креатин на прах добавка отзива


Креатинът е химично вещество, което е обикновено присъстват в тялото, най-вече в мускулите. Тя се прави от тялото и могат да бъдат получени от определени храни. Риба и месо са добри източници на креатин. Креатин може да се направи в лаборатория.

Креатин най-често се използва за подобряване качеството на работа упражнение и все повече мускулна маса спортисти и по-възрастни хора. Има някои науката подкрепя използването на креатин в подобряване на спортните постижения на млади, здрави хора по време на кратка висока интензивност дейност като спринт.

Но по-възрастните хора не изглежда да се възползват. Креатин не изглежда да се подобри силата или орган състав при хора над 60 години.

Щракнете тук, за да купи креатин прах допълнение

Какво е креатин на прах добавка?

креатин на прах добавка отзиваУпотреба на креатин е широко разпространена сред професионални и аматьорски спортисти и е признато от известни спортисти като Марк Макгуайър, сами соса и Джон Elway.

След констатацията, че въглехидрати решение допълнително увеличава мускулната креатин нива повече от креатин сам, креатин спортни напитки са станали популярни.

Креатин е позволено от Международния олимпийски комитет, Национален колективен Атлетик асоциация (NCAA) и професионалния спорт. Въпреки това NCAA вече позволява колежи и университети да доставят креатин на своите студенти с училищни фондове.

Студентите се допускат да купя креатин на техните собствени и NCAA няма планове за забрана на креатин, освен ако не медицински доказателства показва, че е вредно. С настоящите методи за тестване откриване на допълнителен креатин употреба не би било възможно.

В допълнение към подобряване на спортните постижения, креатин се използва за застойна сърдечна недостатъчност (CHF), депресия, биполярно разстройство, болестта на Паркинсон, заболявания на мускулите и нервите, очно заболяване се нарича gyrate атрофия и висок холестерол. Той се използва да се забави влошаването на амиотрофична латерална склероза (АЛС, Лу Гериг), ревматоиден артрит, болест на McArdle, както и за различни мускулни дистрофии.

Американците използват повече от 4 милиона килограма на креатин всяка година.

Щракнете тук, за да купи креатин прах допълнение

Колко ефективна е креатин на прах добавка?

Естествени лекарства цялостна база данни проценти ефективността, основани на научни доказателства по следната схема: ефективни, вероятно ефективни, евентуално, вероятно неефективно, вероятно неефективно, Ineffective и достатъчно доказателства за процент.

На ефективност рейтинги за КРЕАТИН са както следва:

Креатин прах допълнение е възможно ефективно

 • Подобряване на спортните постижения на млади, здрави хора по време на кратки, високо интензивни упражнения, като спринт. Много фактори изглежда да повлияе на ефективността на креатин, включително фитнес ниво и възрастта на лицето, което използва това, вида на спорта и дозата. Креатин не изглежда да подобри производителността в аеробни упражнения, или ползват възрастните хора. Също така креатин не изглежда да увеличи издръжливостта или да се подобри производителността при висококвалифицирани спортисти. Има известни доказателства, че креатин "товарене," с 20 грама дневно за 5 дни, може да бъде по-ефективен от непрекъсната употреба. Но не забравяйте, че все още има известна несигурност за точно които могат да се възползват от креатин и в каква доза. Изследвания до момента включват малък брой хора (всички са ангажирани по-малко от 40 участници), и не е възможно да се правят твърди заключения от такива малки номера.
 • Болестта на Паркинсон. Креатин може да забави влошаването на някои симптоми при хора с ранна Паркинсонова болест.
 • Увеличаване на силата и издръжливостта при хора със сърдечна недостатъчност.
 • Увеличаване на силата при хора с мускулни заболявания като мускулна дистрофия.
 • Забавяне на загуба на зрението в очите заболяване, наречено gyrate атрофия.
 • Подобряване на симптомите на мускулна заболяване, наречено болест на McArdle. Има известни доказателства, че като високи дози креатин дневно могат да увеличат физическия капацитет и намаляване на упражняване индуцирана мускулна болка при някои пациенти с болест на McArdle.
Щракнете тук, за да купи креатин прах допълнение

Как креатин прах допълнение работи?

