетката, която увеличава дългосрочен растеж. Най-скоро, креатин е установено за увеличаване на нивата на инсулин като растежен фактор-1 (IGF-1) в мускулите, което е от решаващо значение за стимулиране на растежа. Как да увеличите своята ефекти: Вземете 2-5 грама креатин под формата на креатин монохидрат, креатин малат, Креатин етил естер и креатин алфа-кетоглутарат със си протеинов шейк непосредствено преди тренировки. Това ще ви помогне да си мускули, наситени с креатин, производство на бърза енергия, те трябва да изпълняват повече reps. тогава консумират още 2-5 грама с postworkout разклаща (в допълнение към 40-100 грама бързо усвояващи въглехидрати), времето, когато креатин ще бъде бързо мускулните клетки и увеличаване на нивата на IGF-1 ще помогне бърз по-нататъшен растеж. В дните, когато не тренирате отнеме 2-5 грама креатин със закуска, която съдържа въглехидрати.
Щракнете тук, за да закупите добавка за наддаване на тегло

Аминокиселини с разклонена верига (BCAAs)

Терминът разклонена верига аминокиселини се отнася до левцин, изолевцин и валин, абсолютната най-важните аминокиселини за ремонт и изграждане на мускулна тъкан. Левцин е най-критични от трите, тъй като изследванията показват, че тя може да стимулира синтеза на мускулния протеин сама по себе си. Все пак това е все още най-добре да вземе три заедно, тъй като те работят в синергия да предоставят множество ползи, включително растежа на мускулите, повишена енергия по време на тренировки, притъпяване на кортизол (катаболно хормон, който потиска тестостерон и увеличава мускул разбивка) и намалява забавено началото мускулна болезненост. Как да се увеличи тяхното въздействие: Вземат 5-10 грама BCAAs със закуска, както и във вашата предварителна и postworkout шейкове. Потърсете BCAA продукти, които осигуряват левцин в съотношение 2:1 на доза на изолевцин и валин. Например ако сте приели 5 грама доза от BCAAs, около 2,5 грама трябва да бъде от левцин, 1.25 грама от изолевцин и 1.25 грама от валин.
Щракнете тук, за да закупите добавка за наддаване на тегло

Бета-аланин / Carnosine

В тялото аминокиселина бета-аланин е комбинирана с друга аминокиселини, хистидин, да форма carnosine. Изследванията показват, че когато мускулите са по-високи нива на carnosine, те имат повече сила и издръжливост. Carnosine се появява за увеличаване на мускулните влакна възможността да сключва договори с повече сила и да направи толкова дълго без уморителен. Няколко проучвания отчитат увеличение на мускулната сила и мощ при спортисти, които взеха бета-аланин. Едно скорошно проучване установи, че субектите, които взеха бета-аланин заедно с креатин опит повече мускулна маса и по-изгубени телесните мазнини от предмети, които взеха само креатин. Как да се увеличи тяхното въздействие: Вземете 1-2 грама на бета-аланин и carnosine незабавно преди и след всяка тренировка си шейкове и креатин. В nonworkout дни вземат 2 грама със закуска, както и креатин.
Щракнете тук, за да закупите добавка за наддаване на тегло

Азотен оксид бустери

Азотен оксид (NO) е молекула, намерени в рамките на тялото, която участва в множество процеси. Този, който културисти са най-заинтересовани от е способността му да се разширяват кръвоносните съдове, което позволява повече притока на кръв към мускулите за засилено доставка на кислород, хранителни вещества, анаболни хормони и вода (кръв е предимно вода). Това ви дава повече енергия по време на вашата тренировка, повишена мускулна помпа и по-добро възстановяване на мускулите и растеж след тренировка. № бустери не предоставят не, но по-скоро аминокиселина аргинин, която лесно се конвертира в не в тялото. Изследвания е установено, че субектите, които бяха дадени аргинин увеличава мускулната сила и растеж и губят телесните мазнини. Как да се увеличи тяхното въздействие: Вземете № помощник, който предоставя 3-5 грама на аргинин под формата на L-аргинин, аргинин алфа-кетоглутарат, аргинин етил естер или аргинин-малат. Също така, помислете не бустери, които предоставят съставки като цитрулин, pycnog-enol и американски женшен, които повишават на аргинин в способността да се увеличи NO. Вземете една доза на всеки един от следните времена: сутрин преди закуска, 30-60 минути преди тренировка, веднага след обучение и 30-60 минути преди лягане. Когато е възможно, вземете всяка доза без храна и разгледа комбинирането му с 500-1000 мг витамин С, които могат да помогнат поддържат нива на не по-дълго.
Щракнете тук, за да закупите добавка за наддаване на тегло

Глутамин

Тази аминокиселина е бил един от любимците на културисти десетилетия защото е централна за мускулна функция и е една от най-изобилна аминокиселини, открити в човешкото тяло. Глутамин предоставя многобройни ползи за бодибилдинг, като подпомага растежа на мускулите чрез увеличаване на нивата на левцин в мускулните влакна, помага намали мускул разбивка и укрепване на имунната система, която помага да ви предпази от получаване болен и липсващи тренировки. Глутамин, взето преди тренировката може да помогне за намаляване на мускулната умора и тласък растежен хормон нива. В допълнение последните изследвания показва, че глутамин може да играе роля в загуба на мазнини чрез увеличаване на количеството на калории и мазнини, изгорени в покой и по време на тренировка. Как да увеличите своята ефекти: Вземат 5-10 грама глутамин сутрин със закуска, с вашите предварителни и postworkout шейкове и с нощната закуска.
Щракнете тук, за да закупите добавка за наддаване на тегло

ZMA

ZMA е комбинация на цинк, магнезиев аспартат и витамин В6. Това е една важна добавка, защото трудно обучение спортисти като културисти често са дефицит в тези важни минерали, които са важни за поддържане на нивата на хормона и подпомагане на съня (от съществено значение за възстановяване). Интензивно обучение може да компрометира нива на тестостерон и IGF-1. Всъщност едно проучване установи, че спортисти, които взеха ZMA значително увеличава нивата на тестостерон и IGF-1 по време на осем седмици от обучението, докато тези, които взеха едно плацебо претърпя спад в T и IGF-1. Естествено повишаване на тестостерона и IGF-1 могат да направят огромни последици върху мускулите печалби. Как да увеличите своята ефекти Употреба на ZMA продукт, който осигурява около 30 мг цинк, 450 mg на магнезий и 10,5 mg витамин В6, и да го вземат 30-60 минути преди лягане без храна или калций. Като ZMA на празен стомах ще засили своя прием и използване и подобряването на качеството на съня за оптимално възстановяване.
Щракнете тук, за да закупите добавка за наддаване на тегло

Карнитин

Освен, че е популярна добавка за загуба на мазнини, карнитин е известно, че подобряване на мускулния растеж чрез редица механизми, които се поддържат от клинични изследвания. За един карнитина може да увеличи притока на кръв към мускулите, което означава, че тя предвижда подобни ползи на № бустери. Тя също така увеличава тестостерона нива postworkout и количеството на T рецепторите в мускулните клетки, което позволява повече тестостерон стимулира повече растеж. В допълнение карнитин добавки е установено за увеличаване нивата на IGF-1. Добави всички тези предимства заедно и имате потенциал да спечелят огромни суми на мускулите. Как да увеличите своята ефекти: Вземете 1-3 грама на карнитин под формата на L-карнитин, ацетил-L-карнитин или L-карнитин-L-тартарат със закуска, пре- и postworkout шейкове и вечерни менюта.
Щракнете тук, за да закупите добавка за наддаване на тегло