къде да купя суроватъчен протеин добавка?


къде да купя суроватъчен протеин добавка?Вие просто сте направили смело решение да се присъединят към вашата местна фитнес зала и да започне някои редовни тегло обучение с цел да се връща във форма. След няколко седмици да направи някои приятели и бързо да научите, че повечето използват някакъв вид на добавка във връзка с тяхното обучение.

С малко повече сондиране вие разберете че повечето изглежда да е на някакъв вид на протеин допълни, със суроватъчен протеин са най-популярни. Ако сте просто като средната стойност; не разполагате с куп пари да играя наоколо с, когато става въпрос за закупуване на добавки. Така че, ако ще да си купя суроватъчен протеин на прах – искате стойност и качеството – които повдига въпроса; Какво е най-добър суроватъчен протеин на прах?

Повечето упражнения учени, специалисти по хранене и фитнес специалисти са съгласни, добро качество суроватъчен протеин на прах представлява най-важната добавка за средния гражданин, ангажирани в обучение или силова упражняване редовно тегло. Но просто казвам някой те се нуждаят от суроватъчен протеин на прах само решава половината от проблема си. Един от най-големите предизвикателства при избора на суроватъчен протеин добавка е огромно количество от наличните опции.

Щракнете тук, за да купуват суроватъчен протеин

Суроватъчен протеин е важно

Днес можете да получите почти независимо суроватъчен протеин, който искате – било то супер големи или мини басейн, екзотични аромати или без аромат или са готови да пие суроватъчен протеин. Суроватъчен протеин прахове дори се в диапазон от контейнери, а именно, вани, торбички, пликчета, бутилки и картонени кутии.

Тогава имаш различните типове: хидролизира, изолат и концентрат. Всички тези фактори очевидно засягат крайната цена на прах, така че е полезно да знаете някои от ключовите фактори, които определят стойността и качеството на средната суроватъчен протеин на прах.

Няколко практически насоки могат да бъдат полезни, когато се опитвате да изберете добро качество, стойност за пари суроватъчен протеин на прах. Първо Научете се да стане четец на запалените етикет. По-конкретно Влез в навик за четене в дясната колона на хранителна група.

Тази колона ви дава процентното съдържание на макронутриенти, включително протеин. Ако вашата основна цел е стойност за пари, тогава вие не искате протеин на прах, която е на високи нива на въглехидрати (т.е. над 10g на 100g порция). Допълнителни въглехидрати само разреден долар.

По-скоро отколкото се олюля от принадлежности на етикета, се научат да четат и анализират в списъка на съставките. Производители и дистрибутори да кажа на всички те искат за даден продукт, но те не могат да лъжат, когато става въпрос за съставките. Не забравяйте, че съставките са изброени в низходящ ред.

Така че като прочетете хранителна група и списъка на съставките внимателно, можете да направите някои сравнително точни предположения за количеството на определени съставки и следователно стойността на суроватъчен протеин.

Щракнете тук, за да купуват суроватъчен протеин

Видове на суроватъчен протеин

Друг ключов въпрос е вида на суроватъчен протеин. Двата основни вида на суроватъчен протеин са суроватъчен протеин концентрат (WPC) и суроватъчен протеин изолат (WPI). WPC и WPI предимно се различават по техния процент протеиново съдържание, с WPI, като по-високата от двете.

Друга ключова разлика между тези две протеини е как те се обработват с "обмен" и "кръстопътя микрофилтрация" двете основни техники. Накрая друг основен тип на суроватъчен протеин е суроватъчен протеин хидролизат. Ще обсъдим това по-долу.

Йонообменна хроматография

Йонообменна хроматография е често използван процес за производство на суроватъчен протеин изолат, който съдържа високо ниво на протеин, т.е. > 90 %.  Единственият проблем с някои по-стари методи на йонен обмен е, че те използват висока температура и/или киселина, която може да денатуриране на протеин. Денатуриране на протеин е akin да промяната е структурна конфигурация – по този начин ги прави безполезни на тялото.

Още advacned на бързодействаща йонообменна хроматография разработени са методи от които наемат ниска температура/киселини да се предотврати денатурация. Много производители отиде до неприятности на уточнява, че техния продукт съдържа "ниска температура" преработени йонообменни суроватъчен протеин изолат. Не забравяйте да се грижа за тези претенции при избора на суроватъчен протеин изолат.

Кръстопътя микрофилтрация

Друг общ метод, използван за обработка на суроватъчен протеин е кръстопътя микрофилтрация (CFM). За разлика от някои от по-старите методи за обмен на йони CFM произвежда неденатуриран протеин. CFM суроватъчен протеин изолат също има различен профил на суроватъчен протеин фракции.

Най-вече той съдържа по-високи нива на гликомакропептиди (GMP) фракция и по-ниски нива на бета-lactoglobulin фракция. Отново повечето производители използват този тип суроватъчен протеин в техния продукт направи точка за определяне на списъка им етикета и/или съставка. За допълнителна информация за обработка на различни техники за суроватъчен протеин, моля вижте нашата статия: "Избор на най-добрите добавка протеин".

Щракнете тук, за да купуват суроватъчен протеин

Хидролизиран суроватъчен протеин

Накратко хидролизиран суроватъчен протеин е суроватъчен протеин, който е бил разрушен в много по-малки вериги от аминокиселини (т.е. пептиди). Тази форма на протеин е проектиран да отговори на формуляра е протеин в, след като тя е преминала през стомашно-чревния тракт.