Креатин участва при вземането на енергия мускулите трябва да работят.

Вегетарианци и други хора, които имат по-ниска обща креатин нива, когато те започват да приемат креатин добавки изглежда да получите повече полза, отколкото хората, които започват с по-високо ниво на креатин. Скелетните мускули ще притежават само определена сума на креатин; Добавяне на повече няма да повиши нивата на повече. Тази "точка на насищане" обикновено се достига в рамките на първите няколко дни след като "натоварваща доза."

Креатин прах допълнение е безопасна

Креатин е вероятно БЕЗОПАСНО за повечето хора, когато се използва в препоръчваните дози. Креатин може да предизвика болки в стомаха, гадене, диария и мускулни спазми.

Когато се приема през устата във високи дози, Креатинът е ЕВЕНТУАЛНО опасни. Има известна загриженост, че тя може да навреди, бъбреците, черния дроб или сърдечна функция. Въпреки това не е доказана връзка между високи дози и тези отрицателни ефекти.

Креатин причинява мускулите да си наливат вода от останалата част от тялото си. Не забравяйте да пие допълнително вода за да компенсира това. Също така ако приемате креатин, не се упражнява в топлина. Тя може да ви накара да се дехидратират.

Много хора, които използват креатин наддаване на тегло. Това е защото креатин причинява мускулите да задържа вода, не защото тя всъщност се изгражда мускулите.

Има известна загриженост, че комбинирането на креатин с кофеин и ефедра билка (наричан също Ma Huang) може да се увеличи Шансът да има сериозни странични ефекти като инсулт.

Налице е загриженост, че креатин може да доведе до нередовен сърдечен ритъм при някои хора. Но е необходима повече информация, за да знам ако креатин може да предизвика този проблем.

Налице е загриженост, че креатин може да причини кожата състояние, наречено пигментирани среда, включително пурпурични дерматоза при някои хора. Но е необходима повече информация, за да знам ако креатин може да предизвика този проблем.

Щракнете тук, за да купи креатин прах допълнение

Доза креатин прах допълнение

Следните дози са били изследвани в научните изследвания:

ОТ УСТА:

 • За подобряване на физическата дееспособност, са опитвали няколко схеми на дозиране:
  • Креатин обикновено е натоварен с 20 грама на ден (или 0,3 g / kg) за 5 дни, последвани от поддържаща доза от 2 или повече грама (0,03 g / kg) дневно, въпреки че 5 ден натоварване е типично, 2 дни на натоварване също е бил използван.
  • Натоварваща доза от 9 грама на ден за 6 дни също е бил използван. Някои източници сочат, че, вместо на остро натоварване, могат да бъдат получени подобни резултати с 3 грама на ден в продължение на 28 дни.
По време на креатин прием на вода трябва да бъде 64 унции на ден.

 • За сърдечна недостатъчност: 20 грама на ден за 5-10 дни.
 • За болестта на Паркинсон:
  • 10 грама на ден.
  • Натоварваща доза на креатин 20 грама на ден за 6 дни последвано от 2 грама на ден за 6 месеца, и след това 4 грама дневно в продължение на 18 месеца също е бил използван.
 • За подобряване на съпротива обучение при хора с болестта на Паркинсон: натоварваща доза от 20 грама на ден за 5 дни, последвани от 5 грама на ден.
 • За gyrate атрофия: 1,5 грама на ден.
 • За мускулни дистрофии: 10 грама на ден е бил използван от възрастни и 5 грама на ден е бил използван от деца.
 • За McArdle на болестта: 150 мг/кг дневно в продължение на 5 дни и след това продължете с 60 mg/kg / ден.
Щракнете тук, за да купи креатин прах допълнение


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post