Съответно суроватъчни белтъци изискват по-малко храносмилането от WPI и следователно са взети мускулите и другите тъкани много бързо. Ключовият фактор със Суроватъчните белтъци е тяхната "степен на хидролиза". Това от своя страна определя степента, до която протеин се разбива в по-малки пептиди.

Докато Суроватъчните белтъци с висока степен на хидролиза, са най-добрите, когато става въпрос за оптимизиране на мускулния анаболизъм, има улов на практическо ниво; а именно толкова по-висока степен на хидролиза – колкото по-високо горчивината на продукта. Отново трябва да прочетете внимателно етикета/информация за продукта, както и списъка на съставките да се определи вида на суроватъчен протеин хидролизат, използвани в даден продукт.

Както е обикновено случаят с всяка премия съставка, производителите често ще отидете до неприятности за посочване на етикета на продукта, че тя съдържа суроватъчен протеин хидролизат с висока степен на хидролиза. Поради своя superior ефект върху растежа на мускулите и възстановяване, както и стъпките на допълнителна обработка суроватъчни белтъци са като цяло по-скъпи от суроватъчен протеин изолати и концентрати на суроватъчен протеин.

Щракнете тук, за да купуват суроватъчен протеин

Суроватъчен протеин, вид и сравнение на цените

Определителен член горе упражнение дава добър пример за това как цената на различни видове суроватъчен протеин може да варира значително. Следователно важно е, че имате някаква представа за това, което сте след, при закупуване на суроватъчен протеин.

Ако покупката ви до голяма степен се диктува от стойност, тогава от пазаруване внимателно, можете да вземете суроватъчен протеин концентрат, която има сравнително висока протеинова концентрация и протеини качество за страхотна цена. Обратно Ако качеството е първостепенна грижа, суроватъчен протеин хидролизати са най-добрите, но държа in ум ти ще плащат много повече на всеки грам от протеин за добро качество суроватъчен протеин хидролизат.

Естествено суроватъчен протеин изолати са средно положение и следователно най-популярни. С пазаруване около вас да получите добър суроватъчен протеин изолиране, с отлично качество неденатуриран протеин, при висока концентрация за между $50 и $70 в вана. Само имайте предвид, че допълнителни елементи като витамини/минерали, аминокиселини, креатин, въглехидрати и т.н. се разрежда протеин, така че да получите по-малко протеин за вашия долар.

Щракнете тук, за да купуват суроватъчен протеин

Суроватъчен протеин, вид и приложение

Следващият въпрос е: "какво е вашето специфично предназначена употреба за вашия суроватъчен протеин допълнение". Ако това е просто да се увеличи съдържанието на качеството протеин в диетата си за повишен имунитет, общото здраве и поддържане на мускулната маса, тогава суроватъчен протеин концентрат е голяма стойност за парите опция.

Обратно, ако имате намерение да използвате суроватъчен протеин добавка да увеличи вашето тегло обучение, тогава суроватъчен протеин изолати и хидролизати са най-добрите.

Много суроватъчен протеин прахове съдържат смеси от всички големи суроватъчни протеини, а именно, суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин хидролизат. Такива белтъци са най-подходящи за повишаване на качеството протеин прием, с някои популярни примери, включително оптималното хранене е 100 % суроватка златен стандарт и Dymatize храненето елит суроватка.

При избора на смесени суроватъчен протеин на прах, просто не забравяйте, че съставките са изброени в реда на намаляване на количеството и не забравяйте, че цената на суроватъчен протеин намалява в реда: хидролизат, изолат и концентрат. Това трябва да ви помогне да разчитам си най-добрата стойност за парите смесени суроватъчен протеин на прах.

Ако цената е второстепенно спрямо целите си обучение, след това биче ясно на смеси, съдържащи суроватъчен протеин концентрат, освен ако суроватъчен протеин концентрат е един от типовете-нова поколение, който съдържа ди, три и Олиго пептиди. Такива суроватъчен протеин концентрат обикновено са посочени като "кръст поток микрофилтрирана и/или ултрафилтрирано суроватъчен протеин концентрат".

Продукти като елементарна храненето WPI, Maxs WPI и черно-бяла бързо WPI са примери за чист суроватъчен протеин isolate прахове, които са най-подходящи да имат след обучение. Като алтернатива продукти като оптималното хранене платина хидро суроватка, Maxs презареждане HGF и BNRG прото суроватка представляват премия след тренировка суроватъчни протеини, съдържащи само суроватъчен протеин хидролизат. Тези суроватъчни протеини ви предостави най-мощните анаболни стимул да увеличи вашето тегло обучение.

Щракнете тук, за да купуват суроватъчен протеин

Резюме

Така че като качат на вашия нов фитнес режим и влезе в "света на суроватъчен протеин", отделете време да прочетете всички храненето панели и съставки внимателно, особено ако сте с ограничен бюджет. Опитайте се да определите основната причина, поради която искате суроватъчен протеин, т.е. тласък вашия качеството протеин прием, брашно заместване, загуба на мазнини или подобряване мускули печалби от вашето тегло обучение.

Нашият сайт съдържа широка гама от суроватъчен протеин концентрат и суроватъчен протеин изолати за избор, с пълни описания, хранителна информация, цената на грам прах и цената на служат на протеин.

Има значителен диапазон на цените, така като се вземат време да прегледате цялата информация внимателно, можете да потенциално си спестите много пари и най-добрата новина е, че това не винаги трябва да означава значителни компромис в качеството.

Щракнете тук, за да купуват суроватъчен протеин